2010 yazında tüp bebek yaptıracaklar

hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar
güzel destekleriniz için sagolun
inşallah ikizlerim olursa derim
rabbim birini aldı
yerine iki tane verdi diye
evet ümidim var
diyorum en azından bir dogum birde düşügüm oldu
rabbim inşallah hamileligi dogupta kucagımıza almayı nasip eder inşallah

ben bu aksam hastaneye yattım polen alarjım var bu sene cıldırdı sanırım cok rahatsızım arastırma ıcın yattım bana sans dıleyın bıran once cıkayım

derviş dr um müstecep bey idi ama şuan araştırmalar içindeyim hale hanım veya nur hanım arasında kararsızım senin verebileceğin isim varmı acaba önerebileceğin,hiç olmazsa eski dr umada dönebilirim 6 ay süremiz var araştırıcam.

Her zaman seninle;
tabii ki yardımcı olmaya çalışırım, konulara mı mesaj yazdın ya da cevap yazdın? o konuları takip etmen gerek, ama kullanıcı paneline girip aboneliklerimi listele kısmına da basarsan orada yazdıgın konuları görebilirsin, oradan da takip edebilirsin bildiğim kadarıyla.. ya da yazdığın konu başlıklarını takip etmen gerek...umarım yardımcı olabilmişimdir...
buarada bizim doktorumuz da Memorialda Mustafa bey, hale hnm ya da nur hnm meşguldü, Mustafa beyle başladık bakalım...hayırlısı olsun..ben daha 1 kez gördüm doktorumu, o yüzden birşey diyemem şimdilik..

arkadaşım listemizde en son adet tarihlerimizi ilerleyen vakitlerde girsek
daha düzenli olabilir
haziranın 23 adet tarihim ve 24 tedaviye başlayacagız

dediğin gibi yapabiliriz belki herkes yazarsa, buarada bir aksilik olmazsa benim de 23 adet tarihim olacak ve 24ünde inşallah biz de başlayacağız, aynı ana denk geliyoooor

tşk derviş cvbın için,tedavine başlamana çok sevindim umarım en kısa zamanda güzel hbrlerini alırız,bizi merakta bırakma yaz tedavini sürekli..

dediğin gibi yapabiliriz belki herkes yazarsa, buarada bir aksilik olmazsa benim de 23 adet tarihim olacak ve 24ünde inşallah biz de başlayacağız, aynı ana denk geliyoooor

Derviş merhaba ;
Bende Temmuz'un 2'sin de tedavime başlayacağım Memorial da .Ön görüşmeyede 14 haziran gitmeyi düşünüyorum. İlgi ve alakaları nasıl biraz bahseder misin ?

ben günlerdir kadınlar kulübüne giriyorum ama bu topiği ilk kez fark ettim ve çoooook mutlu oldum bende öğretmenim ve burda birçok öğretmen var benide listeye ekleyin bende temmuzda düşünüyorum ama kafam çook karışık araştırdıkça daha çok karışıyor 3 başarısız tüp denemem var sorunum, yumurta kalitesizliği ve yetersizliği var yaşım 38 11 yıllık evliyim birçok ameliyat filan oldum onlar uzun hikaye bu topiği açan arkadaşım teşekkür ediyorum

bende varım :) tedaviye başladım ilaçlarımı teslim aldım :):) Allah hepimize anne olmayı saglıklı bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin inşallah

kızlar nerelerdesiniiiiz?

canım ilk sayfalarda sigaradan bahsetmişsiniz ben günde 2 paket içiyordum kendime söz verdim 3 hafta önce tüp bebek tedavisine gitmeden 1 gün önce bıraktım. ilk 3 gün akşamları ağladım bugün bile canım istiyor ama ben bıraktıktan sonra inan herkes bırakır sonuçta ödülümüz bebeklerimiz Allahın izniyle :Saruboceq: ama kilo dersen zaten kiloluydum şimdi 3 kilo daha aldım şöyle diyorum sigaraya 2 sene ara verdim sende öyle düşün . listeye beni eklermisin ilk denemem 36 yaşındayım. yumurta rezerv azlığı var. lucrin vuruluyorum uzun protokol adet olduğumda tekrar gidicem. bahçeci kliniği

kızlar yazın yapılan tüp bebek tedavisi daha mı başarılı oluyormuş duydunuz mu böyle bişi

Umut10, Zinal , Gül1973 ve Tupbaby, listemize sizleri de ekledim, eksikleri yazarsanız tamamlarım...
Kızlar listemiz ilk sayfada , tedaviye başlayanların sayısı artıyor günler yaklaştıkça, hepimiz ne zamandır temmuzu bekliyorduk, umarım bu listede olan olmayan herkes, tüm isteyen arkadaşlar bu yaz bebişine kavuşur, tedaviye başlayan arkadaşlar dualarımız sizlerle...
ben 19unda tekrar gideceğim memoriala, tedavi inşallah 24ünde başlayacak.. umutluyum hepimiz için.. birbirimize gelişmeleri yazalım kızlar ...

ankara_06 yazın tedaviler daha çok oluyor sanırım herkesin izin durumları nedeniyle.. ama başarı oranında etkisi varmı bilmiyorum...inşallah...

Tupbaby ben daha bir kez gittim memoriala ön görüşmeye, tedavim daha başlamadı, diğer 2 denememden sonra bana daha profesyonel bir hastane gibi geldi, ilgilerini henüz göremedim, ama gelişmeleri yazarım mutlaka gidince...forumdan hep duyduğum okuduğum kadarıyla herkes genelde memnun...kızlar hepimiz tedavilerimizi yazıp birbirimize destek olalım..

merhaba Umut10, listemize seni de yazdım, nerede tedavi olmayı düşünüyorsun? buarada hepimiz birbirimize destek olunca bence kendimizi tedavi esnasında ve tabii öncesinde çok çok daha iyi hissediyoruz, o yüzden gelişmeleri sen de yaz, ne zaman başlayacaksın temmuzda? a.s.

kızlar mesajlar yazdım listeyi yeniledim ama sayfayı açınca göremiyorum sitede mi sorun var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…