kızlar nerelerdesiniiiiz?
ben bu aksam hastaneye yattım polen alarjım var bu sene cıldırdı sanırım cok rahatsızım arastırma ıcın yattım bana sans dıleyın bıran once cıkayım
arkadaşım listemizde en son adet tarihlerimizi ilerleyen vakitlerde girsek
daha düzenli olabilir
haziranın 23 adet tarihim ve 24 tedaviye başlayacagız
Her zaman seninle;
tabii ki yardımcı olmaya çalışırım, konulara mı mesaj yazdın ya da cevap yazdın? o konuları takip etmen gerek, ama kullanıcı paneline girip aboneliklerimi listele kısmına da basarsan orada yazdıgın konuları görebilirsin, oradan da takip edebilirsin bildiğim kadarıyla.. ya da yazdığın konu başlıklarını takip etmen gerek...umarım yardımcı olabilmişimdir...
buarada bizim doktorumuz da Memorialda Mustafa bey, hale hnm ya da nur hnm meşguldü, Mustafa beyle başladık bakalım...hayırlısı olsun..ben daha 1 kez gördüm doktorumu, o yüzden birşey diyemem şimdilik..
dediğin gibi yapabiliriz belki herkes yazarsa, buarada bir aksilik olmazsa benim de 23 adet tarihim olacak ve 24ünde inşallah biz de başlayacağız, aynı ana denk geliyoooor
bende varım :) tedaviye başladım ilaçlarımı teslim aldım :):) Allah hepimize anne olmayı saglıklı bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
ben günlerdir kadınlar kulübüne giriyorum ama bu topiği ilk kez fark ettim ve çoooook mutlu oldum bende öğretmenim ve burda birçok öğretmen var benide listeye ekleyin bende temmuzda düşünüyorum ama kafam çook karışık araştırdıkça daha çok karışıyor 3 başarısız tüp denemem var sorunum, yumurta kalitesizliği ve yetersizliği var yaşım 38 11 yıllık evliyim birçok ameliyat filan oldum onlar uzun hikaye bu topiği açan arkadaşım teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?