2010 yılı anne adayları haydi bizde burda buluşalım

merhaba anne adayları bende yumoşlarıma 28 nisanda kavuştum bugün 8. günüm inşallah cuma günü müjdeli haberi size veririm.. benide listeye alın hepimize bol şans:)))

merhaba anne adayları bende yumoşlarıma 28 nisanda kavuştum bugün 8. günüm inşallah cuma günü müjdeli haberi size veririm.. benide listeye alın hepimize bol şans:)))
inşalllahhh canım senide 2. hamişimiz olarak yazarız burada...
Beni alın listeyeee. Ben de bu ay başlıyorum inşallah.

hayırlı tedaviler, sonucunda müjdeli haberler inşallaaahhh

listedeki yerimi değiştirdinmi yerimseniben
biliyorsun başladım tedaviyeeeeeeeee:CüvCüv:
bu aralar tembelim sayfaların tamamını okuyamıyorum
yani bakmadan soruyorummm

evet ablacım dün yeni konunu görür görmez hemen değiştirdim.inşallah hayırlısıyla senide hemen aşağıdaki pozitif sonuçlar listesine bekliyoruz artık

lansor17 nasıl gidiyor iyimisin merak ediyorum benim 7.günüm bitiyor ve günler geçtikçe heyecanda artıyor.

lansor17 nasıl gidiyor iyimisin merak ediyorum benim 7.günüm bitiyor ve günler geçtikçe heyecanda artıyor.

benimde 4. gün bitiyor canım.ayyy bende bir sakinlik bir vurdumduymazlık hatta bir adamsendecilik sorma.annem zorla otutturmasa ev işlerini bile yapacağım nerdeyse.allah sonumuzu hayır etsin inşallahhhh.

benimde 4. gün bitiyor canım.ayyy bende bir sakinlik bir vurdumduymazlık hatta bir adamsendecilik sorma.annem zorla otutturmasa ev işlerini bile yapacağım nerdeyse.allah sonumuzu hayır etsin inşallahhhh.

canımmmm naber ya transfer bile yaptırmışsın dünyadan haberim yok maşallah kızlar çok hızlısınız valla canım benim transferin hayırlı olsun inşallah bizim takıma çok iyi futbolcular yetiştiriceksin sende e bizimkiler tekme tokat gidiyolar şaka bi yana bitanem çok sevindim inşallah çok güzel sonuçlar alırsın hep beraber kutlarız burda ya annecine selam söyle güzelim çok iyi yapıyo ellerinden öperim nası iş yapıcakmışsın sen bakimklava: yazık dilmi içindeki bebelere yat dinlen işler olur bak 1 hafta kalmış sonuca kendine dikkat et biliyosun demi dualarımız seninle ve diğer arkadaşlarla tatlım inşallah bu ay bol bol bebek haberi alıcaz allahım çifter çifter versin inşalllllllllllah görün gününüzü sırnaşık şey:teytey::teytey::teytey:

selam kızlar, sanırım ben 2010 ocak annesi olucam :CüvCüv: benim transferim 23 nisanda yapıldı ve 11. gün test değerim 313 2 gün sonraki test değerim de 590 küsürdü... haftaya bugün keseyi görecekmişiz , inanamıyorum hala, şaka gibi... sizlere de umut olması için yazıyorum Allah hepinize nasip etsin inşallah... Bu arada transfer sonrası 8. günde hafif kanamam oldu sabaha kadar ağladım, meğer tutunma sırasında yerleşirken yer açıyormuş kendine bebiş... siz de sakın korkmayı tamam mı... bana söylemişlerdi ama yine de korkmuştum ...

evet canım transfer oldu hayırlısıyla.bende çok niyetliyim futbolcular yetiştirme hususunda tabii allah bilir ama istiyorum be sersevciğimmm.annecimde sana +2 selam söylüyor.oda kendine çok dikkat etsin diyor.çok öpüyorum sizia.s. Şeniz

canım öncelikle hayırlı olsun.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.bu kaçıncı denemendi?nerde yaptırdınız?

hayırlı olsun tebrik ederim bu güzel haberlere ihtiyacımız var gerçekten.allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…