- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 683
- 46
- Konu Sahibi firstNimbus
-
sırada sen varsın hadi bakalım:)))))))))
lansor ben senden çok umutluyum , bana hamile kalacaksın gibi geliyor.İçimden bunu söylemek geliyordu ne zamandır , söyleyeyimde rahatlayayım dedim...
selam tatlım nasılsın seninde güzel haberlerini alalım inşş gelsin bebişler:dance:İnşallah lansorcum , benim 3 hafta önce yumurtalarım toplandı ancak sayı fazla olduğu için ve OHSS olmamam için embriyolar donduruldu.Haziran sonu inşallah transferim olacak.
oh ne güzel hamile arkadaşlar çoğalıyor benimde inşallah haziranad olcak
selam tatlım nasılsın seninde güzel haberlerini alalım inşş gelsin bebişler:dance:
hayırlısıyla canım inşş haziran bizim ayımız olsun bol pozitifleri görelim inş ALLAHIM hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşş:1hug:
lansor canım mnasılsın büyükgüne az kaldı hayırlısıyla halaylarınızı çekicez inş
bir aksilik olmazsa başlarım inşallah canım hepbirlikte sevinelim inşş:1hug:İnşallah Pink rosecum.Hep beraber alalım güzel haberleri.Sen haziranda mı başlıyorsun tedaviye?Sanki bir listede ismini gördüm.
evet canım kaldı 4 gün.inşalllahhh çekeriz hepberaber halayları:Saruboceq::Saruboceq:
ben de 2010 anne adyıyım kızlar inşş.ocak a yetişirim..ocak bizim evlilik yıldönümüz ayrıca...18 mayıs pazartesi test günüm.....merakla bekliyorumm..allah hepimizin gönlüne göre ve hayırlısını versiinnnn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?