2010 yılı anne adayları haydi bizde burda buluşalım

az önce oferta arkadaşımızında hamilelik haberini aldım.ne güzel hamile arkadaşlarımız çoğalıyor:ecrin_bebek:delikafadulden:CüvCüv:

az önce xolix06 arkadaşımızında transfer haberini aldım.inşallahh bebişleri sıkıca tutunurlar anneciklerine

lansor ben senden çok umutluyum , bana hamile kalacaksın gibi geliyor.ıçimden bunu söylemek geliyordu ne zamandır , söyleyeyimde rahatlayayım dedim...

ınşallah lansorcum , benim 3 hafta önce yumurtalarım toplandı ancak sayı fazla olduğu için ve OHSS olmamam için embriyolar donduruldu.Haziran sonu inşallah transferim olacak.

İnşallah lansorcum , benim 3 hafta önce yumurtalarım toplandı ancak sayı fazla olduğu için ve OHSS olmamam için embriyolar donduruldu.Haziran sonu inşallah transferim olacak.
selam tatlım nasılsın seninde güzel haberlerini alalım inşş gelsin bebişler:dance:

oh ne güzel hamile arkadaşlar çoğalıyor benimde inşallah haziranad olcak

hayırlısıyla canım inşş haziran bizim ayımız olsun bol pozitifleri görelim inş ALLAHIM hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşş:1hug:

İnşallah Pink rosecum.Hep beraber alalım güzel haberleri.Sen haziranda mı başlıyorsun tedaviye?Sanki bir listede ismini gördüm.

yok canım ben ilk değilim ama inşalllahhh 2010 annesi olmayı başarırım. bu arada hemen senide tedavidekiler bölümüne ekliyorum canım.ordanda pozitiflere geçeceğiz bereber inşallah

İnşallah Pink rosecum.Hep beraber alalım güzel haberleri.Sen haziranda mı başlıyorsun tedaviye?Sanki bir listede ismini gördüm.
bir aksilik olmazsa başlarım inşallah canım hepbirlikte sevinelim inşş:1hug:

evet canım kaldı 4 gün.inşalllahhh çekeriz hepberaber halayları:Saruboceq::Saruboceq:

ALLAHIM ne güzel yaaa..hayırlısıyla güzel haberler alalım tatlımma.s.

ben de 2010 anne adyıyım kızlar inşş.ocak a yetişirim..ocak bizim evlilik yıldönümüz ayrıca...18 mayıs pazartesi test günüm.....merakla bekliyorumm..allah hepimizin gönlüne göre ve hayırlısını versiinnnn:)

aaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn canım.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…