2010 yılı anne adayları haydi bizde burda buluşalım

Lansorcum beni de ekler misin listeye? ben de haziranda 2.ye başlayacağım, kısmetse 2010da bebişlerimize kavuşup seneye gebelik, anneler bölümünde konuşmaya devam edeceğiz

arkadaşlar yarın sonucum belli olacak.çok korkuyorum. lütfen dualarınızı eksik etmeyin......

canım dualarım seninle boooooolllllllllllllllll bebekli haberler canımmmm....sanırım yarın sabah vereceksin kan tahlilinini saat kaç ta sonucu gelecek bilgin var mı???bir de bu ilk denemenizmi???şimdiden bool şanslaaaarrrrrrrr

canım randevum saat onbirde yani sonuç akşamüzeri çıkacak sanırım. bu ikinci denemem.ilkinde dış gebelik oluşmuştu canım.inşallah hepimizin sonuçları güzelll çıkar tatlım.

canım ya sonucu yarın mı alıcan..........inş .....inş guzel haber verırsın bıze rabbım yardımcın ols......

sonucumu aldım geldim.bu seferde olmadı malesefffff. inşallah sizlerin tedavileri çok iyi geçer ve sonuçta bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallahhhh.ben şimdilik olmayanlar grubuna girdim ne yazıkki.

ben anne adayı değilim. anneyim. ama haziranda tedaviye başlıyorum. benide aday olarak kabul edermisiniz....... inşallah sizde bu mutluluğu tadarsınız..

arkadaşlar listeyi güncelleyeyim dedim.xolixciğim haftasonu malesef negatif sonuç aldı ama ben inanıyorum birgün bizde anne olacağız.sera96 ablamızda 4 haziranda öğrenecekmiş sonucunu.innnşşaalllahhh onun yüzü gülecek bu sefer.başka gelişmesi olanlarda varsa yazarlarsa sevinirim kızlarrr.herkezi öyle merak ediyorum kiiii.

Listemizi hatırlayabildiğim kadarıyla güncelledim kızlar.yanlışım varsa düzeltin lütfenopuyorumnanaktan

hayırlı akşamlar kızlar herkesin kandili mübarek olsun inşallah 2009 bitmeden bizde hüzün dolu yüreğimizi gül bahçelerine çeviririz...

bende varım temmuzda tedaviye başlayacağım inşallah bu listedeki ve isteyen herkes bir gün annelik duysunu tatsın:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…