Doğuma Hazırlık 2010 yılı ERKEK yılıymış....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ecrinsudem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2010
187
0
46
İstanbul
merhaba arkadaşlar ;

Aldığım duyumlara göre 2010 yılı gebelikleri hep erkek bebek oluyormuş benim çevremde hep erkek benimde oğlum oluyoo sizinkiler nedir ?:
ecrin_bebek:

ben kısmetse ocakta doğum yapıcam. daha 9 haftalık cinsiyeti belli değil tabiki. 1 kızım var. çin takvimine baktım erkek çıkıyor ama hayırlısı bakalım

ben kısmetse ocakta doğum yapıcam. daha 9 haftalık cinsiyeti belli değil tabiki. 1 kızım var. çin takvimine baktım erkek çıkıyor ama hayırlısı bakalım

bana herkes oğlun olucak derdi bende kız derdim bide cinsiyetini öğrenmeden önce esklilerin yaptığı gibi bıçak ve makas yaptık bıçak çıktı tesadüfler doğrulanmış oolduu :)

eylülde doğum yapıcam oğluşum olacak kasımda hamile kaldım. arkadaşlarımdan kasımda hamile kalanların hep erkek.

benim cevremdede bir bucuk ayda üç kişi doğum yaptı üçüde kıs çevremde duyduğum herkesinde kızı olacakmış.benimde prensesim olacak kısmetse inşallah bende kıs yılı diye biliyorum bu yılı :hulya:

merhaba ben aranıza eni katıldım.bende şubatta hamile kaldım.nerdeyse 5 aylık olacak ama cinsiyetini öğrenmedik daha.temmuz 2 kesin öğreiyorum......

slm benim de doğumum aralıkta tüp bebek yaptırdım 13.5 haftalık hamileyim cinsiyeti belli değil henüz kız istiyorum ama nedense içime erkek olacakmış gibi geliyor hayırlısı olsun hakkımızda sağlıkla elime alayım başka birşey istemiyorum çok zor buldum çünkü bebeğimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…