Doğuma Hazırlık 2010 yılı ERKEK yılıymış....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
merak ettiğim bişey var hamile kalınan sene mi yoksa doğum yapılacak sene mi baz alınıyor? ben 2009da hamile kaldım, 2010da doğurdum, kızım oldu :)))

bizde eczanede öğrendik cinsiyeti belli mi diye sordu erkek dedik bu sene hep erkek duyuyorum dedi :)
bu şeyi bende bilmiyorum 2010 da hamile kalmakmı? doğurmak mı? ama bence kalmaktır sanırsam :))

bişey sormak istiyorum çin falına nasıl bakılıyor?bizde yapalım :))

evet gecen sene hep duydugum kadrylan kızdı
aama sımdı hamıle olanlar erkek
rabbım hayırlısını versın

ilginç
bende daha hiç erkek duymadım
etrafımda baya bi hamile var bende dahil hepimizin kızı olacak

Erkek senesi vallahi.Amerikada yasiyorum burdaki turk arkadaslardanda su ana kadar duyduklarim hep erkek amerikali arkadaslarimda erkek bekliyor pek cogu.
Benim ikiz ogluslarim var 2008 de dogdular osenede bayagi bir erkek olmustu.Ben de kasimda dogum yapicam oglusum olucak. oglanlari ucledim.Sanrim bu sene icinde hamile kalanlar erkek bekliyor daha haberini alicagim pek cok hamile arkadasim var eltimde hamile benle ayni bakalim onunki ne olucak.

kuzenım kasımda dogum yapacak o da erkekmıs once kız demıstı doktor
bugun arkadasım dogum yaptı kız onunkısı
2 haftaya kadar dıger arkadasım dogum yapacak
oda kızzzzzzz
rabbım banada ver haırlı ımanlı bır soyyyy

bir kızım var kısmetse 2 hafta sonra 2.kızımı kucağıma alacağım çevremdeki bütün hamile arkadaşlarımında kızı olacak :
sağlık en önemlisi allah yardımcımız olsun kızlar.

bende 12 haftalık hamileyim bilmiyorum cinsiyetini 2008 de kızım oldu o yılda çok erkek bebek dünyaya gelmişti ama benim kızım oldu.

Evet evet bence de erkek yılı :))
Aralık annesiyiz biz de 7 kız 14 erkek bebiş var yanlış hatırlamıyorsam
Erkek sayısı daha fazla

konu yanlış bölüme açılmış...bebeklerin cinsiyet ve isimleri sayfasına taşıyom.
burdan devam edebilirsiniz.

Son düzenleme:
bencede erkek yılı çevremde çok daha fazla erkek var benim 2011 denk gelirse doğum kız olurmu acaba?.....heheheh çok çalışmam lazım daha çokkkk :sinifsinif:sırnaşık şey​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…