Doğuma Hazırlık 2010 yılı ERKEK yılıymış....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
yengem eylülde doğuracak inşallah erkek..
arkadaşım doğurdu ocakta erkek..

başka bir arkadaşım nisanda doğurdu kız
diğer arkadaşım mayısta doğurdu kız

benim verilerde berabere :))

arkadaşım hamile =erkek
başka bir arkadaşım hamile =kız
komşumuzun kızı hamile = erkek
ben hamileyim = % 95 kız :)))

benim çevremdede herkesin erkek. bebek kıyafetleri satanlar bile erkek yılı diyor. hep kız çok olurdu ona göre mal detirirdik bu sene kız kıyafleri satılmıyor dediler :)) herşey nasip.

Allahtan herşeyin hayırlısını istemek gerek.Benim 1 kızım var şuan 4 haftalık hamileyim gönülden tabi erkek geçiyor değişiklik olsun diye ama kızda olsa hiç problem değil yeterki sağlıklı olsun.

benim abimin eşim yapacak dogum yapacak temmuzda dr. kız dedi tabii Allah bilir yinede.bende buraya kendi bebişimin cinsiyetini yazmak isterdim .Allahım melegimi bu ay içime vermiştirde 2 ay sonra bende söylerim neyim olacagını sizeee...

valla benim istatistiklerime göre de kız çok gibi görümcem yeni doğum yaptı kız teyzem hamile ağustosta doğum yapacak kız benim ki ekimde geliyor kız.

BİZ 3 ARKADAŞIZ ağustosta hepimizin doğumları 1 hafta arayla neredeyse :))) üçümüzünde erkek erkek bebekler kız bebeklerden daha fazla doktorumuzda öyle söylüyor :)

benimde oqlum olucak 6 haftamız yok bilee temmuzda doqucak inşallah ewet bu sene erkek senesi qibiiii

ama birde buu sene çok hamile war

benimde oqlum olucak 6 haftamız yok bilee temmuzda doqucak inşallah ewet bu sene erkek senesi qibiiii

ama birde buu sene çok hamile war

haklısın valla eniştemiz bile diyor bu kış çalışmışlar yazın doğuracaklar diyeee her adım başı hamile allah isteyen herkese nasip etsinnn :)

evet bencede 2010 erkek yılı benim bebegim erkek görümcenin erkek çeveremde çok erkek bebek bekleyen var inş bende agustosdabekliyom bebegimi inş

:))) biras eski usul ama biz yaptık genede

bıçak ve makas lazım ama sen görmiceksin başka biri biyere bıçak biyere makas koyacak sen ikisindien birinin üzerine oturacaksın makas olursa kız bıçak olursa erkek derler :) bende pek inanmazdım ama çevremde yapanlarda olmuş ve doruu çıkmış ama dediğim gibi sen görmiceksin nerde olduklarını :)) sonucu paylaşırsın

merhaba arkadaşlar ;

Aldığım duyumlara göre 2010 yılı gebelikleri hep erkek bebek oluyormuş benim çevremde hep erkek benimde oğlum oluyoo sizinkiler nedir ?:ecrin_bebek:

ben kızım olmasını istiyorum.. Çin falına göre bu yıl benim için kız yılıopuyorumnanaktanzemuszemus
oğlum gerçi bir kız bir de erkek kardeş istiyorkafamçokkarıştıdelikafadulden

komşum hamile=erkek
eşimin 3 tane akrabası hamile=erkek
bi komşum nisandan doğum yaptı=erkek
beni bebişim=erkek
bana göre de erkek senesi

kızlar bence de erkek senesi
2 hafta önce hastanede beklerken 5 tane erkek doğdu
geçen hafta da 3 tanee

2 arkadasim ocakta dogum yapti erkek
ablam mayista dogum yapti erkek
gelinimiz agustosta dogum yapacak kiz
baska bir akrabamiz kasimda dogum yapacak erkek
bende kasimda dogum yapacam ama cinsiyeti henüz belli degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…