2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlarrr,ben pazar günü resim çekicektim ama çekemedim canım,temizlik yaptım falan vaktim yetmedi,dışarı .çıktık sonra,bu hafta çekicem ama söz canlarım,,öyle merak edilcek ahım şahım bir evim yok ama genede benim işte,,
salı çarşamba gecesi annemde kaldım,beraber uyuduk,özlemişim valla,bugün gociş geliyo,
ya aslında bu kociş kelimesi bana hep saçma gelmiştir,dalga geçe geçe gociş diye kaldı aramızda,yadırgamayın gociş ne diye,ahanda açıklamasını da yaptım kaydirigubbakcemile3
evde yemeğimde yok,bari annemlerde yiyip öyle geçelim eve,yarında bi kuru fasulye pilav yapmayı düşünüyorum,

ayyy bi sürü ütüm var ya yapılacak..bugün pazarada gidicez...

benimde var ütü ya ..
bu sıcakta çok zor oluyor boshayallersmile

yaa yapmak sorun değilde çok yaa osmaniyeden geldik astım öyle hilminin 8-9 gömleği 3-4 takım elbise, 7-8 pantolon benimde öle perdelerde var ütülenecek ufff kaçıyorum ama yapacak da benim hani kaydirigubbakcemile2

yaa yapmak sorun değilde çok yaa osmaniyeden geldik astım öyle hilminin 8-9 gömleği 3-4 takım elbise, 7-8 pantolon benimde öle perdelerde var ütülenecek ufff kaçıyorum ama yapacak da benim hani kaydirigubbakcemile2

perdelermi ütülencek..kıs ne çabuk perde yıkadın artı..ütü gerektirmeyen perdeden alır insan...
ben öyle aldım hehesırnaşık şey

perdelermi ütülencek..kıs ne çabuk perde yıkadın artı..ütü gerektirmeyen perdeden alır insan...
ben öyle aldım hehesırnaşık şey

burası ardahan öle ütü gerektirmeyen vs perdeden bulamzsın perdeleri yıkamadım ki daha aldım taktım hemen kat izleri var artı burda kalıcı olmadıgımdan öle lüks şeyler almadım benguclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…