2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hazırsan no problem...

önemli olan hazır olmakta...
ben hazır degilim mesela..
altını temizlemye..onu emzirmeye....

ya ben kendimi hala çoçuk sanıyorum 18 falan neden acaba..sizde öyle oluyormusunuz kıslar???:uhm:

aynen süper yaa bi de şeye gıcık oluyomm evlendik yaa konu hemen çocuk oluoo eee ne zaman dur bakalım di miii!!!!!

bizim vardı yaa pek yardım eden olmadı bize nişanlandık taksitlere başladık ama 2 3 aya brahatlıycaz kısmetse.bi de düğünden gelir gelemez kredi çektik araba aldık amaaann dünya derdi hiç bitmiyo ki...

canım haklısın bizede yardım eden olmadı ki eşimle ikimiz yaptık ama osmaniyede köy düğünlerin bi adeti var çok hoşuma gitti orda toplanan tüm para damadın oluyo onunla tüm eşyalarımızı aldık çok şükür

aynen süper yaa bi de şeye gıcık oluyomm evlendik yaa konu hemen çocuk oluoo eee ne zaman dur bakalım di miii!!!!!

evt daha geçen cuma görümceler bebiş yokmu demeye başaldı bilmiyorlarki ben zaten hevesliyim istiyom anam bi utandım delikafadulden

ayy düğün resimlerimi çok emrak ediorum yaa yarın elimde olur herhalde:)

ay evettt

sözlenirsin nişan ne zamn..
nişanlanırsın dügün ne zaman..
evlenirsin..çoçuk ne zaman..
çoçuk yaprsın okula ne zaman gitcek...
sorular sorular boşvercen ya..herkesi kafana göre yaşıcan hayatı:hulya:

bi arkadaşım vardı beraber çalışıyorduk özelde o zaman arkadaşımda yeni evlenmişti. bi tanıdıgı kadın gelmişti işte merhabalaştıalr filan kadın arkadaşıma işde bebk yokmu falan dedi arkadaşımda şimdilik düşünmüyoruz biraz zaman geçsin demişti kadında arkadaşıma 1. yap 2. sini düşünedurursun demişti ayy ne gülmüştüm yaaa kaydirigubbakcemile3

daha 2 aylık evliyim..bana bebk yap diyenlere içimden hadi len diyorumalsanaalsanasmile

walla bana daha soran olmadı zaten bizim aileden kimse sormaz çünkü onlarda hemen çocuk taraftarı değiller.
ama kayınvalidem çok istiyoo daha düğüne yakın dile getirmeye başlamştıkaydirigubbakcemile3

bende bigün dedim çok istiyosan sen yap biz sevelimsırnaşık şey

o da güsel heheh..o yaşta kadın napsın dogumu kıs ilahi....
torunun tadına bakmak istemiş..

:))))
banane banane bi ara sürekli söylüyodu ama napayım bende öyle dedm:))

kaynımda çok hevesli yaa ana oğul diyolar siz yapın biz bakarız

:))))
banane banane bi ara sürekli söylüyodu ama napayım bende öyle dedm:))

kaynımda çok hevesli yaa ana oğul diyolar siz yapın biz bakarız

onlar sordularmı ben utnıyorum ya nedense kızarıveriyorum yaaa :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…