2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yprksnn hoşgeldin canımm...
zuzu ya kızım ne nazlıymışsın sen yeni gelen arkadaşlar bile yüklüyooo bilemiyorum artıkk

yprksnn hoşgeldin canımm...
zuzu ya kızım ne nazlıymışsın sen yeni gelen arkadaşlar bile yüklüyooo bilemiyorum artıkk

ama ben mazeretimi açıklamştmeyvahedigeldismile

normalde bugün eklicktm kısmet olmadı
yarın eklicem şekerim nazdan değilyerimseniben

geldim geldim kızlar resmimi kaldırabilirmisiniz hepiniz görüşsünüz yaa 5 gün düğün sürünce bide olaylar olunca böle bi tipi kaymış biri olarak çıktım karşınıza

yaprk buraya gir..resmini yükle.. ımagesteki forum kodunu..bizim cevap bu tonundan link ekleye yapıştır tamamdır

geldim geldim kızlar resmimi kaldırabilirmisiniz hepiniz görüşsünüz yaa 5 gün düğün sürünce bide olaylar olunca böle bi tipi kaymış biri olarak çıktım karşınıza

aman boşver yaa geçti bitti yaa herşeye rağmen bitmiş o daha önemli bence...:lepi
bi de gündüz olmuş ya o da fena yaa benim knam dışardaydı o günlerde de durup durup yağmur yağıyo hatta ben kuafördeyken çiseliyodu ödümmm kopmuştu ammaaa kınamda süper geçmişti

Son düzenleme:
arse ye bu hafta işyeri ceza verdi sanırım..tatil yaptı diye...azcık giriyo çıkıyor da..:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…