2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben aslında uşağı değilde uşağın saf insanlarını seviyorum,aslında insana özgülememek lazım
baba tarafım da komple uşaklı ama onlar kadar hinayet insanlar görmedim,anne tarafım da komple uşaklı ama oraya gidince inan bursaya dönmek istemiyorum,uşak bursanın çeyreği bile olamaz ama akraba ve insan ilişkileri açısından oraya yerleşesim geliyor,hele hele konuşmalarına şivelerine bayılıyorum :))

kesinlikle ya herşey samimimidir orada aile arkadaşlık hiçbiryerde bulamadım oranın tadını ne üni de kütahyadaydım orda ne de şimdi ankaradayım burdaaa

gelen mail nedense ımagesde olmuyr veya ben yapmıyorum...,
ajıkal sana attım cnm eklesen haydi

ben yaptım fatoşşşş...avatardaki foto farklı bi günden heralde onu sorcektim....

evet benim 2 yerde oldu ya düğün avatardaki kendi memleketimdeki düğünden elimde 3 tane resim var onlarda osmaniyeden vekötüleri zaten osaniyedeki kuaförü begenmedim ki

yok kıs...ugursuzluk falan..fatmanın kide olmadı bende ..hotmailde biraz degişimler oldu biraz biliyosunuzdru belki

canım sen daha güzel resimler getir bize ben o zaman yorum yapcam,burdaki resimde ben pek anlayamadım,çok ağlamışsın kaydirigubbakcemile3

yaprak çok güzelsiniz canım benimm,,
bundan sonra ben yapayım bari şu resim ekleme işini,hoşuma gidiyo
bu arada bende ekliyim tekrar özendim

evet fatma çok yorgun düşmüşsün...

şmyle dikil ayagı boyunu .posunu gelinliğini görelim iyiyce..o zaman yprum yapalım...

kendin bile demişin perişanım vaziyetim diye ..ben olsam eklemzdim o fotoyu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…