2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

2010 ARDAHAN RAMAZAN İMSAKİYESİ
Günler Tarih İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
1 Ramazan 11 Agu 2010 - Ca 03:09 05:06 12:24 16:16 19:24 21:04

yaa rabbim herkese dayanma gücü versin,bu sıcaklarda nasıl ordan oraya koşturcm müşterileri oruç oruç :sinifsinif:

bugün eşim sakaryaya gidiyor iş için,1 gece kalıcak,bende ilk sahurumu annemlerde yapıcam
ohh ne güzel oldu allahım
bu arada 16 saat aç kalıcaz kızlar,çok uzun değilmi ya,ben her sene tutarım ama bu sene çok aşırı sıcak,bana biraz sağlıksız geliyor açıkcası bu sıcaklarda susuz kalmak

kızlar size kolay gelsn özellikle sahurda
ben iyiyim yine sağolsun kayınvalidem ben hazırlarım diyo
4 de kaldırcak bizi o tabii daha önceden kalkıcak

kayınvalidem olmasa ben nasıl yapardm walla bilmiyorum çünkü bekarknde hep annem hazırlardı yer yatardm hopp. ablam yardm ederdi anneme

biricik kayınvalidecimm canm annecimm çookk seviyorum Şeniz

ben orucun ramazanda tutulmasından yanayım herşeyi yerine göre yapıcaksn

kayınvalidem ilk gün tut zorlanırsan tutma kışın tutarsın diyor ama ben allah izin verdiği sürece tutucam

kışın tek başına oruçmu tutulur ramazansız

ramazanı ben çok seviyorum gerçekten huzur veriyor insana:))

alkisalkisalkishuzur tek kelime ile çok huzur hemde...

tek başına tadı yok...hastayken tutamıyorzya ..gıcık oluyorm

günaydın kızlar...

ramazan geldi sahurda napıcam diye düşünmüyor değilim ben.bakalım ilk günler zorlanırım ama alışırım herhalde.

evet ramazan huzur veriyor banada
ama huzurlu mutlu aile sofrasında daha da huzurlu oluyorum,eşim oruç tutmuyor,onun için bi anlam ifade etmiyor,onun yanında iftar yapmak hoşuma gitmiyor,aynı şeyleri hissetmiyoruz çünkü,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…