- 5 Haziran 2010
- 15.725
- 82
- 208
bende tatil yerleri arastiriyorum bodruma baktim ucak fiyatlari cok pahali
kizlar bana bir yer onerin......
bodrumu hiç bilmiyorum:26:
Akşam evde bakarım canım...beğendiklerimi atarım sana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende tatil yerleri arastiriyorum bodruma baktim ucak fiyatlari cok pahali
kizlar bana bir yer onerin......
:))) ben 3 saatte bir acıkıyom :)))
sabah 8 öğlen 12 öğleden sonra 3,30-4,00 :)) atıştırma, akşam 8,00-9,00 arası yemek...sonra çok geç yatarsam yatmadan bi atıştırma daha
Yerken ölücez boll![]()
bodrumu hiç bilmiyorum:26:
Akşam evde bakarım canım...beğendiklerimi atarım sana
yaa yicek bişede bulamıyorum meyve yiyemiyorum pek odaha çok acıktırıyo beni sürekli böle hamurlu şeyler yiyesim var yemiyorumda tabi![]()
Dondurma dondurma tamm
Ay hangi ecz.gitsem..tek erkeksiz ecz.oydu...kadın dicek noluyo hergün hergün :))))
e canm kardeşleride varsa..bigün birinize bigün birinize gelir....benmki gibi 1ay olsa naparsın...
Hoş ben 1senenin acısını çıkarıyorum :)))
kızlar 20sinde dönücek k.valide...bakalım eşim söleyebilecekmi...ay bana da zor geliyor sölemek..hiç bozmasam mı diyorum bilemedim:26:
yaa boşver söyleyin evine alış evinde yap yemeğinialışırsan sürekli o yapsın istersin..
Nektar şu dr otker olmasa ne yapardık acababende bi deneyim bari
Ben gün boyu tam 4 paket çubuk kraker yedim![]()
Köfte koktu:26::26:
Dr ötkerin irmik helvasını alıp yapıyorum ben, eşim çok seviyoQUOTE]
Bak onu hiç denemedim evde irmik var ben bi onunla yapayım sonra marketten alıp denicem. Kıyaslama yapıcam
bugün ifadeler bendede olmuyor manuel yazıyorum :)
sende var bi haller nektarın dediği gibi yap al bitane kadın sormazda sorarsa bozuk çıktı de gitsin. Hem erkekten alsan ne olacak ki yüzüğün var parmağında. Ben geçen gittim ya kadındı eczacı. Sol elimle verdim parayı yüzüğümü görsün diye. çünkü bende minyonum küçük sanıyorlar beni :))
Fundaaaa
Boşuna doktor dememişler :)))) hızır acil gibi :))))
hakkaten yaniiyaa boşver söyleyin evine alış evinde yap yemeğinialışırsan sürekli o yapsın istersin..
nektar şu dr otker olmasa ne yapardık acababende bi deneyim bari
Ben gün boyu tam 4 paket çubuk kraker yedim![]()
evet önce bardak
Ama önce marketten pet bardak alayım ben![]()
hakkaten yanii![]()
![]()
Ama irmik helvası süper, hem çok kolay
evet önce bardakAçsan da atma ama, kullanılır o :)))
kim hamiss cikiyor kiz funda mi ?=?
Yok kızz öyle bi ihtimal yokki..hani afedersiniz içime şetmiyoki
öyle kaçma falanda yok..sızdırmaz özelliği benimkisinin :))))
ben puding, şanti ve kazandibisini alıyorum, bir de irmik helvası..başka bişi denemedimmilahi sinem yok kız ben değilim zuzuş
Ozaman niye test yapıyon
Aynı tarifi uyguluyosun dimi başka bişey ekliyonmu bide başka neleri güzel oluyo dr un![]()
ilahi sinem yok kız ben değilim zuzuş
Ozaman niye test yapıyon
Aynı tarifi uyguluyosun dimi başka bişey ekliyonmu bide başka neleri güzel oluyo dr un![]()