• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

nektarcım bnm bebiş en geç akşamları 8 de uyuyor yalnızım bu gece bide eşimde işte. gunduzde çok uyanık olmuyor bizim kız o saatlerdede zaten oynuyoruz :) arada uyanıyor gözleri kapalı karnını doyuruyor uyuyor genr :82:
off senin şu kızın, bolun karnındaki yaramaz yüzünden bebiş aşkım depreşiyo zaten :49: seneye yaza ben de istiyorum küçük bi prenses, Allahım verir inşallah :emir_bebek:

İnş tatlım kanatsız bir meleğin olur seninde
aminnn :49: ikiz istiyorum ben :9:

evet beyimi bekliyom:17::17:

:9::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ay ben de oturup kaldım, duş alsam diyorum ama çok üşeniyorum, sabah mı alsam duşu napsam.. şu kociş gelse, yemek yese de mutfağı toplasam :6:
zuzuşum korkuyomusun tek başına? uyucan mı o gelmeden, bekliycen mi?

aminnn :49: ikiz istiyorum ben :9:

ay ben de oturup kaldım, duş alsam diyorum ama çok üşeniyorum, sabah mı alsam duşu napsam.. şu kociş gelse, yemek yese de mutfağı toplasam :6:
zuzuşum korkuyomusun tek başına? uyucan mı o gelmeden, bekliycen mi?

bende gardolabı düzenlicektim güya :)))

nektarım şimdi kanalda korku filmi fragmanı vardı değiştirdim hemen :))))) yok aşkım gelmeden uyumam

bende gardolabı düzenlicektim güya :)))

nektarım şimdi kanalda korku filmi fragmanı vardı değiştirdim hemen :))))) yok aşkım gelmeden uyumam
ben de öyleyim :9: yalnızken fragmandan bile tırsarım, kociş evdeykende bir cesaret gelir böyle :9:
1 e kadar felan gelmezse koltukta felan uyu canım, yarın zor geçer yoksa :48:
ben eşim trakyaya gittiğinde (3 te felan geliyo) koltukta uyuyorum, o gelince geçiyorum yatak odasına :44:

ben geldimmm :61::61::61: benim kociş uyudu tavuk gibi erkenden bende hop bilgisayarın başına uykum gelsede yatsam :1::1::1: geçmişleri okudum da ben kız kardeşiniz oluyorum heralde en toy benim hiç te kendinize kart demeyin valla gençsiniz maşallahh:nazar::nazar::nazar:

aşk olsun gençsiniz tabi 60 a bi merdiven dayayın ondan sonra dersiniz kartlaştım diye genciz güzeliz hepimiz :82::82::82::54:

ben de öyleyim :9: yalnızken fragmandan bile tırsarım, kociş evdeykende bir cesaret gelir böyle :9:
1 e kadar felan gelmezse koltukta felan uyu canım, yarın zor geçer yoksa :48:
ben eşim trakyaya gittiğinde (3 te felan geliyo) koltukta uyuyorum, o gelince geçiyorum yatak odasına :44:

:)))) valla bilmiyom canım...çok uykum gelirse koltukta sızarım :)))

:)))) valla bilmiyom canım...çok uykum gelirse koltukta sızarım :)))
öyle yap, direnme bekliycem diye :38:
gelince kociş alıp taşır seni yatak odasına :9: :89:

off şu "yarın ne giysem" derdi beni yedi bitirdi :25:

selam acomert :3:
evet, en toy sensin, en yeni de sensin
biraz kendinden bahsetsene, nerde yaşıyosun, isim felan :)))

Back
X