2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

offf patron çıktı gitti. iş yok, canım sıkılıyor. bugün acıkmadım pek nedense:44::44:

bu arada aydan, arkadaşlar sana söylemeyi unutmuşlar sanırım, avatarında görünce aklıma geldi. 1 adet düğün fotosu koymanı rica etsek? mümkün müdür acaba? albüm olarak koyarsan biz baktıktan hemen sonra silebilirsin:17::17:

Günaydın kızlar bgn geç kaldım gelmekte. nasılsınız bakalım

bol tatilemi gidiyorsun ahh ahh ne guselll :( nereye gidiyorsunuz tatile bolbol dinlen eğlen gez ve bronzlaşş :)

günaydın kızlarrr hayırlı cumalar anca işler bitti bilgisayarın başına oturdum :1::1: bolcum maşaallah kızına:49::49::nazar::nazar::nazar: ve iyi tatiller elficim sanada iyi tatiller tadını çıkartın bakalım biz ne zaman gidicez yazlığa çok sıkıldım istanbulda yarencim dün gece düğün albümü oluşturdum bi kaç foto var ama asıl fotoların boyutları büyük olduğu için koyamadım çok üzüldüm nasıl küçültebilirim boyutlarını bileniniz var mı?

Acomert biz seninle tanışmamıştık :))

adın yarenimden duydum aydan sanırsam :)) yaşın mesleğin nekadrlık evlisin :))

günaydın kızlarrr hayırlı cumalar anca işler bitti bilgisayarın başına oturdum :1::1: bolcum maşaallah kızına:49::49::nazar::nazar::nazar: ve iyi tatiller elficim sanada iyi tatiller tadını çıkartın bakalım biz ne zaman gidicez yazlığa çok sıkıldım istanbulda yarencim dün gece düğün albümü oluşturdum bi kaç foto var ama asıl fotoların boyutları büyük olduğu için koyamadım çok üzüldüm nasıl küçültebilirim boyutlarını bileniniz var mı?
tatlım boyutları büyük olan resimleri düzenle de paintte aç sonra sağdan ve alttan olan cubuğu sağ alt köşede birleştir sonrada ok işareti çıkıck oku ortaya doğru sürükle sonra farklı kaydet de küçülür boyutu

Evet önce elfiye kızın:17:
zuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu koy hadi fotoları bune nazz :47::47::47:

acomert biz seninle tanışmamıştık :))

adın yarenimden duydum aydan sanırsam :)) yaşın mesleğin nekadrlık evlisin :))

:30: Ay pardon şimdi geldi aklıma...dün yazmıştım okuyom çocuk mocuk falan:17:

Ama adını anlamamışım dün ondan :17::9:

Ebruu ben çok foto koydum ama sildim hepsini...düğünden ,evden ,balayından...hoş hepimiz koyduk :)))
ama genelde en sona ben kalıyom dimmi yarenay:17::70:

Bir iki foto koyucam, akşam eşim gelsin ona yaptırcam laptoptan:40:

Ebruu ben çok foto koydum ama sildim hepsini...düğünden ,evden ,balayından...hoş hepimiz koyduk :)))
ama genelde en sona ben kalıyom dimmi yarenay:17::70:

Bir iki foto koyucam, akşam eşim gelsin ona yaptırcam laptoptan:40:

bnm içinde koy lütfen bakmak istiyorum :( akşama bekliyo olacağımm

21 yaşındayım henüz :1::1: üniversite öğrencisiyim istanbulda yaşıyorum 10 aydır evliyim ama düğünüm bu haziranın 19 unda oldu :1::1::77:

yine kimse yk forumda herkes çalışıyor tabi işi var gücü var sözde bnmde bebiş var :) yavrumun varlığı yokluğu bir kucağıma alıyrm istemiyor yerde sürünmek istiyor hanım :76:

marmara üniversitesi halkla ilişkiler ve tanıtım okuyorum canım :69: :82: şimdi fotoları küçültüyorum tek tek sıkıcııı :1::1::36::36:

Back
X