bence de giy zaten, sen öyle daha tatlı olursun. turistlerin gözleri güzellik görsün şekerim:13::13:
ayy ayy tşk ederim canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence de giy zaten, sen öyle daha tatlı olursun. turistlerin gözleri güzellik görsün şekerim:13::13:
bak foto deyince zuzu geldi aklıma. zuzuuuu hani fotolarrrr![]()
zuzu var evet, Elfi de unutturdu kendinibak foto deyince zuzu geldi aklıma. zuzuuuu hani fotolarrrr![]()
tatlım boyutları büyük olan resimleri düzenle de paintte aç sonra sağdan ve alttan olan cubuğu sağ alt köşede birleştir sonrada ok işareti çıkıck oku ortaya doğru sürükle sonra farklı kaydet de küçülür boyutugünaydın kızlarrr hayırlı cumalar anca işler bitti bilgisayarın başına oturdumbolcum maşaallah kızına
ve iyi tatiller elficim sanada iyi tatiller tadını çıkartın bakalım biz ne zaman gidicez yazlığa çok sıkıldım istanbulda yarencim dün gece düğün albümü oluşturdum bi kaç foto var ama asıl fotoların boyutları büyük olduğu için koyamadım çok üzüldüm nasıl küçültebilirim boyutlarını bileniniz var mı?
zuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu koy hadi fotoları bune nazzEvet önce elfiye kızın![]()
acomert biz seninle tanışmamıştık :))
adın yarenimden duydum aydan sanırsam :)) yaşın mesleğin nekadrlık evlisin :))
Ebruu ben çok foto koydum ama sildim hepsini...düğünden ,evden ,balayından...hoş hepimiz koyduk :)))
ama genelde en sona ben kalıyom dimmi yarenay
Bir iki foto koyucam, akşam eşim gelsin ona yaptırcam laptoptan![]()
21 yaşındayım henüzüniversite öğrencisiyim istanbulda yaşıyorum 10 aydır evliyim ama düğünüm bu haziranın 19 unda oldu
![]()
bnm içinde koy lütfen bakmak istiyorumakşama bekliyo olacağımm
yine kimse yk forumda herkes çalışıyor tabi işi var gücü var sözde bnmde bebiş var :) yavrumun varlığı yokluğu bir kucağıma alıyrm istemiyor yerde sürünmek istiyor hanım :76: