2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

aa sözler çok hoş, bakim şarkıya akşam :12:

:9: :9: :9:

şarkıya baktım ben hareketliymiş nigarım. ben biraz daha slow beklemiştim bu sözleri okuyunca:19::19:

Pazartesi Fundam geliyooooo :118: :119: :118:
özledimm, nasıl alışıyo insan burda birbirine :48:

ya geliyor mu? ne çabuk geçiyor zaman. ona şimdiden tatilin bitmesinin hüznü çökmeye başlamıştır. gelsin artık da fotolara bakalım ya:60::60::60:
özledik bilmiş cadımızı.:60::60:

valla bir heyecanla hazırlanıyosun ediyosun gidiyosun tekrar dönmek ve çalışmaya başlamak çok koyuyo insana bakalım fundanın nasıl geçti inşallah yolundadır herşey..

yeni düğün fotoğraflarımızı koydumm:1::1::1: daha var amam tek tek küçültmek çok sıkıcı:63::63: kayınpederim geldi ona kahve filan yaptım:68: anca geldim bilgisayar başına:82::82:

Canım fotolarınız çok güzel. Ömür boyu mutluluklar

Pazartesi Fundam geliyooooo :118: :119: :118:
özledimm, nasıl alışıyo insan burda birbirine :48:

yok ya daha dün tatil için otele giriş yaptılar diye biliyorum. Salı günü gelecekti sanırım Bende çok özledim benide özleyin ama :)))

başımı kaşıyacak vaktim yok ya çay molası verdim şimdi.Sizleri çok özlicem ya hepinizi çok seviyorum

valla bir heyecanla hazırlanıyosun ediyosun gidiyosun tekrar dönmek ve çalışmaya başlamak çok koyuyo insana bakalım fundanın nasıl geçti inşallah yolundadır herşey..

evet ya. böyle tam rahatlıyorsun, sakinleşiyorsun. tekrar iş stresine dönmek koyuyo insana. umarım bizimkisi zamanında hastalanmıştır:23::23::23:

ayın onuna kadar yokum demişti sanki :26: ben pazartesi gelicek sanıyorum, bakalım artık :6:

yok ya daha dün tatil için otele giriş yaptılar diye biliyorum. Salı günü gelecekti sanırım Bende çok özledim benide özleyin ama :)))

başımı kaşıyacak vaktim yok ya çay molası verdim şimdi.Sizleri çok özlicem ya hepinizi çok seviyorum

biz de seni seviyoruz elfimm :48:

bol'a da sana da iyi tatiller, süper eğlenceler diliyorum
harika bir tatil olur inşallah :70:

ayyy canım benim ya biz de seni çok seviyoruz. tabii ki özlicez seni. bak sakın orda görümceni falan kafaya takıp keyfini kaçırma olur mu? yeğeni orda görmemezlikten gel, dönünce bol bol seversin. orda sevmeye kalksan sizin başınıza bırakır bırakır kaçar o. :20::20:

ayyy canım benim ya biz de seni çok seviyoruz. tabii ki özlicez seni. bak sakın orda görümceni falan kafaya takıp keyfini kaçırma olur mu? yeğeni orda görmemezlikten gel, dönünce bol bol seversin. orda sevmeye kalksan sizin başınıza bırakır bırakır kaçar o. :20::20:

Bu kadar stresten sonra hiç takmam valla. Evet cocuğunu çok seviyorum annesinde bile arkamdan ağlıyor ama tatile gidiyorum ben bebek bakmaya değil ki. Onun içinde tavrımı koyucam :))

elfişşş :3: bolll :3:

şimdiden iyi tatiller..hayırlı yolculuklar...kendinize iyi bakın...dinlenin eğlenin pozitif gelin bize:66:

bolcum dikkat et yanma..güneş çarpmasın, ilaç neyim alamazsın da:18:

elfim sende görümcenle takılma hee...görme mümkünse ....zor bi ihtimal ,senin bebişe zaafın karşısında:31:

şimdiden iyi tatiller..hayırlı yolculuklar...kendinize iyi bakın...dinlenin eğlenin pozitif gelin bize:66:

elfim sende görümcenle takılma hee...görme mümkünse ....zor bi ihtimal ,senin bebişe zaafın karşısında:31:

Teşekkürler zuzum. bakalım neler yapıcam :)))

tşk ederiz kızlar darısı başınıza inşallah:74::74:ben burdaki bayan müdürden izin aldım 15 dak. çıkarım inşallah müdür aramaz tedirgin gidecem şimdi arar laf söyler diye sorunsuz atlatsaydım şu günü:)

Back
X