Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa sözler çok hoş, bakim şarkıya akşam
![]()
![]()
![]()
Pazartesi Fundam geliyooooo :118: :119: :118:
özledimm, nasıl alışıyo insan burda birbirine![]()
aa hareketlimiymişşarkıya baktım ben hareketliymiş nigarım. ben biraz daha slow beklemiştim bu sözleri okuyunca![]()
yeni düğün fotoğraflarımızı koydummdaha var amam tek tek küçültmek çok sıkıcı
kayınpederim geldi ona kahve filan yaptım
anca geldim bilgisayar başına:82::82:
Pazartesi Fundam geliyooooo :118: :119: :118:
özledimm, nasıl alışıyo insan burda birbirine![]()
valla bir heyecanla hazırlanıyosun ediyosun gidiyosun tekrar dönmek ve çalışmaya başlamak çok koyuyo insana bakalım fundanın nasıl geçti inşallah yolundadır herşey..
Canım fotolarınız çok güzel. Ömür boyu mutluluklar
yok ya daha dün tatil için otele giriş yaptılar diye biliyorum. Salı günü gelecekti sanırım Bende çok özledim benide özleyin ama :)))
başımı kaşıyacak vaktim yok ya çay molası verdim şimdi.Sizleri çok özlicem ya hepinizi çok seviyorum
Canım fotolarınız çok güzel. Ömür boyu mutluluklar
yok ya daha dün tatil için otele giriş yaptılar diye biliyorum. Salı günü gelecekti sanırım Bende çok özledim benide özleyin ama :)))
başımı kaşıyacak vaktim yok ya çay molası verdim şimdi.Sizleri çok özlicem ya hepinizi çok seviyorum
biz de seni seviyoruz elfimm
bol'a da sana da iyi tatiller, süper eğlenceler diliyorum
harika bir tatil olur inşallah![]()
ayyy canım benim ya biz de seni çok seviyoruz. tabii ki özlicez seni. bak sakın orda görümceni falan kafaya takıp keyfini kaçırma olur mu? yeğeni orda görmemezlikten gel, dönünce bol bol seversin. orda sevmeye kalksan sizin başınıza bırakır bırakır kaçar o.![]()
bizde seni seviyoruz elfidacımmm :)))tatilinin tadını çıkar şekerim...özlicez senide bol udad
![]()
elfişşşbolll
şimdiden iyi tatiller..hayırlı yolculuklar...kendinize iyi bakın...dinlenin eğlenin pozitif gelin bize
bolcum dikkat et yanma..güneş çarpmasın, ilaç neyim alamazsın da:18:
elfim sende görümcenle takılma hee...görme mümkünse ....zor bi ihtimal ,senin bebişe zaafın karşısında![]()
elfişşşbolll
şimdiden iyi tatiller..hayırlı yolculuklar...kendinize iyi bakın...dinlenin eğlenin pozitif gelin bize
bolcum dikkat et yanma..güneş çarpmasın, ilaç neyim alamazsın da:18:
elfim sende görümcenle takılma hee...görme mümkünse ....zor bi ihtimal ,senin bebişe zaafın karşısında![]()
aydannnn senin düğün gündüz mü oldu![]()