Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi ekle ozamannnnn
bronzlaştın mı kısss
olsun canım, animasyonu felan boşver..birlikte olmanız önemliki o açıdan süper geçmiş anladığımız kadarıyla

ekleyim biraz bronzlaştım ama çok abartmadım araplar gibi olmadım
ekleyim biraz bronzlaştım ama çok abartmadım araplar gibi olmadım sevmiyorum aşırı bronz ten..soğol nigoşum evet o açıdan süperdi
sevmiyorum aşırı bronz ten..soğol nigoşum evet o açıdan süperdi

eveet, cuma günü uğurladık onlarıelfişle bol gittimi tatile

elfişle bol gittimi tatile
kızlar ekleyemedim boyutları çok büyük:26:

ay evet Fundayı çok sayıkladım dimmi
ama aşk olsun yarenim yaa
sen gitsen seni de özlerim
hepinizi seviyorum :26:
bize daha uzunmuş gibi geldi
balayı gibi oldu mu Fundam
otel felan nasıldı?

canım biliyorum
 canım biliyorum
 seviyorum size taş atmayı napayım
 seviyorum size taş atmayı napayım

durgunumdüşünsene önce kayseri sonra alanya şimdi urfadayım
bi garibim
hele dün gün boyu yolda geçti
resmen 1 günümüz yola gitti

yol yoruyo insanıama olsun ne kadar çok gezdin :))
fotoları nezamn yüklersin :) oh beee yarenim azcıkda fundaya yüklennn :)))))

o hızlı hatundur, 2 güne halleder. biz hala seni bekleriz
 o hızlı hatundur, 2 güne halleder. biz hala seni bekleriz

geçmişe bakamadım nigoş ama merak ettimotel 5 yıldızlı olmasına rağmen eksik tarafları vardı ama genel anlamda güzeldi rus çoktu türk çok azdı..animasyon zayıftı
balayı gibi oldu evet:94::89:fotoları inş yarın eklerim düğün ve kınadan bi kaçtane bugün ekleyebilirim onları belleğe atmıştım yanımda

küçült ozamn
Yaren gelsinde öğretsin
Canım biliyorum
Seviyorum size taş atmayı napayım

Herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim fundam. Dönüş yolu baya yormuştur. Uçak falan ayarlasaydınız keşke daha rahat olurdu aslında.
Zuzum bence foto konusunu çok açma sen. Funda gitmeden önce yükleyecektin, geldi hala yok fotolarınO hızlı hatundur, 2 güne halleder. Biz hala seni bekleriz
Fundam fotoğrafları paintte aç, resim menüsünden uzat/eğ bölümüne gir. Ordaki 100 leri küçültüp farklı kaydet de, fotoların orjinalleri bozulmasın.

ben ekledim bile kına gecesini
ben ekledim bile kına gecesini canım uçak olsaydı keşke yokki urfaya
canım uçak olsaydı keşke yokki urfaya
evet canım zuzu çok uyuşukben ekledim bile kına gecesini

:98::98: utan zuzum utannn
:98::98: utan zuzum utannn

gittim, gördüm, beğendimevet canım zuzu çok uyuşukben ekledim bile kına gecesini

gittim, gördüm, beğendim

Onlar ne karışır kocan var burda kime sorcaksın ..anaammmm:18: "ya o düğünde giyiceksin yada git geri ver,başka yerde giymiceksin ,giydirmicem" dedi:26:
 Onlar ne karışır kocan var burda kime sorcaksın ..anaammmm:18: "ya o düğünde giyiceksin yada git geri ver,başka yerde giymiceksin ,giydirmicem" dedi:26:ay allahımYa kızlar hani ablamın düğüne bi elbise vardı ya diktircem diyodum..vazgeçtim ondan hevesim kaçtı...ama parlament mavisi olcak :)))
geçen elbise aldım kısa ama :) saks mavi :)))
alırken eşim ne der diye tereddüt etim eve geldim giydim ,önce sordu nerde giyceksin bunu diye :) bende attım "ablamın düğününde "dedim aa ii ozaman dedi
Sonra dedim bi anneme sorayım ne dicek hani kısa ya..babam amcam falan olucak..ben öyle diyince bi kızdı buOnlar ne karışır kocan var burda kime sorcaksın ..anaammmm:18: "ya o düğünde giyiceksin yada git geri ver,başka yerde giymiceksin ,giydirmicem" dedi:26:
 tabi ailenin fikrini de alıcaksın canım
 tabi ailenin fikrini de alıcaksın canım
Pazartesi Fundam geliyooooo :118: :119: :118:
özledimm, nasıl alışıyo insan burda birbirine