• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlar...

yorgunluktan ölüyorum. tam regl dönemime geldi bu taşınma işleri mahvoldum. dün eşim, ben ve bir arkadaşı evin nerdeyse tüm eşyalarını taşıdık. yatak ve mutfakta birkaç parça eşya kaldı o kadar. duş alıp yattığımızda saat 1'i geçiyordu. bugün de çok fenayım. bu hafta bitse artık...
kıyamam yaa :26: keşke eşimi dinleseydim hiç taşınalım diye ısrar etmeseydim diyomusun yarenim :(
regl dönemimde ben el. süpürgesi açmam, taşınmak düşünemiyorum bile, birde havalar çok sıcakkk :18:

oyyyy fundiş gelmiş hoşgeldin cnm foto koydun mu acaba ben kaçırdım ben de isterim birlikte denk gelirsek bi gün(ki bu aralar çok zor bi ihtimal) mutlaka koy ok?? Belli ki düğün de tatil de güzel geçmiş ayy darısı bizim başımıza ya inş. biz de şöyle 3-5 gün bi yerlere kaçabiliriz. Ama bu aralar biraz zor heralde. Eşimin dükkan masrafları başladı üstüne alıyor ya dükkanı ruhsat falan bi sürü işlemler var baya da para tutuyor :(( Bi de yarın işn. bi aksilik olmazsa araba alıyoruz gerçi kayınpeder alıyor ama lpg taktırılacak onu biz yapıcaz ona da baya para gidecek. kemekrleri sıkma vakti geldi yani :)

Sirken geçmiş olsun cnm kaza geçirmişsiniz geç de olsa söyliyim dedim.

Zeynep merhaba hoşgeldin aramıza göçmenler çoğalıyor gitgide, foto da süper çok yakışmışsınız eşinle maşallah cnm
;)

yaren senin ev işi günün bombası olmuş walla şok oldum okuyunca yaaaaaaa allah kolaylık versin cnm iyi ki ev sahibi kabul etmiş ya.

Ay başka kimlere yazcaktım yine unuttum. Öpüyorum hepinizi kızlar bugün buralardayım ben gelen olursa iki muhabbet ederiz :)))
hoşbulduk tatlımm yok canım tatil fotosu henüz koymadım bugün bi kaçtane koymayı düşünüyorum:38:güle güle kullanın canım arabanızı ne marka aldı kayın pederin darısı bize olsun niyetliyiz ama bitürlü alamadık:31:
kızlaaar bu arada kırmızı topuklumu değiştirdim bu akşam, üzerine 20 tl daha bayılıp iki tane ayakkabı aldım :31:
mağazadakiler bana gıcık olduu, ben de onlara amaa
vitrindeki ayakkabıların tümü 37 numara, farklı numara için depoya gidiyolar ve ben neredeyse tüm babetleri denedim :17:
hepsi için depoya gidip baktılar getirdiler, ama ben napim yaa çalışma sistemleri gıcık :19:
zaten ayakkabı kalmamış doğru düzgün yeni sezon gelecek diye elindekileri bitirmeye çalışıyolar e doğal olarak 36 kalmamış çoğunda, her modelden 1 tane geliyomuş :53: şaka gibi
sadece dolgu topukların tüm numaraları var, e ben 1 tane almıştım dolgu topuk mecbur bitane daha aldım ve bitane mevsimlik almak zorunda kaldım.. onun da bordosunu beğenmiştim tabi ki "elimizde kalmadı" cevabını aldım yine :25: :25:
bunları aldım nasıl sizce, ikisi de çok rahat, kırmızısı keten gibi bişi, kumaş kotla felan herbişeyle giyilir gibi gibi :26:
hem ayağımda da kötü durmadı diğeri gibi, durmamış dimmi?

Eki Görüntüle 224467 Eki Görüntüle 224469 Eki Görüntüle 224471 Eki Görüntüle 224472
nigoş ayikkibilerinden pembişi çok beğendim ama kırmızıyı daha çok beğenmiştim:12:eşin ne dedi ayakkabı alınca :1:benimki çıldırıyoda:9:
şort ve ayakkabıyı dün aldım çantayı alalı baya oldu hatta eskimiş bile dikişi atmış önünde :1: bu aralar sportikkkk takılıyorum :1:
şortuna bayıldım güle güle kullan canım:38:
tatil fotoları için izin alıcak önce, ikna ederse :9: eder o, herşeyi başaran kadın :9:

ben de iade ederken çok üzüldüm, ama duruşu hoş değildi napim artık :(
şortuna bayıldımm, ayakkabılarının da rengine..güle güle kullan canım :))) eşine ne aldınız :1
dışarıdan biyerden bakarsın artık kot, lcw de güzel modeller vardı bulamadın mı :44:
:1::9::9:yerim ben seni:48:
ay mısır dedin de, burda var mı bilmiyorum ama bizim bulgaristanda mikrodalga mısırı var yaa çok pratik.. gidince sürüyle alıcam
böyle tereyağlı kağıt paketin içinde mısırlar hiç açmıyosun onu, mikrodalgaya atıyosun 3 dk ayarlıyosun sonra bi açıyosun kocaman şişko bi paket, kesenin ağzını kesiyosun taze taze sıcacık tereyağlı mısır süper yaa, bahartlısı var, sadesi var..burda da vardır belki, ben görmedim ama :26:

ay benimkisi de ikidebir masaj yap, sırtımı kaşı diye tutturur :9:

:23: :9: :23: :9:
..
ay benim eşim vantilatöre neredeyse klima parası vermiş yaa yuh 260 küsür tl :47:
ayy o huylarıdamı benziyo sürekli sırt kaşıtır:60:deli eder beni ona yıldönümünde sırt kaşıma aleti alıyım en iyisi:52:
albüme foto koydummm:52::52:

ay süper yaaa İstanbul'da değil miydin cnm sen orası da sıcaktır yaa :44:
ne yazık ki Antalya'da böyl bi yer bulmak çok zor:50: klimalar olmazsa bir bir ölüyüzzzzz:58:
aynen durulmuyo klimasız öldük mahvolduk bura yanıyo:5:antalyayla aynı:31:
günaydın kızlar...

yorgunluktan ölüyorum. tam regl dönemime geldi bu taşınma işleri mahvoldum. dün eşim, ben ve bir arkadaşı evin nerdeyse tüm eşyalarını taşıdık. yatak ve mutfakta birkaç parça eşya kaldı o kadar. duş alıp yattığımızda saat 1'i geçiyordu. bugün de çok fenayım. bu hafta bitse artık...

kıyamam canım ya keşşke bu kadar acele etmeseydin mahvettin kendini:31:
bu arada herkese günaydınn amma kaynatmışınız:33:daha zuzunun fotolarına bakıcam sonunda koymuş:1:

günaydın kızlar...

günaydıın canım
geçmiş olsuun o dönemde benim çok sancım hep yatarım kolumu kaldıramam
sen koca eşyaları taşımızsın
bu akşam bari çok yorma kendini

nigoş ayikkibilerinden pembişi çok beğendim ama kırmızıyı daha çok beğenmiştim:12:eşin ne dedi ayakkabı alınca :1:benimki çıldırıyoda:9:
krem rengi o Fundam :17: pudra dolgu topuk da aldım ama geçen hafta, eşim kızdı biraz evet..ayakkabılıkta ayakkabısını koyacak yer bulamıyomuş, söyleniyo felan :22: ama napim dayanamıyorum :(

:38: :38:

ayy o huylarıdamı benziyo sürekli sırt kaşıtır:60:deli eder beni ona yıldönümünde sırt kaşıma aleti alıyım en iyisi:52:
ay süper fikir :60: ben de alabilirim :60: sevmiyorum çünkü sırtını kaşımayı, kaşımayınca da surat asıyo :37:
aaaa yeterki sen iste canım ekliyim..
:70:

ohhh sıhhatler olsun. ya bu sıcakta da randevu hiç çekilmiyor haaa :52: klima da olmasa adamcağız çatlıcak yapmıorum diye :1:

ay valla yaa..klima olmasa bende yapmam heralde :))))

adam evi tutunca ,bi sürü işin içinde ilk önce yatak odasına klima taktırdı:52::52:...

günaydın kızlar...

:26: kıyamam yaa :((

yarenim hani öppücüümm:19: eklemesek bu :47: ekleyince hiçbişy valla:22:

günaydın buarada

Kızlar gunaydınnnnnnnnnnn ssakin bir gun dilerim herkese...:3:
bgn hiçbi iş yapamıcam regl oldum karnım ağrıyor uykumda var bgn çokkk

kıyamam yaa :26: keşke eşimi dinleseydim hiç taşınalım diye ısrar etmeseydim diyomusun yarenim :(
regl dönemimde ben el. süpürgesi açmam, taşınmak düşünemiyorum bile, birde havalar çok sıcakkk :18:

canım ben en başından bu eve taşınmak istememiştim zaten. eşime de kızmıştım acela hareket ediyorsun, karar veriyorsun diye. ben biraz daha bakma taraftarıydım ama eşim dinlemedi. servisi kapının önünden kalkıyor diye illa orayı istedi.

hoşbulduk tatlımm yok canım tatil fotosu henüz koymadım bugün bi kaçtane koymayı düşünüyorum:38:güle güle kullanın canım arabanızı ne marka aldı kayın pederin darısı bize olsun niyetliyiz ama bitürlü alamadık:31:
şortuna bayıldım güle güle kullan canım:38:
:1::9::9:yerim ben seni:48:
aynen durulmuyo klimasız öldük mahvolduk bura yanıyo:5:antalyayla aynı:31:
kıyamam canım ya keşşke bu kadar acele etmeseydin mahvettin kendini:31:
bu arada herkese günaydınn amma kaynatmışınız:33:daha zuzunun fotolarına bakıcam sonunda koymuş:1:

dün akşam yatmadan önce mutfağı yerleştirdim. bugün bizim odayı yerleştircem. hafta sonu dinlencem inşallah.

kaşıma aleti alsan da işe yaramaz canım, illa bizden isterler ben sana söyleyim.:1::1:

günaydıın canım
geçmiş olsuun o dönemde benim çok sancım hep yatarım kolumu kaldıramam
sen koca eşyaları taşımızsın
bu akşam bari çok yorma kendini

sorma valla dün öğlen işyerinde üstüme geçmişti zaten. üstüne dün akşam o kadar yüklenince mahvoldum. ama yapmadan da duramıyorum napayım. biran önce bitsin istedik. hafta sonu hem taşınma işi hem de reglim biter dinlenirim diye düşünüyorum.

ay valla yaa..klima olmasa bende yapmam heralde :))))
adam evi tutunca ,bi sürü işin içinde ilk önce yatak odasına klima taktırdı:52::52:...
:26: kıyamam yaa :((
yarenim hani öppücüümm:19: eklemesek bu :47: ekleyince hiçbişy valla:22:
günaydın buarada

zuzummm baktım fotolarına pek güzel maşallah:nazar::nazar::nazar: eşini de çekseydin de aldığın cicileri görseydik:1::1: bunlar da öpücüklerin:54::54::70::71::71: nasıl da kıymete bindirdin kendini. hızlı foto yükleyenlere bu kadar öpücük vermedik bak:60::60:

kaşıma aleti alsan da işe yaramaz canım, illa bizden isterler ben sana söyleyim.:1::1:

Sorma valla dün öğlen işyerinde üstüme geçmişti zaten. üstüne dün akşam o kadar yüklenince mahvoldum. Ama yapmadan da duramıyorum napayım. Biran önce bitsin istedik. Hafta sonu hem taşınma işi hem de reglim biter dinlenirim diye düşünüyorum.

Zuzummm baktım fotolarına pek güzel maşallah:nazar::nazar::nazar: Eşini de çekseydin de aldığın cicileri görseydik:1::1: Bunlar da öpücüklerin:54::54::70::71::71: Nasıl da kıymete bindirdin kendini. Hızlı foto yükleyenlere bu kadar öpücük vermedik bak:60::60:

onlarda benim kadar azar yemedi amaaa:47::1:

Ay o sırt kaşıtma öldürüyo benii......"ohh oramı buramı aşaaaa yukarııı sağaaa hah orası":22:
Kardeşimdede vardı o huy ama o uykusu gelince kaşıtırdı ben kızardım gelmezdi yanıma, yada yalvarırdı falan...ondan yırttım derken eşim çıktı:86:

kaşıma işi yapmam ama pantolounun çektirir bana :17: çeksene die
tartı bu sbh 500 gr eksik gösteriyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66: zayıfladımmı ne :32::32::32::32:

Funda eşimin dediği araba bu ... 2,500 değilmiş adam yanlış demiş bize

3,500 müş eşim diyo 3,000 den fazla vermem...tabiş daha tartışma masasında şuan onay vermedim ben ama alcam diyo:22:

$images.webp

lada samara sanırım zuzum.. inş alırsınız insanın kendi arabası gibisiyok walla

fundiş resmler çok hoş bebek :)

3,500 müş eşim diyo 3,000 den fazla vermem...tabiş daha tartışma masasında şuan onay vermedim ben ama alcam diyo:22:

Eki Görüntüle 224680
geçen yaz bulgaristanda arkadaşım bu arabanın aynısını 800 tl ye almıştı :26:

Eki Görüntüle 224680

canım aslında 3000 lira iyi. ama tabii motoruna falan bakmak lazım, kaç kilometrede, temiz mi? biz burda bir uno almıştık ilk geldiğimizde 4500 tl.ye. dışı gıcır gıcırdı arabanın, motoru da temizdi ama bir arızası çıktı 500 tl. daha bayıldık. sonra da soğuduk arabadan sattık galeriye, ordan da şimdi kullandığımızı aldık 7500 tl'ye. iyi bir ustaya göstersin eşin. çünkü erkekler kendilerini araba konusunda uzman sanıyorlar, ben baktım temiz deyip çıkıyorlar işin içinden :20::20:

hızlı hatunum fundam çok tatlı çıkmışın, fotolar çok hoş:71::71::71::71: bunlar da senin :71::71::71::71::70::70::70:

Eee tatlım sen sıfır arabaların orjinal sitelerindeki satış fiyatlarına bak 20-25 bine tekabül ediyor; ama burda aynı araba ötv si mtv si ekstra vergileri vs 40-45 bine geliyor. İnsan bunları bile bile alınca kendini bir tuhaf hissediyor ://

lada samara sanırım zuzum.. Inş alırsınız insanın kendi arabası gibisiyok walla

fundiş resmler çok hoş bebek :)

skoda canım...92 model

:26::26::26::26:

canım aslında 3000 lira iyi. Ama tabii motoruna falan bakmak lazım, kaç kilometrede, temiz mi? Biz burda bir uno almıştık ilk geldiğimizde 4500 tl.ye. Dışı gıcır gıcırdı arabanın, motoru da temizdi ama bir arızası çıktı 500 tl. Daha bayıldık. Sonra da soğuduk arabadan sattık galeriye, ordan da şimdi kullandığımızı aldık 7500 tl'ye. Iyi bir ustaya göstersin eşin. çünkü erkekler kendilerini araba konusunda uzman sanıyorlar, ben baktım temiz deyip çıkıyorlar işin içinden :20::20:

Hızlı hatunum fundam çok tatlı çıkmışın, fotolar çok hoş:71::71::71::71: Bunlar da senin :71::71::71::71::70::70::70:

valla canım sabah kapının önüne koymuş adam..eşim baksın diye...tabi dediğin gibi dışardan bişey anlaşılmazki:75:

Fundammm resimler süper bebikimmm:54:

Back
X