2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

arada şişlikler oluyoduda dün gece balon oldu resmen dün akşam yemeğe gitmiştik arkadaşlarla şalgam içtim tuzlu geldi belkide ondandır zaten ağustos ayından korkuyorum sıcak yanıyo burası umarım daha kötü olmam..
kıyamam yaa :26: çok dinlen eve gidince, erken yat :/

eşimde volkan konak' ın sesini beğeniyodu kndini pek sevmiyo :))))

elfiimm yarın sabah mı yapcaktın kız...niye dünden almadın da bu sabah yapmadın...

p.ertesi yapıcam demiştim:47:

enkidu naberr:34:

cumartesi 21.00'de Volkan Konak konseri var bizim burdaki festivalde
eşime diyorum dün gece yattık "beni Volkan Konak konserine götür cumartesi"
olmazmış, o adamı sevmiyomuş.. yalaka adammış, "sevgilim ayağını yıkayım, ayağını yıkayım sevgilim, yıkayım ayağını sevgilim" kelimelerin yerini değiştirip aynı şeyleri söylüyo diyo yaa :1: :1:
dedim İlyas Salmanın konseri olsa gitcen ama dimmi :14: "tabiii, çok dertli söylüyo" diyo birde :(
gitmiycez galiba :31: ben seviyorum Volkan Konak'ı amaa :8:

Ay nektar eşin çok komikmiş :90::90::90:

Gerçi eşin de yay burcuydu dimi. tipik yay erkeği komik oluyorlar ya :))

elfiimm yarın sabah mı yapcaktın kız...niye dünden almadın da bu sabah yapmadın...

zuzum dün eczaneler kapalıydı nöbetçi eczanede aramadım :))

Aslında bu sabah kaynanamda yoktu iyi olurdu ama neyse artık yarın çaktırmadan yaparım :) Kan testi yapmadan kimseye söylemek istemiyorum çünkü idrar testleri hatalı olabiliyor

Ay nektar eşin çok komikmiş :90::90::90:

Gerçi eşin de yay burcuydu dimi. tipik yay erkeği komik oluyorlar ya :))
evet elfim, hep beni güldürme derdinde
hep espri yapsın, işin komik yanını arasın modunda :9:
tipik yay burcu :10:
bazen diyorum artık bi ciddi ol, çok önemli bişi konuşucam felan :1:

elfiii evet artık bi test yap, bizi de merakta tutuyosun :19:

zuzum dün eczaneler kapalıydı nöbetçi eczanede aramadım :))

Aslında bu sabah kaynanamda yoktu iyi olurdu ama neyse artık yarın çaktırmadan yaparım :) Kan testi yapmadan kimseye söylemek istemiyorum çünkü idrar testleri hatalı olabiliyor

bence sen direk git kanda baktır nasıl olsa yarın idrarda baktığında inanmıcan bidaha kanı beklicez böle meraklan meraklan olmuyo:))

iyi diyelim iyi olalaım canım ne güzel eğlenmişsin hafta sonu dediğin dinlenilir eğlenilir ben bunu hiç yapamıcam herlade sadece hamile kalıpta işten çıkarsam olucak

fundacım ; evlılık yıl dönümünüz kutlu olsun nıce senelere beraber.....

Darısı hepımızın basına...
amin canım teşekkür ederim canım:38:
fundammm çok sevindim eşinin sabah sabah gelmesine. Ne hediye aldın kocişine?

Nice senelere böyle aşkla, huzurla, mutlulukla ve tabiii si bebişle:nazar::nazar::nazar: Her gününüz bir öncekinden güzel geçsin inşallah. Allah mutluluğunuzu bozmasın tatlım:71::70::71::70:

Zuzum ya ben de hiç düşünemiyorum o kaydırakları, bi de yüzmeyi tam bilmiyorum diye iyice tırsıyorum onlardan:18::18: Senin yüklediğin linkten eşime gösterdim orayı çok beğendi. Eğer zamanımız kalırsa belki izmir'e gittiğimizde gideriz bir gün dedi. Ama çok zor sanırım. Neyse inşallah temelli döndüğümüzde orda bir buluşma ayarlarız seninle:34::34::70:
poloda beğendiği bi tişört vardı canım onu aldım:8:aminnnnnnnnnnnn canım :48:
arada şişlikler oluyoduda dün gece balon oldu resmen dün akşam yemeğe gitmiştik arkadaşlarla şalgam içtim tuzlu geldi belkide ondandır zaten ağustos ayından korkuyorum sıcak yanıyo burası umarım daha kötü olmam..

dikkat et canım ya şalgamda çok tuzlu ya o yapmış olabir geçen bizde aldık adanadan şalgam :8:

iyi diyelim iyi olalaım canım ne güzel eğlenmişsin hafta sonu dediğin dinlenilir eğlenilir ben bunu hiç yapamıcam herlade sadece hamile kalıpta işten çıkarsam olucak

evet :( çalışma şartları kötü olunce yapcak bişey yok canım :(
aslında bizde eğlendik de şimdi çıkıyo acısı, 1 gün tatilimiz olunca herşeyi aynı güne sığdıramıyoruz :((

çok uykum var :((
2:30 da uyudum, sabah 6 da ayaktaydım
3,5 saat uyku ile başladım haftaya :25:

kıyamam erken uyu bu gece...ben şahsen öyle yapıcam :(
yemekten sonra duş alıcam...bir iki satır kitap okurum hemen gözler kapanır zaten :)))

çok uykum var :((
2:30 da uyudum, sabah 6 da ayaktaydım
3,5 saat uyku ile başladım haftaya :25:

valla bende 12 yi geçiyodu yattım benimde gözler kapanıyo hemen akşam olsa müdür biyerlere gitse:( ama adam çakılmış gitmiyo heryerim ağrıyo yaa eve gitmek istiyormmmmmmmm..

bolcum dikkat et kendine. doktordan 1-2 günlük de olsa rapor alamaz mısın? hava gerçekten çok sıcak. hamileler için çok riskli.

kıyamam erken uyu bu gece...ben şahsen öyle yapıcam :(
yemekten sonra duş alıcam...bir iki satır kitap okurum hemen gözler kapanır zaten :)))
haftalığımı alırsam eşimle avcılarda buluşup dondurma yicektik :110:
ama evet, eve gider gitmez duş alıp yatıcam..yemeğim de yok :31:

Dün ev adlı bi film vardı ay ne saçmaydı öyle merak ettim sonuna kadar izledik 00:30 da bitti:)) Sonra yattık

Back
X