2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

buda sevgilimin arabası, gelin arabası yapmıştık, ikimizinde ortak arkadaşı kullanmıştı

Son düzenleme:
hımm tamam canım bilmiyodum sildim şimdi ...
çook teşekküe ederim tatlım, sağol

Bende özendim yaa durun bende eklicemmm
Arsecim bu arada Ikea ayakkabı çekeceini gördümmm bendede var :dance:

ayy lindadrk onu nasıl gördün kız, valla o dolabın içinde durur normalde sevgilim sağolsun unutmuş orda bende akşam iftardan sonra acele çektim hiç toparlamadan ayrıntılara dikkat etmeden :smiley-cool:

lindadrk şimdimi ekliycen ? hadi bekliyoruzzzz
bu arada kızlar biz bu evde kirada olduğumuz için çok özenmedik, ayrıntılı ince düşünmedik, şimdi ev arıyoruz inşallah bu sene bitmeden kendi evimizi alıp dilediğimiz gibi doya doya yapıcaz herşeyi

sizde bizdensiniz bizde kira tuttuk düğünü falan atlatalımda daha sonra ev alırız dedik oyüzden çok bişe yapmıcam kira ya inşallah en kısa zamanda ev almayı nasip eder :)) gelin arabanda çok güzll ayy bende atlatsam bian önce bu dönem çok sıkıntılı hep tartışıyoruz

hayırlısı olsun hepimiz için, inşallah sende sorunsuz atlatırsın. çok zor bir dönem ama siz sakın birbirinize saygınızı kaybetmeyin, düğünün ertesi günü bütün kavgaları tartışmaları unutuyosun

Kızlar az önce ufak olmuştu buda benim salonumun bi parçası diğerlerini sırayla ekliyorum
..........

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…