2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ya bende yerimde duramıyorum agırlık var üstümde dik otuyorum rahat edmiyorum..yaslanıyorum koltuga yine raha t edmiyorum anlamdım ki

slm kızlarr nasılsınız görüşmeyeli?????ay fatmaa bir an eminsi sandım hsde hsyırlısı olsun bakalım:ecrin_bebek:

hoşgeldin gulbum..
kıslar bişey sorcam..çamaşır makinasının sabun koyma bölümünü tamamen dolduruyormusunuz? nasıl oluyor?

sabunmuuuu CADIARZU kafamçokkarıştı
deterjan kızzzzz Şeniz
benim makine çok zeki maşallah, herşeyi kendi ekranından söylüyo, çamaşır ekleyebilirsin, deterjan koy falan diye kendi yazıyo ne kadar koymam gerektiğini

konsantre mi kullanıyrsundur heralde süpercim...tek ölçek yetiyor konsantrelerde yani yarımı az biraz geçiyor benim ya da yarımmm

saolun arsecim ve supercim yok oruçlu deilim regl dönemimdeim ama bugün 5.gün başım resmen zonk zonk zonkluor uykumu tam alamadım sanırım ondan işyerinde de bayan olmak öle zorki oruç deilsin ama millet anlıcak die tutuo gibi davranıp bişi yiyemiosun zaten millet oruçken ben yiyemem asla evde de babam anlamasın die sahura kalkıorum utancımdan hep tabi

ay sabun demişim pardon deterjan:roflol:

konsantre mi kullanıyrsundur heralde süpercim...tek ölçek yetiyor konsantrelerde yani yarımı az biraz geçiyor benim ya da yarımmm

iki tane deterjan yeri var iki yere dolduruyorum yarımdan biraz fazlaa.s

bir kapakta yumuşatıcı

:roflollumunekankayizsmile

bende öyle yapıyorum kıs...şuan hastayım ama işyerimde yemiyorum bişeykaydirigubbakcemile3

iki tane deterjan yeri var iki yere dolduruyorum yarımdan biraz fazlaa.s

bir kapakta yumuşatıcı[/QUOTE]
iki deterjan yerimi :uhm: onun biri ön yıkamalı programlar için ona koyman gerekmiyo bildiğim kadarıyla
kız çok oluyoo o zaman , konsantre kullanıyosan az koyman lazım.

ay sagolun iyikide sormuşum..fazla fazla atıyorum ben demekki anacım..atmam bir daha dogru söylüyorsunuz

kısa programda herşey temzi olmuyoki, yani mesela yemek lekeleri çıkmıyo. ben kısa programa sadece temiz çamaşırları koyuyorum, yani ter olanları falan, diğerlerini mutlaka ya beyazlar programında veya renkliler programında yıkıyorum. oda 1 saat 45 dk falan sürüyo

anam ben bu çamaşır makinalarından hiç anlamıorum bz de boschtan aldık beyaz eşyaları servisteki adam geldi anlattı daha kullanmadım ama eminim anlamıcam iki deterjan yeri varsa ikisine birden ne konuyor dieri tamam yumuşatıcı için e dier ikisi ne pekiiii:hulya: ikisine de deterjan mı koycaazz

kaç derecede kaç devirde yıkıyo o önemli aslında ?
benim kısa programım biri 15 dk da yıkıyo biri 45 dk da yıkıyo.
biri 30 derecede biri 40 derecede
biri 800 devirde biri1000 devirde
beyazları seçtiğimde yani normal program 60 derecede 1000 devirde yıkıyo

benimkide bosh..
ay çok basit heaven hiç korkma bende kara kara düşünürdün..nasıl kullancam makinaları diye..
herşey net zaten..seceneği sec..başlat tıkla başka hiç bişey yok.
digerinede deterjan koycan

kıs yok ne 15 dakikası 15 dakkadan fazla sürüyor kısa program ilk zamanlar 30 seciyordum,
şimdi 40 derece seciyorum..ablam dediki 30 temizlemez soguk su o diyor..

bende beyazlar iç çamaşır ağırlıklı olursa ya da tişört tarzı şeyler koymazsam arada 90 dereceye atıyorum ama genel olarak 60 derecede beyazları 40 deerecede de renklileri yıkıyorummm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…