2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hep birlikte nice senelere kıslar..
hayatın tüm kötülükleri sizden ve sevdiklerinizden uzak olsun..

slm kızlar
süpercim doğum günün kutlu olsun
kınaya kaldı 2 gün yaa kına malzemelerimi almaya çalışıyorum gün gün eksik var mı bilemedim
herşeyi annemle biz ayarlayadık inş gönlümüzce olur erkek tarafınında yaptığı şeyler olurmuş ama
bizimkilerden ses yok

teşekkür ederim canım sagol...

hade hayırlısı bakalım..

hayırlısı olsun

supercim doğum günün kutlu olsn nice gzl yaşlara
ay dönümü olan ark.larada tebrikler nice aylara yıllara a.s.

evt yok kimlik işleri vardı bi de böbreklerinde ağrı vrmş dr.a gidicm demşti :a015:

soru sorcaktım ona yaşakkıdı

patates salatası yapıcam ya bugün 13 kişiye ne kadar yapılır ya ..kıslar bilen söylesin..
boşuna fazla yapmıyım çöpe gidiyor:sm_confused:

canımın içi hemen kulağım çınladı, koştum geldim

Öncelikleee heeeppppiiiiyyyy bböööörrrttttdddeeeeyyyyyyy kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tatlım 13 kişi için eğer garnitür olarak tabakların yanına düşünüyosan 5 orta boy patates yeter hatta biraz arta bilir. ama dersenki yok ben normal salata gibi masada yediricem o zamanda 7/8 orta boy patates olur sanıyorum. bide ufak bir ipin ucu vereyim kaydirigubbakcemile3 patates salatasına çok az kimyon koyarsan acayip güzel bir tat veriyo aklinialirimsmile

herkeslerinnnn 1 ci ayları 2 ci ayları kutlu olsun, yeni gelenler evleneceklere hayırlı olsun kaydirigubbakcemile3

tatlım ortaya degil tabaklara dagıtcm:sm_confused:

tamamdır tatlım o zaman 5 adet orta boy patates yeter onları küp küp yaptığında zaten acayip çok görünür

tamamdır tatlım o zaman 5 adet orta boy patates yeter onları küp küp yaptığında zaten acayip çok görünür
oo tamam canım kaç dakikada tam pişmiş olur kontrol ederim zatende..
[
Öncelikleee heeeppppiiiiyyyy bböööörrrttttdddeeeeyyyyyyy kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

thank you very much baby sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…