2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

fatma küçük resimdeki saçın ve makyajın farklı geldi bana diğerindenCADIARZU

iki düğün olmuştu sizin demii

kaydirigubbakcemile2

Eklentiler

• $fcd7e000c3d7cff6b35148af09968318_s.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 21
valla bilmiyorum canım askere gitmeden söz nişan istiyo bende kararsızım bilmiyorum...o izmirde ben istanbulda:)

ay asker yolumu gözlücen:)

zaten şuan da öylesiniz demiii ayrı şehirde e askerkende ayrı olcaksınız .şimdi yürüyosa ilişki askerde de yürür niye karasızsın canımfisfisfis

askerken aranızda resmiyetin olması aileler içinde geçerli
görüşmeniz daha rahat olur en azından izinlerde falan...anlatabildmmi:)))

ben zaten izmire gidip geliyorum canım ama son bir aydır iyi değiliz sinirimi bozuyo:)))))) ya bilmiorum ne bilim askerden öncemi olsa sonramı olsa bilmiyorum oda askerden önce istiyo bilmiyorum daha aramız pek düzelmedi

fatma küçük resimdeki saçın ve makyajın farklı geldi bana diğerindenCADIARZU

iki düğün olmuştu sizin demii

evet canım iki yerde oldugu iin küçük resimdeki benim memleketimden diğerini zaten pek begenmemiştim ama napiyim ordaki kadın illa böle yapacam dedi kurtulamadım ki:)

zuzucuumm resimler için milyon kes teşekkürler hayatıımmmm ellerine sağlık beğendiim modelleri bir bir kaydettim cicişim evet yaa acaip kararsız birisiyim bu saç konusunda aylardır bir sürü model kaydettim eleye eleye biraz indirdim sayısını ama birinde karar kılmam gerekior artık öptüm zuzucummm tekrar saol opuyorumnanaktanŞeniz

kıslar şuanda napıorum biliomusunuz davetiye zarflarının arkasına isim yazılıor ya davetlilerin ismi onları bilgisayardan çıktı alıorum ordan yazdırıorum harika oluor valla yaa ii fikir buldum vallaa :lepi:

hayatım wordda sayfa şeklini zarf boyutunda ayarladım sonra yatay baskı seçtim yazı tipini seçtim yazıcımın da kağıt alan yerini zarfın boyutunda daralttım zarfları koyup yazıyı gönderiorum bu kadar

ne kadar sade bir gelinlik yaa çok güzel

Eklentiler

• $2009-yeni-gelinlik-sac-modelleri-15_jpg_595.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 24
  • $duvak2.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 16
seni kurnaz seni..aferin kıs...

ben herkese isim yazmadım ya...boş zarfları aldık..kalem elimizde görüdkçe verdik..

bakam bizim davetiyeler nolcak nişanda baya uğraşmıştık ya davetiyelerle iç içe geçir falan bakalım haftaya kayınvalidem gelcekmiş gelinlik kına elbisesi bindallı bayram kıyafeti hepsini alıcakmış bakalım davetiyelerde o zaman alınırsa görcez :))

biz nişanı restaurantta yaptık ama az kişi çağırdık 250 kişi toplam davetiye bastırmadık nişanda telefonla haber verdik aslında bastırcaktık ama sonradan gerek yok die vazgeçtik herkesde geldi valla :)

ya super yprksnn nezmandr görünmyr dimiiCADIARZU gulbmm. ay benmi bunadım yoksa hatırlamıyorm bugünlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…