2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben sos dökmüyorum hafif hindistan cevizi dökerim tepside yapacaksam ama ben muzlu rulo yapıyorum altıda bisküvili oluyo

hımmm anlatayım canım şimdi kakaolu petibör bisküv....robotta un haline getiriyorum ....bir yandan kara borcam tepsiye ince jelatin kağıt koyuyorum ama iki ucundanda fazla olsun tutma yeri bırak....sonra bisk..borcama jelatin kağıdın üzerine döküyorum güzel elimle düzleştiriyorum her tarafı düzgün olsun diye.....sonra tavaya margarinin yarısını koy erit 1 bardak un koy bir güzel kavur sonra 4,5 su bardağı süt koy yavaş yavaş karıştır 1,5 su bardağı şeker koy karıştır muhallebi kıvamına gelene kadar sonra ocaktan al 2 tane vanilya koy mikserle bir güzel çırp sonra bisküvinin üstüne dök düzgün bir şekilde buzdolabına koy 20-25 dk soğusun sonra çıkar buzdolabından muz dil yuvarlak yuvarlak her tarafına bir ucunda kıvır ortaya kadar getir borcamın diğer ucundan da rulo yap böylece rulo yapınca alttaki bisküviler üste çıkmış oldu sonra dilimle süper oluyo

adaş bişy sorcm ruloyo iki taraftan yapıp ortada birleştiriyorz yani demi
öyle anladım ben

sabrediorum canım uykum var gibi yaa böle halsizim nedense offf kıslar yarın nikah var yaa napcam aslında şuan sanki benim nikahım olmıcakmış gibi gelio ama benim olduunu düşününce de stres ve heyecan basıor beni offf

adaş bişy sorcm ruloyo iki taraftan yapıp ortada birleştiriyorz yani demi
öyle anladım ben

evet adaş aynen öyle iki tarafta rulo oluyo tatlım....
heaven şu nikahta giyinceğin elbisenin resmi yokmu yaa merak ettim

birde kızlar kazandibini denemiştm daha evlenmeden önce ama dibini yakamadım ya çevir çevir yanmadı

o masaya oturdugun ve nikah memurun geldigin an küp küp atıcak kalbin anlıcaksın o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…