2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ben kaynanamla oturduğum için karışabilir aslında aslına bakarsam. ama kim sorsa gelinle aran nasıl diye, iyi aramız, çünkü ben hiç bişeylerine karışmıyorum çok iyi bir kaynanayım diyor. hatta dün kaynı aradı o sordu onada aynısını söyledi.
Bide ben şimdi istediklerimi alamadıktan sonra ilerki yaşlarda alsam nolurr

hayır canım, o eve gelin geldiyse, artık gelinin zevkine göre şekil alır ev. bence doğrusu bu.

ya daha idrak edemedi, yada sana aklınca fazla yüz vermiyo şımarmayasın diye :1:

takma canım boşver, çok sahiplenmesinden iyidir ;)

doğunca sahiplenirse de ben karşı çıkacam. ilk torunu ya insan hiç mi bişey hissetmez. hiç mi heyecanlanmaz.

Haklısın canım... Ama aynı evin içinde 2 tane evin hanımı olmuyor. Sen iyiysen herkesle aran iyidir. İnş. kendi evine çıkarsın canım...:48:

Hele bir doğsun ozaman görürsün canım :1: İlk torunumu??

Evet....:46:

evet canım ilk torunu. doğmuş çocuğu eller de seviyor. önemli olan şimdi heyecanlanması istemesiydi. herkes herkesin çocuğunu seviyor yoksa.

zaten doğum günümü de umursamıyor artık bende onun doğum gününü hatırlamayacağım bile. ağzını açıp ne çocuğu soruyor ne beni.

nigarcım çok geçmiş olsun :71:
biliosun geçenlerde bende hastalandım işe falan gelmemiştim o kadar kötü oluyor.
Sıcak limonlu şeyler için boğazın falan kötü olmasın
ateşin var mı ve eklem ağrın?

benim burnum kanadı :26: niye acaba
ay çok fenayım izin alamıyorum :14: ağladım rahatladım

ıhlamur yapim kendime evet :)
ay Allahım tabloları unutmamış :1:

canım burnun kanıyor ve hala izin alamıyorsun pes yani işyerine

bende ıhlamur içiyorum burnum akmaya başladı

Kızlar merhaba,

uzun aradan sonra yine geldim buradayım,
sabahtan beri işler öyle yogunduki anca kendime gelebildim diyebilirim

bayramda hep istanbuldaydık, öyle sakin ve güzel gectiki, bol bol dinlendik

nektar: cok geçmiş olsun, dikkat et kendine, umarım bi daha kanamaz

elfi sanada geçmiş olsun, ay herkes hasta ya kızlar dikkat edin ya

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hayır canım, o eve gelin geldiyse, artık gelinin zevkine göre şekil alır ev. bence doğrusu bu.

doğunca sahiplenirse de ben karşı çıkacam. ilk torunu ya insan hiç mi bişey hissetmez. hiç mi heyecanlanmaz.

evet canım ilk torunu. doğmuş çocuğu eller de seviyor. önemli olan şimdi heyecanlanması istemesiydi. herkes herkesin çocuğunu seviyor yoksa.

zaten doğum günümü de umursamıyor artık bende onun doğum gününü hatırlamayacağım bile. ağzını açıp ne çocuğu soruyor ne beni.

Maalesef yapı meselesi o canım kimi içten sever dışta belli etmez, kimi dışta seviyor gibi görünür içte sevmez...
Ama bu torun yani sevilmez mi bilmiyorum sen haklısın sevdiğini heyecanını belli etmesini beklemekle...
Bizim çocuğumuz olduğunda eşimin ailesi nasıl sevinir hayal edemiyorum. Belki de sana belli edemiyordur. :26:

Maalesef yapı meselesi o canım kimi içten sever dışta belli etmez, kimi dışta seviyor gibi görünür içte sevmez...
Ama bu torun yani sevilmez mi bilmiyorum sen haklısın sevdiğini heyecanını belli etmesini beklemekle...
Bizim çocuğumuz olduğunda eşimin ailesi nasıl sevinir hayal edemiyorum. Belki de sana belli edemiyordur. :26:

Ayy Ramiz dayı gibi konuşmuşum:9::9:

yok canım ya seveceği çocukları kendi yeğenlerini hatta kocamı hala nasıl seviyor, benle arası ii değil ya benm çocuğumu da sevemiyor işte. nolursa olsun çocuğunun yavrusu olacak. beklemekte haklıyım ama.

Canım ağlama ya niye ağlıyorsun... Burnun soğuktan olabilir benimde kanıyor ara ara
Sabredebilirsen 3 saat kaldı sabret biraz daha...
Ama çok kötüysen doktora git canım...
teşekkür ederim Özgecim :70:
doktordan ziyade eve gitsem o bile yetecek, okadar yoğunum ki ona sinirlerim bozuldu ağladım.. diğer günler olsa insan bi nebze çekiyor ama bugün dayanamıyorum

nigarcım çok geçmiş olsun :71:
biliosun geçenlerde bende hastalandım işe falan gelmemiştim o kadar kötü oluyor.
Sıcak limonlu şeyler için boğazın falan kötü olmasın
ateşin var mı ve eklem ağrın?
teşekkür ederim bebeyim, ıhlamur var sadece yanımda :25:
her yerim ağrıyor, eklem yerlerim, ateşim var mı bilmiyorum, sıcağım çok.. ayaklarımı ısıttığım sobanın içine girdim neredeyse çünkü :(

canım burnun kanıyor ve hala izin alamıyorsun pes yani işyerine

bende ıhlamur içiyorum burnum akmaya başladı
herkes bi panik, bi atom karınca modunda
harıl harıl çalışıyolar :19: kimse kimseyi umursamıyor
Allahım nolur bitsin bugün :2:

eşim aradı dediki yemekten sonra hemen yatacaksın söz mü
söz ama çamaşırları toplarım belki dedim. olmaz yatacaksın dedi. dün kaynanamın bana yaptığı hareketten dolayı bende hiç bi iş yapmayım direk yatmayı düşünüyorum sıkıysa ozaman kaldırsın beni.

teşekkür ederim Özgecim :70:
doktordan ziyade eve gitsem o bile yetecek, okadar yoğunum ki ona sinirlerim bozuldu ağladım.. diğer günler olsa insan bi nebze çekiyor ama bugün dayanamıyorum

teşekkür ederim bebeyim, ıhlamur var sadece yanımda :25:
her yerim ağrıyor, eklem yerlerim, ateşim var mı bilmiyorum, sıcağım çok.. ayaklarımı ısıttığım sobanın içine girdim neredeyse çünkü :(

herkes bi panik, bi atom karınca modunda
harıl harıl çalışıyolar :19: kimse kimseyi umursamıyor
Allahım nolur bitsin bugün :2:

Babyy üşüyorsan ateşin vardır senin yaa ordan birilerine baktır ateşin varmı diye varsa çok sobaya yaklaşma daha fena olursun.

eşim aradı dediki yemekten sonra hemen yatacaksın söz mü
söz ama çamaşırları toplarım belki dedim. olmaz yatacaksın dedi. dün kaynanamın bana yaptığı hareketten dolayı bende hiç bi iş yapmayım direk yatmayı düşünüyorum sıkıysa ozaman kaldırsın beni.

Elfişş maşşallah eşine ya ne güzel seni düşünmesi
Kaynanana karşı da iyi olur biraz bilerek seni kaldırmaya çalışırsa eşin bişeyler der...:nazar:

Elfişş maşşallah eşine ya ne güzel seni düşünmesi
Kaynanana karşı da iyi olur biraz bilerek seni kaldırmaya çalışırsa eşin bişeyler der...:nazar:

Hatta inşallah görümcem son anda yemeğe geliyoruz der. ona derimki gelin canım ama ben direk yatıcam orası anneninde evi sonuçta farzet ki ayrı oturuyoruz annende çalışan biri. mutfağa girip birlikte yemek yapıp yersiniz derim. onada lafımı söylerdim ikiside aradan çıkardı. çocuğu bahane edip duruyor hep uyuz olmaya başladım bide gitmiş annesine telefondada soruyor filizin neyi vardı diye.

nektar madem patron izin vermedi iyisin iyisin diye pek iş yapma masa başında sadece vaktini doldurmaya çalış.

elfi sen de kayınvalidenle yüz göz olma sana seslenirse hastalıktan uyumuşum duymamışım moduna gir bırak eşin uğraşsın

daha haftanın ilk gününden bu ne böyle kızlar kendinize akşam iyi bakın yarına düzelin yoksa hafta bitmezzzz

Hatta inşallah görümcem son anda yemeğe geliyoruz der. ona derimki gelin canım ama ben direk yatıcam orası anneninde evi sonuçta farzet ki ayrı oturuyoruz annende çalışan biri. mutfağa girip birlikte yemek yapıp yersiniz derim. onada lafımı söylerdim ikiside aradan çıkardı. çocuğu bahane edip duruyor hep uyuz olmaya başladım bide gitmiş annesine telefondada soruyor filizin neyi vardı diye.

Amann boşver canım sen rahatına bak

dilşadcım, göbişin çıksın o zaman anlaşılır bence heyecanı kayınvalidenin. şimdi ona hamileymişsin gibi gelmiyordur belki de. göbişin çıkınca da aynı olursa demek ki içinde yok anlarız. hoş eminim doğduktan sonra ilk torunu diye senden çok kucağına alacaktır ama sana bu zamanları unutturamaz tabii.

elfişim sen eve git, yemeğini ye, hemen yat canım. diğer günlerde fazlasıyla yoruyorsun zaten kendini ev işleri için. al bir kitap, gir yatağına dinlen. başka türlü kendine gelemezsin.

nekiimm inşallah biran evvel yuvana kavuşursun canım ya. keşke eşin evde olabilseydi. hatta bu akşam annene git istersen. o iyi bakar sana. 1 gecede toparlarsın canım.

ben de şuanda masamdan dışarıyı izliyorum. burda ilk kez yağmuru izledim bu sene için. normalde gece yağıp, gündüz duruyordu. eşim erken gelir inşallah. biz çok seviyoruz elimize kahvelerimizi alıp yağmuru izlemeyi. çıkarken ve nişanlıyken yağmurlu havalarda buluştuğumuzda hep bu günlerimizi hayal ederdik. sıcacık evimizden dışarıdaki yağmuru izlemeyi:69::69::69:

yarenaycım göbüş çıktı, umursamıyor ama bende onu umursamıycam.
biz de eşimle hep öyle hayal ederdik, şimdi yağmur yağınca çekiyor beni pencere yanına, sarılıp izliyoruz :)

dilşadcım, göbişin çıksın o zaman anlaşılır bence heyecanı kayınvalidenin. şimdi ona hamileymişsin gibi gelmiyordur belki de. göbişin çıkınca da aynı olursa demek ki içinde yok anlarız. hoş eminim doğduktan sonra ilk torunu diye senden çok kucağına alacaktır ama sana bu zamanları unutturamaz tabii.

elfişim sen eve git, yemeğini ye, hemen yat canım. diğer günlerde fazlasıyla yoruyorsun zaten kendini ev işleri için. al bir kitap, gir yatağına dinlen. başka türlü kendine gelemezsin.

nekiimm inşallah biran evvel yuvana kavuşursun canım ya. keşke eşin evde olabilseydi. hatta bu akşam annene git istersen. o iyi bakar sana. 1 gecede toparlarsın canım.

ben de şuanda masamdan dışarıyı izliyorum. burda ilk kez yağmuru izledim bu sene için. normalde gece yağıp, gündüz duruyordu. eşim erken gelir inşallah. biz çok seviyoruz elimize kahvelerimizi alıp yağmuru izlemeyi. çıkarken ve nişanlıyken yağmurlu havalarda buluştuğumuzda hep bu günlerimizi hayal ederdik. sıcacık evimizden dışarıdaki yağmuru izlemeyi:69::69::69:

yarenaycım göbüş çıktı, umursamıyor ama bende onu umursamıycam.
biz de eşimle hep öyle hayal ederdik, şimdi yağmur yağınca çekiyor beni pencere yanına, sarılıp izliyoruz :)

Romantikler sizi :nazar::nazar::nazar:
Burda yağmur yağmıyor maalesef olsa izlerdik...
:1:

ya dolapta taze fasulye vardı onu bugün mutlaka pişirmem lazımdı teyzeyi aradım dedimki sana bişey dicem ama utanıyorum söyle dedi

taze fasulyeyi pişirebilirmisin dedi aa aşk olsun tabi yaparım dedi canı sıkılıyordu galiba sesi bi sevinçli geldi :))

Bizde kışın tanıştık ve hep karlı yağmurlu havalarda buluşuyorduk onun için yağmur yağdımı aklımıza ilk buluşmalarımız gelir :)

Back
X