2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ay kizlar cok sevincliyim annemlerin vizesi ciktii

ohh rahatladim. cuma konsolosluga gittiler dün kargoya verilmis vize bu sabah da ellerine ulasti

9 ocak allahin izniyle burdalar ins.

:8::8::8::32::32::32::32:

gözün aydın cnm ailenin yanında olması sana büyük destek verecektir.

bizim patron bugün 3-4 kişi çıkartacak sanırım kızlar. sabah bana dedi o yazdığın yazıyı son 1-2 ekleme yapalım da 3-4 adet çıkartcaz bugün dedi. hayırlısı inşallah. ablam, eniştem ve ben aynı yerde çok kötü oluyor. kendimden korkum yok ama eniştemi çıkartmasından korkuyoruz. inşallah bizden biri olmaz giden...

canım belli oldu mu? hayırlı haberlerle gel inşallah.

günaydın :71:

kızlar günaydın,
size bişi sormak istiyorum

eşime hediye olarak traş makinası alacagım ama ne marka biliyorum ne de model

eşiniz kullanıyorsa eger ve memnunsa bana yardımcı olabilirmisiniz?

gün içerisinde cok yogun oalcak bugun pek giremeyebilirim, ama yarın yine sorumu hatırlarım herkese

kızlar günaydın,

gün içerisinde cok yogun oalcak bugun pek giremeyebilirim, ama yarın yine sorumu hatırlarım herkese

canım eşimin traş makinesinin markasını unuttum ya memnun makinasından. ama işte markası neydi :31:

kızlar günaydın,

canım eşim değil de, kaynıma hediye almıştık philips in jeli içine konanından memnun diye biliyorum

gnaydın kızlar gece 2 ye doğru uyudum zor uyandım sabah :25:

aynennn hala da uyanamadım ya zaten.

ben de 22:30 da uyudum dün gece.. anneciğimdeydim zaten, yemek yedim, duş aldım yattım..
Günaydın herkese :3:

Günaydın Kızlarrrrrr
Günaydınn elfi
:3:
kızlar günaydın,

Eşimin kullandığı grundig di herhalde çok aparatı vardı. Memnun ondan.
Ben sana philipsi öneririm ama. Philipsin özellikle bu tarz ürünleri çok güzel oluyor.

Herkese günaydınlar.... :64:
Bugün mutluyum... Gün içinde moralim bozulmaz inş.

Son düzenleme:
niye o kadar geç uyudun. ben 23:30 da uyudum ama hala çok uykum varr

kayınvalidemle eşimin ananesi geldiler yemeğe. Öğleden sonra alışveriş merkezine geçmiş kaynvalidem görümceme doğum günü hediyesi almak için. Ordan da annesine geçince; annesi de yemeği yemiş bulaşıklarını yıkamış... Eve gittim akşam eşim geç gelecekti sınav görevi vardı dedim nasılsa yemeğim var; defteri kitabı yaydım biraz ders çalışacaktım; telefon çaldı. Arayan anane açtım sirken işten geldin mi dedi evet az önce girdim eve dedim. İşte kayınvaliden avm ye gitmiş ordan da bana geldi ama bende yemek yok.. Senin var mıydı dedi evet dünden var biraz dedim (pazartesi akşamı ona geçtiğimde yemeğim oldugunu söylemiştim). Alıp geleyim mi dedim (aynı sitede oturuyoruz yürüyerek 2 dk mesafe var) kayınvalideme sordu o da yok biz geçelim demiş. Bi çorba yap dedi. Tamam dedim direk mutfağa girdim; yemeğim vardı ama iki kişilikti; artık biryandan çorba yaptım bi yandan buzlukta hazırladığım köftelerim vardı patatesle onu kızarttım; pilava salataya giriştim. Geldiler hoşgeldiniz dedim Normalde hep mutfaga gelir yardım ederler; hiç oturdugu yerden kalkmadı bile. Vardı bir gerginlik. Bana sürekli bedelliyi anlatıyor dinledin mi çıktı bak; verin de kurtulun işte diye.. Ben de politik oldum evet ben de istiyorum ama eşim istemiyor onu ikna edersek iyi olur dedim. birazını nakit verin birazını kredi çekin diye bi güzel akıl da veriyor. Yemeği yedik çay servisi; sonra interneti açtırdı evini satıp ev alacakmış kendine; buldugu evleri gösterdi. Tabi kalktıklarında saat 11 e geliyordu; mutfagı ortalığı topla duşa gir yat derken saat 2 yi buldu işte. Biraz uzun oldu

canım eşimin traş makinesinin markasını unuttum ya memnun makinasından. ama işte markası neydi :31:
bende hatırlayamadım markasını benimkide 2 3 yıldır kullanıo galiba
ben de 22:30 da uyudum dün gece.. anneciğimdeydim zaten, yemek yedim, duş aldım yattım..
Günaydın herkese :3:
ohhh mis gibi valla ne güzel.

Günaydınn elfi
:3:

Eşimin kullandığı grundig di herhalde çok aparatı vardı. Memnun ondan.
Ben sana philipsi öneririm ama. Philipsin özellikle bu tarz ürünleri çok güzel oluyor.

Herkese günaydınlar.... :64:
Bugün mutluyum... Gün içinde moralim bozulmaz inş.
inş bozulmaz moralin nie bozulsun ki pozitif ol tatlım.
kayınvalidemle eşimin ananesi geldiler yemeğe. Öğleden sonra alışveriş merkezine geçmiş kaynvalidem görümceme doğum günü hediyesi almak için. Ordan da annesine geçince; annesi de yemeği yemiş bulaşıklarını yıkamış... Eve gittim akşam eşim geç gelecekti sınav görevi vardı dedim nasılsa yemeğim var; defteri kitabı yaydım biraz ders çalışacaktım; telefon çaldı. Arayan anane açtım sirken işten geldin mi dedi evet az önce girdim eve dedim. İşte kayınvaliden avm ye gitmiş ordan da bana geldi ama bende yemek yok.. Senin var mıydı dedi evet dünden var biraz dedim (pazartesi akşamı ona geçtiğimde yemeğim oldugunu söylemiştim). Alıp geleyim mi dedim (aynı sitede oturuyoruz yürüyerek 2 dk mesafe var) kayınvalideme sordu o da yok biz geçelim demiş. Bi çorba yap dedi. Tamam dedim direk mutfağa girdim; yemeğim vardı ama iki kişilikti; artık biryandan çorba yaptım bi yandan buzlukta hazırladığım köftelerim vardı patatesle onu kızarttım; pilava salataya giriştim. Geldiler hoşgeldiniz dedim Normalde hep mutfaga gelir yardım ederler; hiç oturdugu yerden kalkmadı bile. Vardı bir gerginlik. Bana sürekli bedelliyi anlatıyor dinledin mi çıktı bak; verin de kurtulun işte diye.. Ben de politik oldum evet ben de istiyorum ama eşim istemiyor onu ikna edersek iyi olur dedim. birazını nakit verin birazını kredi çekin diye bi güzel akıl da veriyor. Yemeği yedik çay servisi; sonra interneti açtırdı evini satıp ev alacakmış kendine; buldugu evleri gösterdi. Tabi kalktıklarında saat 11 e geliyordu; mutfagı ortalığı topla duşa gir yat derken saat 2 yi buldu işte. Biraz uzun oldu

seninde pek ii diil galiba k.validen ile aran ayrıca çok istiosa oğlunun bedelli yapmasını evini satınca biraz destek olsun

herkese günaydın kızlar.
çok uykum var gece 1 yada 2ydi yattık.
dün eve gittim mutfağa bi giriştim havuç brokoli salatası ıspanak püresi patates köftesi zeytinyağlı kereviz tarator milföylü sosis yaptım
eşim geldi ohh kurulduk mezelerin başına rakımız vardı onuda açtık yedik içtik sonra ilerleyen saatlerde :17:
ve banyoydu saç kurutmaydı falan derken çok uykusuzum :75:
ama mutluyum Allah bozmasın bu aralar herşey yolunda.

dilek maşallah çok güzel bir akşam geçrimişsiniz.

kayınvalidemle aram aslında iyidir yani göstermelik iyidir ama pek sevmiyorum; nişanlılık sürecinde çaktırmadım ancak çok gerildiğim anlar olmuştur..

bende hatırlayamadım markasını benimkide 2 3 yıldır kullanıo galiba

ohhh mis gibi valla ne güzel.

inş bozulmaz moralin nie bozulsun ki pozitif ol tatlım.

seninde pek ii diil galiba k.validen ile aran ayrıca çok istiosa oğlunun bedelli yapmasını evini satınca biraz destek olsun

herkese günaydın kızlar.
çok uykum var gece 1 yada 2ydi yattık.
dün eve gittim mutfağa bi giriştim havuç brokoli salatası ıspanak püresi patates köftesi zeytinyağlı kereviz tarator milföylü sosis yaptım
eşim geldi ohh kurulduk mezelerin başına rakımız vardı onuda açtık yedik içtik sonra ilerleyen saatlerde :17:
ve banyoydu saç kurutmaydı falan derken çok uykusuzum :75:
ama mutluyum Allah bozmasın bu aralar herşey yolunda.

Oh Ohh Ohh :23: Allah bozmasın dilekcim:nazar: Neler neler yapmışşsın :nazar: sana marifetli gacı :1:

ay habere ne güldüm yaa :9:
Küçük İbo Einstein'in akrabası mı?
habertürke de pes yani, bu nasıl bir başlık yahu :31:

Küçük İbo, Einstein'ın annesine benzerliğiyle sanal alemin gözdesi oldu.

HT MAGAZİN / Zafer Akbaş

Sanal alemin son dönem en çok dikkat çeken konularından biri de Küçük İbo'yla Einstein'in annesi Pauline Einstein arasındaki benzerlik oldu. İTÜ Sözlük'te yer alan benzerlik kısa sürede sanal alemin gündemine oturdu. Küçük İbo bile fotoğrafı görünce "Harbiden de benziyormuşum ona, Allah'tan hayırlı birine benzemişim" diye yorum yaptı.

$Aeo9GsCCQAAaCCb.webp $7gg5v1.webp

ay habere ne güldüm yaa :9:
Küçük İbo Einstein'in akrabası mı?
habertürke de pes yani, bu nasıl bir başlık yahu :31:

Küçük İbo, Einstein'ın annesine benzerliğiyle sanal alemin gözdesi oldu.

HT MAGAZİN / Zafer Akbaş

Sanal alemin son dönem en çok dikkat çeken konularından biri de Küçük İbo'yla Einstein'in annesi Pauline Einstein arasındaki benzerlik oldu. İTÜ Sözlük'te yer alan benzerlik kısa sürede sanal alemin gündemine oturdu. Küçük İbo bile fotoğrafı görünce "Harbiden de benziyormuşum ona, Allah'tan hayırlı birine benzemişim" diye yorum yaptı.

Eki Görüntüle 293666 Eki Görüntüle 293667

Cidden benziyormuş ama akrabası mı diye yazmaları çok komik olmuş :1::1::1:

Back
X