Hım bide foto var dimi nette hiç foto paylaşimi yapmiyorum sevmiyorum ekelyip silebiliyomuyuz hemencik:) yada mecburimi eklemek
aynenEski haline geçiyorum ben alışamadım :101:
ivit ben yaptırmıştım, kulittanın başlıkında..
ama ps de 2 dakkalık iş o, dşleek ayıp sanasen ps de halledersin onu hemde nasıl halledersinn
Bide ne iş yaptigim sorulmus galiba oto yedek parça firmasında muhasebe bölümündeyim
Dilşadcım size maşallah
hastane araştırıyorum şimdi işyerinden kolayca gidebileceğim evede yakın bi yer. bi yer buldum gibi şikayetler yorumlar okuyorum dünkü testime göre 3 hafta yani tam ovulasyon günümden bu güne. ama satı baz alacaklar araştırmalarım bitsin randevu alıcam :)
Dünki misafirlerden eser yok
evde bakim, ama onun başlığı avatar cenneti, ordan seçsenya bebeyim..kendi zevkine göreyaptım nigarcım yaa ama bi güzel olmadı sanki
kulitta gerçekten güzel yapıo
hani sen buluodun bana
böyle öpüşsün koklaşsın yansın sönsün
bide dikkat ettim zuzu hiç değişmedi avatarını.
çinkim onun referansı var - elfişş :)))destina geç kaldım ama hoşgeldin aramıza.
kızlar sormuş cvpları okudum. istanbul 31 muhasebeci diye özetlioum ama görselde olmalı :98:
yarenay niye ısrarla istemedin foto :1:
Ahaha nerden dedim diğeride geldi, herhalde işleri vardı bugün geç geldigelmişş, en az 1 tanesi hiç eksik olmaz, merakta kalmayalım
evde bakim, ama onun başlığı avatar cenneti, ordan seçsenya bebeyim..kendi zevkine göre
çinkim onun referansı var - elfişş :)))
evde bakim, ama onun başlığı avatar cenneti, ordan seçsenya bebeyim..kendi zevkine göre
çinkim onun referansı var - elfişş :)))
31cik yaşindayim istanbulda yaşiyorum :)
Hım bide foto var dimi nette hiç foto paylaşimi yapmiyorum sevmiyorum ekelyip silebiliyomuyuz hemencik:) yada mecburimi eklemek
destina geç kaldım ama hoşgeldin aramıza.
kızlar sormuş cvpları okudum. istanbul 31 muhasebeci diye özetlioum ama görselde olmalı :98:
yarenay niye ısrarla istemedin foto
destinacım albüm yapıp, istediğin zaman silebilirsin. albümü de özel yapıp bizi arkadaş olarak eklersen, bizden başka kimse göremez.
ama illa istiyoruz biz foto. bir de sorun olmayacaksa gerçek ismini alabilir miyiz? çünkü biz hepimiz biliyoruz birbirimizi.
elfişşşş nerden geliyor yavrum bu sohbet destinayla? biz ilk defa görüyoruz ya, ondan merak ettim. nirden tanışıyonuz bakem, biz seni başka topiklere gitmez biliyok???
canım ancak yetiştim. yok öyle referans falan kimseden, isterim ben fotomutabiisi elfişimizle muhabetti nirden onu da merak ettim:44::44::44:
realden arkadaşı sanıyorum ki, böyle olunca referans olur bence.. çinkim tanıyor elfiş, görmüş onaylamış
ozaman demdur da eklesin, ben görmedim onudestinacım albüm yapıp, istediğin zaman silebilirsin. albümü de özel yapıp bizi arkadaş olarak eklersen, bizden başka kimse göremez.
ama illa istiyoruz biz foto. bir de sorun olmayacaksa gerçek ismini alabilir miyiz? çünkü biz hepimiz biliyoruz birbirimizi.
elfişşşş nerden geliyor yavrum bu sohbet destinayla? biz ilk defa görüyoruz ya, ondan merak ettim. nirden tanışıyonuz bakem, biz seni başka topiklere gitmez biliyok???
canım ancak yetiştim. yok öyle referans falan kimseden, isterim ben fotomutabiisi elfişimizle muhabetti nirden onu da merak ettim:44::44::44:
ozaman demdur da eklesin, ben görmedim onu
bi ben mi görmedim ki? :26:
ozaman demdur da eklesin, ben görmedim onu
bi ben mi görmedim ki? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?