2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ivit ben yaptırmıştım, kulittanın başlıkında..
ama ps de 2 dakkalık iş o, dşleek ayıp sana sen ps de halledersin onu hemde nasıl halledersinn

yaptım nigarcım yaa ama bi güzel olmadı sanki
kulitta gerçekten güzel yapıo
hani sen buluodun bana
böyle öpüşsün koklaşsın yansın sönsün
bide dikkat ettim zuzu hiç değişmedi avatarını.

Bide ne iş yaptigim sorulmus galiba oto yedek parça firmasında muhasebe bölümündeyim

destina geç kaldım ama hoşgeldin aramıza.
kızlar sormuş cvpları okudum. istanbul 31 muhasebeci diye özetlioum ama görselde olmalı :98:
yarenay niye ısrarla istemedin foto

elfim hngi hastaneye gideceksin eve yakın biyerse bende bakıyorum ama karar veremiyorum .sen git memnun kalırsan banada yakınsa bende gideyim kontrol için

Dünki misafirlerden eser yok
gelmişş, en az 1 tanesi hiç eksik olmaz, merakta kalmayalım

evde bakim, ama onun başlığı avatar cenneti, ordan seçsenya bebeyim..kendi zevkine göre

kızlar sormuş cvpları okudum. istanbul 31 muhasebeci diye özetlioum ama görselde olmalı :98:
yarenay niye ısrarla istemedin foto :1:
çinkim onun referansı var - elfişş :)))

Son düzenleme:
gelmişş, en az 1 tanesi hiç eksik olmaz, merakta kalmayalım

evde bakim, ama onun başlığı avatar cenneti, ordan seçsenya bebeyim..kendi zevkine göre

çinkim onun referansı var - elfişş :)))
Ahaha nerden dedim diğeride geldi, herhalde işleri vardı bugün geç geldi

Evet referanslı sayıliyiii

31cik yaşindayim istanbulda yaşiyorum :)

Hım bide foto var dimi nette hiç foto paylaşimi yapmiyorum sevmiyorum ekelyip silebiliyomuyuz hemencik:) yada mecburimi eklemek

destinacım albüm yapıp, istediğin zaman silebilirsin. albümü de özel yapıp bizi arkadaş olarak eklersen, bizden başka kimse göremez.
ama illa istiyoruz biz foto. bir de sorun olmayacaksa gerçek ismini alabilir miyiz? çünkü biz hepimiz biliyoruz birbirimizi.

elfişşşş nerden geliyor yavrum bu sohbet destinayla? biz ilk defa görüyoruz ya, ondan merak ettim. nirden tanışıyonuz bakem, biz seni başka topiklere gitmez biliyok???

yarenay niye ısrarla istemedin foto

canım ancak yetiştim. yok öyle referans falan kimseden, isterim ben fotomu tabiisi elfişimizle muhabetti nirden onu da merak ettim:44::44::44:

canım biz destina ile reelden tanışıyoruz :) netten falan değil yani :)

realden arkadaşı sanıyorum ki, böyle olunca referans olur bence.. çinkim tanıyor elfiş, görmüş onaylamış

ozaman demdur da eklesin, ben görmedim onu
bi ben mi görmedim ki? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…