2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın fatma ., zuzu

kıs ne uykusu bol bol uıyudum bayramın 1.ci günü hariç..
ay bu gece hiç uyuyamdım yaa...aşkım diyo uykunu aladın ondan diyor..
ama sabah gec kaldım ne alakaysa...kahvaltı yapamadım:sinifsinif:

bayram sonrası ne alemdesin.....

benim bayram hep ziyaretlerle gecti...kıslar:2:

supercm bende bayramın ilk günü hariç hep geç kalktım valla çünkü geçde uyuduk aşkımla tatil diye:))

dün erken yataym iş var dedm yine 12yi buldu

ilk iki günü el öpmesi

3.günüde son iki yere gittik sonra evdeydik dünde anneme gittik yine erken döndük eve yine evdeydik sayılır

supercm bende bayramın ilk günü hariç hep geç kalktım valla çünkü geçde uyuduk aşkımla tatil diye:))

dün erken yataym iş var dedm yine 12yi buldu

aynen ama benim eşim sadece birinci gün izinliydi..
diger günler mesaideydii...

ilk iki günü el öpmesi

3.günüde son iki yere gittik sonra evdeydik dünde anneme gittik yine erken döndük eve yine evdeydik sayılır

aynen harbi ev-len- dik yaneakannehir

dünde oy kullanmaya gittik..yagmur çamur gecti gitti..boshayallersmile

walla ikinci günü bi uyumuşum öğlen 2 ydi uyandım:))

ama gece film izledik 2ye 3e kadar:)

günaydın kızlar
ben arefe günü çalışmadım izin aldım doktor kontrollerim için, yoktum ama sizde yokmuşsunuz galiba pek birşey yoktu.
bayramda öyle çok ziyarete falan gitmedik 2 tane teyze, okadar.kayınvalidemler yoktu yazlıktalardı, annemler vardı okadar. ama düzen şaşınca böyle oluyo, gece sabaha kadar oturup sabahda öğlene kadar yatınca şimdi çöküşlerdeyim

Şenizgünaydın

günaydınnnn

arefe günü site sabah yine bakımdaydı arse...boshayallersmile

günaydın kızlar,,,
siteye giripte iyi bayramlar diyemedim,herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun
biz bayramda eşimin memleketi izmirde yazlıklarındaydık,,bayram seyran demedik bol bol yüzdük,yandık..
pazar günü referandum var diye erkenden döndük,iyi bir tatil oldu,dün epeeyy uyuduğum halde sabah çok zor kalktım,şimdi adapte olmaya çalışıyorum kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…