2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

benim de salonda beyaz siyah kırmızı kombinasyonu var. halım kırık beyaz agırlıklı. cabuk kirlenir cok tuylu diyorlar. henuz hiç yıkamadım. ancak 2 sene sonra yıkarım sanırımm:) cocuk yok kirleten yok:)))

çoçuk misafrler geliyor ama:sm_confused:

çoçuk misafrler geliyor ama:sm_confused:

uyyyi o cocuk misafirlere kurban olurum ben:)) merinos un lüx shagy diye bir grubu var. onlardan aldım. uzun tüylü halılar. içine birsey girdi mi cıkmak bilmiyor. bir keresinde ayagıma iğne battı:) içine saplanmış kalmış. ama bu halıların temizliğini halıyı ters cevirip silkeyerek yapıyorlarmış. ben de arada ters cevirip içinde saklanan şeyleri döktürüyorumalsanaalsanasmile

kızlar halı 3 ayda kirlenmez bence ya,
bize çocuklu misafir gelmiyor zaten,yazında hep balkonda oturduk bakalım ne zaman kirlencek

SİZE hiç çoçuk misafir gelmiyormu canım

kızlar halı 3 ayda kirlenmez bence ya,
bize çocuklu misafir gelmiyor zaten,yazında hep balkonda oturduk bakalım ne zaman kirlencek

kaç ayda kirlenir canım 3 ay çok az evet ya annem senede bir ekre oda yazın yıkar:sm_confused:

kızlar ufo çok yakıyomuş ya kullanan varmı
kışın oturma odasında oturcaz orası salona göre daha küçük
soba kurmucam eve onunla uğraşamam açıkcası klima desen üçüncüsü ağır gelicek bana fazla lükse gerk yok diye düşünüyorum ufo da çok yakıyo dedi bikaç işi
kataretikmi n oluyo ya ama elektrikli acaba onlar nasıl hem ısıtma hemde fatura yönünden kullanan varmı arkadşlar

kıs dogalgazlı degil mi senin ev...?
ufo çok yakıyor evet ama sürekli yanınca evi ısıtıyor..annem kullanıyor canım 150 180 geliyor ayda..

canım şimdi halıyı yeni aldığımız için çok tüy döküyorr,daha kirlenmedi ama seneye bende yıkatırım

çok tüy töküyor evet canım ya..
hele birde kalabalık gelirseler ..ama aşkımla ben olunca hiç bişey olmaz...
daha 3 aylık halıyı neden yıkayım ya..uf şu laflar varya aman şu laflar..:dilcikar:

kıs dogalgazlı degil mi senin ev...?
ufo çok yakıyor evet ama sürekli yanınca evi ısıtıyor..annem kullanıyor canım 150 180 geliyor ayda..

değil canım burda doğalgaz pek yaygın değil
kalorifer de yok

klima var salonda ama ben orda oturmk istemiyorum diğer oda daha küçük çabuk ısınır

salonu sadece misafir geldiğnde açarım klimayı otururz sıcak sıcak

bana akşamdan akşama yakmk için hesaplı bişy lazım canım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…