hemen o an görüp siliyorum süper nemli bezle çıkıyo zaten
sonradan görsem uğraştırır ama hemen elimden damladığını görüyorm bezle silerim çıkıyor:))
kaydirigubbakcemile5:lepi:
benim de salonda beyaz siyah kırmızı kombinasyonu var. halım kırık beyaz agırlıklı. cabuk kirlenir cok tuylu diyorlar. henuz hiç yıkamadım. ancak 2 sene sonra yıkarım sanırımm:) cocuk yok kirleten yok:)))
çoçuk misafrler geliyor ama:sm_confused:
felisity, cosmic shaggy halının modeli bu canım[/QUOTE
çok teşekkürederim canım. evinde huzurla sağlıkla oturmayı nasip etsin allah. mutluluklar canım.
uyyyi o cocuk misafirlere kurban olurum ben:)) merinos un lüx shagy diye bir grubu var. onlardan aldım. uzun tüylü halılar. içine birsey girdi mi cıkmak bilmiyor. bir keresinde ayagıma iğne battı:) içine saplanmış kalmış. ama bu halıların temizliğini halıyı ters cevirip silkeyerek yapıyorlarmış. ben de arada ters cevirip içinde
saklanan şeyleri döktürüyorumalsanaalsanasmile
kızlar halı 3 ayda kirlenmez bence ya,
bize çocuklu misafir gelmiyor zaten,yazında hep balkonda oturduk bakalım ne zaman kirlencek
felisity, cosmic shaggy halının modeli bu canım[/QUOTE
çok teşekkürederim canım. evinde huzurla sağlıkla oturmayı nasip etsin allah. mutluluklar canım.
bişy değil ben teşkr ederim canm sağol amin cümlemizeopuyorumnanaktan
SİZE hiç çoçuk misafir gelmiyormu canım
gelir gelir.ama bize gelen cocuklar coookk uslu maşşallahhhhhh:) allah bana da bi tane uslusundan nasip etsin. ben pek titiz değilim o yuzden cocukların peşinde birşey dökmesinler diye gezmem canım:)kaydirigubbakcemile2
kızlar ufo çok yakıyomuş ya kullanan varmı
kışın oturma odasında oturcaz orası salona göre daha küçük
soba kurmucam eve onunla uğraşamam açıkcası klima desen üçüncüsü ağır gelicek bana fazla lükse gerk yok diye düşünüyorum ufo da çok yakıyo dedi bikaç işi
kataretikmi n oluyo ya ama elektrikli acaba onlar nasıl hem ısıtma hemde fatura yönünden kullanan varmı arkadşlar
canım şimdi halıyı yeni aldığımız için çok tüy döküyorr,daha kirlenmedi ama seneye bende yıkatırım
SİZE hiç çoçuk misafir gelmiyormu canım
gelir gelir.ama bize gelen cocuklar coookk uslu maşşallahhhhhh:) allah bana da bi tane uslusundan nasip etsin. ben pek titiz değilim o yuzden cocukların peşinde birşey dökmesinler diye gezmem canım:)kaydirigubbakcemile2
eşimin tarafı uslu aynen ama ne kadar dikkatli olabilirki bir çoçuk..eyvahedigeldismile
anlıyorum seni cnım oh ne güsel..sana versin inş..kaç yıldır evlisinki
canım şimdi halıyı yeni aldığımız için çok tüy döküyorr,daha kirlenmedi ama seneye bende yıkatırım
eşimin tarafı uslu aynen ama ne kadar dikkatli olabilirki bir çoçuk..eyvahedigeldismile
anlıyorum seni cnım oh ne güsel..sana versin inş..kaç yıldır evlisinki
tam olarak 5 küsür aylık:))) daha zamanı var ama uslusundan istiyorum tabii ki:)
kıs dogalgazlı degil mi senin ev...?
ufo çok yakıyor evet ama sürekli yanınca evi ısıtıyor..annem kullanıyor canım 150 180 geliyor ayda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?