yavrucuğm napcan çeyiz sermede annemlerin zoruyla serildi bende kıramadım halen kaldırcam ...
slm kıslar bende evleneli yarın 2 ay oluyo ne çabuk geçiyooakannehir
merhabalar...
ben de 6 haziranda evlendim,bu başlığı yeni gördüm takip etmeye çalışacaağım bundan sonra.
slm kıslar bende evleneli yarın 2 ay oluyo ne çabuk geçiyooakannehir
merhabalar...
ben de 6 haziranda evlendim,bu başlığı yeni gördüm takip etmeye çalışacaağım bundan sonra.
nice aylara cnim :Saruboceq: benimde 12 gn snra 2 ay oluyo :lepi:
hoşgeldin canım, maşallah hayırlı olsun,ömür bayu sürsün inşallah
süper87 hoşbulduk
merhaba kızlar, kıbrıstan kocaman selamlar hihoyyyt burda netimiz sorunlu olduğundan zor giriyorum. evimizi tuttuk ve yerleştik. kocişim de ben de iş başı yaptık. herşey yoluna girdi çok şükür. sadece elektrikli süpürge sorunumuz kaldı kızlar. sizinkiler ne, nasıl? bana yardımcı olun lütfen. bugün yarın almam lazım çünkü. çok ses çıkartmayan ama iyi çeken bi süpürge istiyorum...
iyi gidiyo süpercim ev iş alıştık artık misafirler
hazırlıklar gece dışarı çıkmalar güzel gidiyoo
merhaba kızlar, kıbrıstan kocaman selamlar hihoyyyt burda netimiz sorunlu olduğundan zor giriyorum. evimizi tuttuk ve yerleştik. kocişim de ben de iş başı yaptık. herşey yoluna girdi çok şükür. sadece elektrikli süpürge sorunumuz kaldı kızlar. sizinkiler ne, nasıl? bana yardımcı olun lütfen. bugün yarın almam lazım çünkü. çok ses çıkartmayan ama iyi çeken bi süpürge istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?