2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

slm kıslar bende evleneli yarın 2 ay oluyo ne çabuk geçiyooakannehir

merhabalar...

ben de 6 haziranda evlendim,bu başlığı yeni gördüm takip etmeye çalışacaağım bundan sonra.

merhaba kızlar, kıbrıstan kocaman selamlar hihoyyyt burda netimiz sorunlu olduğundan zor giriyorum. evimizi tuttuk ve yerleştik. kocişim de ben de iş başı yaptık. herşey yoluna girdi çok şükür. sadece elektrikli süpürge sorunumuz kaldı kızlar. sizinkiler ne, nasıl? bana yardımcı olun lütfen. bugün yarın almam lazım çünkü. çok ses çıkartmayan ama iyi çeken bi süpürge istiyorum...

süper87 hoşbulduk

ee tatlım evlilik nasıl gidiyor..anlatın bakalımm:1hug:

oo gelinler çogaldık..

hoşgeldin canım aramıza :1hug:

tatlım benimki bosh..200 tl falan..emiş gücü süper minik üstelik yerde kaplamıyor..kesinlikle tavsiye ederim çok memnunuz biz..toz torbalı kendisi 2000 wat

hoşgeldin yarenay
ben daha yeni aldım süpürgemi rowenta sılence force toz torbasız aldım mükemmel birşey,gece yarısı ev süpürsen bile çok az ses çıkarıyo ve acayip çekiş gücü var 2100 watt
temizliği çok kolay, tozları haznesine topluyo özel filitresi var, hazneyi çıkarıp çöp kutusuna boşaltıyosun,suyla çalkalıyosun bu kadar

benimki bu tatlım

Eklentiler

• $evboschbsa52000.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 26
iyi gidiyo süpercim ev iş alıştık artık misafirler
hazırlıklar gece dışarı çıkmalar güzel gidiyoo

kıbrısın neresi bilirim oraları
benimki arçeliğin tombik mor olanından hem küçük hem çok sessiz hemde hafif
çok memnunum tavsiye ederimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…