2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

diyorki sen parayı düşünme diyor..sigortan önemli diyor..sen orda rahatsın servisin özel araba gibi kapıdn biniyorsun diyr sonr apişman olma..ben senin orda iyi bir yere gelicegini inanıyorum diyor..ben orda çalışmandan rahatım diyor..başka biryere gitsen aklım sende kalıcak diyor..neler görüyoruz hayatta diyor..borçlar bitsin paramız bize yeter diyor sık dişini diyor..malum kıslar borç ödüyoruz biz..

iş olanakların çok güsel orda .rahatını bozma falan diyor.

resmi tatiller falan var..
kar yagdıgın erken çımma var. vs..

relax yaneee

akışınıda bıraktım kıslar bende..boshayallersmile

hmm eşinin içi ondan rahat anladım:)))

allah seni napmasın:roflol: yok kıs ondan degilkaydirigubbakcemile3

güvenilir ortam..güvenilir insanlar..saygılı falan..kapıda güvenliğin var ne güsel diyor..
şirket ya danışması falan var güvenlik var

ilahi zuzu nerden düşündün kıs :roflol::roflol:

süpercim eşin biryönde haklı tabi, ama ayrıntıları işim icabı söylemek zorundayım, senin sigortan az yatıyor, yani sigortam yatıyo diye sevinme. bu sigorta primiyle emekli olduğunda yine asgari ücret alacaksın anlamına geliyo. kaldıki sen taşeron firmanın personelisin,yükselsen bile sigorta primini yine aynı şekliyle gösterebilirler.bu onların ellerinde

teşekkürler arse..
olsun kıs ondan bişeycik..olmaz eşimde alıyor ikisi bir arada gecnip gideriz herhalde ..kaydirigubbakcemile

hayatım asgari ücretle geçinebilmek mümkünmü yaa , sen köyde yaşamıyosun istanbuldasın burda yakında havayı bile parayla satacaklar. hoşş şuandada durum farklı değil ama
herşeyi geçtim bari şeflerinle müdürünle konuşta maaşına zam yapsınlar, hakkını yedirtme bee alsanaalsanasmile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

konuşucam arse kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile5

:roflol::roflol: nebilim kıs öle düşündüm kendimcekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

teşekkürler zuzu eline saglıkkaydirigubbakcemile3klava: gidyim bir çay alıyım bende barii.zuzu yapmış gibi içiym

ah zuzu ne güzel olurdu bilemezsin, çok problemli bir müşteriden yeni kurtulabildim 2'den beri boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…