2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

zuzu44 yaa ben bu kabağı kursta şef yapmıştı görmüştüm ama ben bulamadım, hangi marketten buldun ? harika yapmışsın sende ellerine kollarına sağlık

yapmayada bilirsin benek ben ölesine yaptım şirin görünsün diye

adaşım buraya gelceğini bilmedğmden mesaj attım canım:))

arsecim benimki balık yemez
tavuk sever

arse kız bana pirzola taktiklerini ver kırmızı et kızartmak falan böyle şeyler denemek istiyorumm

kız ne taktiği vereyim pirzola zaten hazır, alıyosun ya ızgaraya koyuyosun yada teflon tavada pişiriyosun, hee bide önceden marine edilmiş olan var oda bence hem daha lezzetli oluyo hemde daha güzel pişiyo :dance:

kız ne taktiği vereyim pirzola zaten hazır, alıyosun ya ızgaraya koyuyosun yada teflon tavada pişiriyosun, hee bide önceden marine edilmiş olan var oda bence hem daha lezzetli oluyo hemde daha güzel pişiyo :dance:

tmam şeker:CüvCüv:

canlar size durumumu şöle izah edeyim

şimdik cumartesi erken çıkmaya çalışıcam o da 5te eve gitmem 5,30 o satten 7-7,30 kdara yapabileceklerim

çok şey istiyorum ama ilk olucak heves işte....

zuzu tavuk seviyosa daha kolay bence işin.kolay pişer basittir,seçenekte fazla
ben fileto şeklinde tavuğu daha uygun bulurum böyle özel geceler için. yani sote şeklini falan yakıştırmam.

ya var yaptığım tavuk ama resmi ekleyemiyorum sinir oldum heee adaş

körü soslu tavuk yap yanına pilav yap sade ve baharatlı bezelye yap yaptımda resmini ekleyemiyorum nedense

zuzu tavuk seviyosa daha kolay bence işin.kolay pişer basittir,seçenekte fazla
ben fileto şeklinde tavuğu daha uygun bulurum böyle özel geceler için. yani sote şeklini falan yakıştırmam.

canımsın opuyorumnanaktan
peki nasıl yapılıyo o

canlar size durumumu şöle izah edeyim

şimdik cumartesi erken çıkmaya çalışıcam o da 5te eve gitmem 5,30 o satten 7-7,30 kdara yapabileceklerim

çok şey istiyorum ama ilk olucak heves işte....

benim fikrim, güzel bir yayla çorbası veya mercimek çorbası yap,ikiside çok kolay 15 dk da ocağa koyarsın en fazla.
sonra akşamdan bir zeytinyağlı fasulye veya pilaki koyarsın ertesi gün daha güzel oluyo hemde hazır olur.yine bir önceki akşamdan patlıcanla kırmızı biber közle,meze olur. ana yemek olarakta şöyle birşey yapabilirsin tavuğu fileto şeklinde yaptır, göğüs kısmıda olur but kısmıda olur ama özelliği fileto çıkarılmış olması, sonra bir tabağa bildiğin doritos baharatlı çipsi rondodan geçirip koy, diğer bir tabağa yumurta çırp koy, tavukları önce yumurtaya sonra cipse bulayıpğ hafif sallayıp fazlalığını dök, istersen fırına ver istersen kızart. bence kızartması felaket lezzetli oluyo ama ben sağlık açısından çoğu zaman fırında yapıyorum. ana yemeğin yanınada istersen pilav yap istersen elma dilim patates yap fırında. patatesleri elma dilim doğrayıp bir kapta 2 yemek kaşığı yağla karıştırıp baharatlandırıp fırın kağıdına ser fırında 20 dk da kendi halnde süper oluyo

Rouladen Fleisch (Alman Et Yemeği

Eklentiler

• $59585156010093265315391.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 37
  • $59585156010097265415391.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 43
  • $59585156010101265515391.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 41
  • $59585156010105265615391.webp
    30 KB · Görüntüleme: 36
  • $59107156009817258415391.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 35
sonunda ekledim:)

Eklentiler

• $58385156002633078815391.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 35
zuzu ben şu et yemeğini deniycem birgün, merak etmiştim geçenlerdede, dur tarifine bakayım , yazıyodu dimi albümde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…