Nekim çok güzel olur böyle magnet fikri.
Avatarını beğendim bende dün gece değiştim ama farketmedi kismeler...
inanmıoum yaa oldu yani bişiler demek ki o daha iyi biliodur ee korunmadınız da dimi
valla kuzum benim fikrim belki bana kızcaksın ama daha çok erken kesinlikle hemen yapmamalısınız sağlık ve maneviyat açısından tabii maddiyatı da sıraya katmalıyım
ben yoldayken ne kadar çok yazmışsınız öyle ancak okudum
eve geldim ben de tereyağda yumurta kırdım yedim ıspanakları ıslattım bir yandan da dağınıklıklarımı topluyorum
aranızda brokoliyle çorba yapan oldu mu?
bu arada nektar senin avatar güzelmiş ben de beğendim dilek senin de hırkan güzel durmuş güle güle giy ama taytının o dikişlerini dediğin gibi anlayamadım.
dilek senin de hırkan güzel durmuş güle güle giy ama taytının o dikişlerini dediğin gibi anlayamadım.
kızlaar dün gece eşim ''ben hamile karıma bunları yapmakla, hamileliğini sterli geçirtmekle ahiretimi yok ettim'' dedi hala içim yanıyo bu sözüne yaaa.
dişini çektirmiştik sabah, duramamış eve gidiyormuş ben de anneme yürüyüşe gidelim die söz vermiştim kocam evde yatıyor
taam ben devam ediyim bu tarihlerde almaya :103:zamanla seninde belki çıkma aralığı uzar bu tarihlerde devam ettiğin sürece.
saçmalığa bak yaaamerhaba kızlar ben geldim test işlerini bitirdim şükürler olsun .bugün 3 tüp kan aldılar.ilkini kırmızı kapaklı aldılar .sevk bölümüne vermen gerek dediler ordanda kapağı mavi olması gerekiyormuş kırmızıydı benimki .yeniden kan aldılar.kırmızı tüplü çöpe gitti.sinir oldum doğru düzgün yapın işinizi şaka gibisiniz dedim.evrak vermeleri gerekiyomuş.polikinliğe gittim yazıcı çalışmıyo faklı polikinliğe gönderdi evrakları aldım uzmana imzalat 3.katta sonra formu doldur getir dediler.taksit taksit iş söylüyorlar.kanı sağ koldan aldı ama kolumu açamıyorum tam olarak .kasamı geldi ters biyeremi geldi kolumun kasları sertleşti morardı bide kan aldığı yer ama artık sonuç almak kaldı.
canımm ben de genelde burdan alıyorum avatarlarımı :))nekim banada bulsana güzel bir avatar yaz geliyor iç açıcı ben bulamıyorum:109:
dimmi, herkesi toplayıp tv den fotoların geçemesi en son ultrason abartılı olmaz mı ayşam :26:
Ben bayılırım cedrik'e, ama arka fonu beyaz olan avatarları sevmiyorum ben başka fotolarını koysana o ikisinin
kızlar tarhana çorbasını nasıl yapıyosunuz;?
taam ben devam ediyim bu tarihlerde almaya :103:
saçmalığa bak yaaasinir oldum ben de
inş tüm sonuçların temiz çıkar canım, dualarım seninle
canımm ben de genelde burdan alıyorum avatarlarımı :))
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger/355781-kadin-avatarlari-hareketli-kk-uygun-94.html
kızlar tarhana çorbasını nasıl yapıyosunuz;?
tarhanayı az soğuk suyla tencerede çözdürüyom, o hemen kaynıyo kaynayınca ..... Ketıldaki kaynayan suyuda ekliyom kıvamını ayarlarak
enkii böle demişti bikez, böle yapıyom hep
benimki kuru tarhana ama toz değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?