öyle yapim canım, battaniyemin altına da girerim diziye bakarım kociş de yok..ay kıyamam sana eve gidince ılık bir duş al o zaman rahatlar boynun. Benim de hafta sonu kışlık yorganı ananeye götürüp küçük yorganımızı almam lazım
öyle yapim canım, battaniyemin altına da girerim diziye bakarım kociş de yok..
ben de fazla eşyamı stoklayacağım bi ananne istiyorumm
yorganı hala kaldırmadım, salonda duruyor hurçta
benm eşim de artık yorganı kaldıralım pikeye geçelim dedi. gece ter basıyor
bizde de yazın şöyle oldu ben çok sıcaklarda bunaldığımda pikeyi aldım ama eşim yorgana devam etti
ay deşme yaramı cirkenn :105: montlar var daha, ben bir kısmını akldırdım ama iriceler duruyo hala gardolapta.evet anane çok iyi oluyor o konuda. Evde bir yorgan fazlam daha var bazanın altında duruyor onu da göndermem lazım aslında ama önce gidip dolabına bakıp bir yer ayarlamam lazım o almazsa da naparım bilemiyorum çünkü kabanlarımızı kaldıracağım yer yok
aaa genelde kızlar üşüer erkekleri hep sıcak basar ama tersi sizde :)bizde de yazın şöyle oldu ben çok sıcaklarda bunaldığımda pikeyi aldım ama eşim yorgana devam etti
pazar gününe kadar burda hava süperdi, ama pazartesi yağmurla uyandık hala da devam ediyor gerçi..
hava da buzz, dün gece kaloriferleri açık bıraktım hatta.. o derece.. :26:
yorganları da topladım, pikeyi nevresime geçirdim onunla yatarız efil efil diye. üzerine battaniye atıyorum yine üşüyorum sabah karşı.
evet dikkat etmek lazım
ay deşme yaramı cirkenn :105: montlar var daha, ben bir kısmını akldırdım ama iriceler duruyo hala gardolapta.
aaa genelde kızlar üşüer erkekleri hep sıcak basar ama tersi sizde :)
sabah 9:30 dan 13:00 e kadar fotokopi makinesinin başındaydım vergi dairesi incelemesi yarın son. evrakları teslim etmek lazım. kolay sandığım bi iş kalmıştı 22 firmanın tüm fatura fotokopileri ve makbuzları. çek çek bitmiyor daha çok var bugün bitirmem lazım ve belim çok ağrıdı
Devam edeyim. resmen hamallık ya çok sinir oldum
Görüşürüz kızlar
yapıcam kuzumkuzum erken toplamışsın yorganları yaa aldatıo havalar nisan yağmurlarla soğuk geçer. eve gidince sıcak tut bari havlu ütüleyip koy
böyle çok bilimsel yaklaşamiycam konuya :26: ama kadınların kan dolaşımı daha yavaştır ve ondan dolayı daha çok üşürler diye bilirim ben.evet ama bayanlarda erkeklere oranla daha çok yağ olduğu için ve yağlar ısı izolasyonu sağladığı için bayanlar daha az; erkekler daha çok üşümezler mi?:44:
sabah 9:30 dan 13:00 e kadar fotokopi makinesinin başındaydım vergi dairesi incelemesi yarın son. evrakları teslim etmek lazım. kolay sandığım bi iş kalmıştı 22 firmanın tüm fatura fotokopileri ve makbuzları. çek çek bitmiyor daha çok var bugün bitirmem lazım ve belim çok ağrıdı
Devam edeyim. resmen hamallık ya çok sinir oldum
Görüşürüz kızlar
[sub][/sub]
biz de eşim pikeyle yatar yazın ben boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?