2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

aslında öyle ama bu kuralı galiba benim gibi hala bekar olanlar bozduk macelyan:)))))))))))))))))))) ben daha evlenemedimde hoşgeldin:)))))))))))

evlenecek olanlarda fikir için burda oluyorlar zuzucum ne demek..

genel paylaşım

hemen akşam olsun:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

kızzz uçarım burdan sana alsanaalsanasmile
ya başka biri olsa inanın zevkle yaparım ederim biliyosunuz yemek yapmayı seviyorum zorlanmıyorum ama onlar gelince ister istemez gerilkiyorum, elimde değil alsanaalsanasmile

sen uçmadan ben uçayım sana arse

neden geriliyosun sevmiyormusun ki?

31 yaşında olduk beaaaa bir zahmet olsun yani:))))))))))))))))))))))))))

kızzz uçarım burdan sana alsanaalsanasmile
ya başka biri olsa inanın zevkle yaparım ederim biliyosunuz yemek yapmayı seviyorum zorlanmıyorum ama onlar gelince ister istemez gerilkiyorum, elimde değil alsanaalsanasmile

:roflol::roflol::roflol:

zuzu sevmemek değil aslında ama bana samimi gelmiyolar, uzun hikaye anlatması ama bizim söz nişanlılık düğün dönemlerinde hep çok iyi herşey istediğim gibi yapılıyo görünüyodu ama alttan alttan canıma okudular, herşeyi dışarıya karşı en mükemmel şekilde yapar göründüler ama hiçbirşey yapmadılar, yaptıklarıda hep benim yüzsüzlüğüm ve inadım yüzünden oldu. neyi yapalım desek bizde öyle bir adet yok deyip geçtiler.ve hep maddi olan şeylerde adetimiz değildir lafı söylendi. cimri ve pinti insanlar. ve benim kayınpederim parası olmayan bir adam değil yani,bissürü evleri arsaları var dünya kadar kira topluyo üstelik çalışıyo ama öyle işte.
bak yine başladım aayyy yok konuşmuyorum

heeee o zaman başka arse bişiy diyemem haklısın o zaman böle tip adamlara da sinir oluyporum heee neden böyle yaparlar anlamamki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…