2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

zuzu bence de ufo daha iyi. hesaplı mı bilmiyorum ama ısıtma konusunde elektrikli sobadan çok daha iyi. geçen sene ikisini de denedim aradaki farkı gayet iyi biliyorum.

empatik ozaman yatana kadar yakmak zorunda kalıcaz acaba faturaya nasıl yansıcakbilmiyorumkismile

walla aynen super kış geldi dert de geldi bana
napayım karar veremedim

valla her elektrikli şey büyük faturalarla gelir zuzu

annem arada kapatmasına ragmen fatura 150 gelirdi

zuzu bence de ufo daha iyi. hesaplı mı bilmiyorum ama ısıtma konusunde elektrikli sobadan çok daha iyi. geçen sene ikisini de denedim aradaki farkı gayet iyi biliyorum.

canm nerde denedim :)

empatik diyorki ufoyu kapatnca hemen soğuyo oda elektrikli sobada da aynımı
bide ben çok üşürüm

valla her elektrikli şey büyük faturalarla gelir zuzu

annem arada kapatmasına ragmen fatura 150 gelirdi

ne kullanıyodu annen canım

bende kazık yemek istemiym zatn pekde ucuz değildr diye tahmin ediyom e bide faturada kabarırsa
astarı yüzünde pahalı durumuna gelmeyelim ısıncaz diye debilmiyorumkismile

zuzucum ben de çoook üşürüm. canım ne ufonun ne de elektrikli sobanın sıcaklığı kalıcı değil maalesef. o konuda aynılar. geçen kış (evlenmeden önce yani) annemlerdeki odamda denemiştim ikisini de. kışın bir bölümünü elektrikli sobayla önüm yaz, arkam kış şeklinde geçirdim. daha sonra ufo aldık. en azından her yer aynı oranda ısınıyor. faturaya artısı nedir bilemiyorum malum pek ilgilenmezdim o zamanlar :kedi:

ayrıca ablamların 2 yaşında bir oğlu var. onlar da çocuk için ufo almışlardı. gayet memnunlardı ısısından, tabii onlar en büyüğünü almıştı

empatik ozaman yatana kadar yakmak zorunda kalıcaz acaba faturaya nasıl yansıcakbilmiyorumkismile

walla aynen super kış geldi dert de geldi bana
napayım karar veremedim

Canım valla öyle görünüyo aam bide şöyle bi durum var bizim kullandığımız ufo tarzı bir ısıtıcıydı ama markası ufo değildi sanırım eğer marka olarak ufomu diyorsan onu bilmiyorum elektrik tasarrufu yapan daha pahalı ısıtıcılar da olabilir .Belki gerçek ufo daha iyi ısıtıyor olabilir

ne kullanıyodu annen canım

bende kazık yemek istemiym zatn pekde ucuz değildr diye tahmin ediyom e bide faturada kabarırsa
astarı yüzünde pahalı durumuna gelmeyelim ısıncaz diye debilmiyorumkismile

ufo kullanıyor annem...

zuzu çok sorun etme sen çünkü çalışan bir bayansın akşamları yakıcaksınız sadece...

senin başka alternatifin yok..kömür sobası yakcak degilsin ya:roflol:

zuzu sakın ufodan başka marka alma. inan bana arada çok fark ediyor. alacaksan da çok güvendiğin biri tavsiye ediyorsa daha önce kullanmışsa al. bizim işyerinde vardı görünüşü ufo ama markası kumtel. inan bana hiç ısınamıyordum. patronla kaç kere kavga ettik o yüzden. ısınamadığım için hasta oluyordum o da bana ama nanemollasın falan die dalga geçiyordu. aman diyim çok dikkatli ol. bence ufodan şaşma.

ufo çok yakmıyo yani ölemi kızlar bende odama alıyım diyorum ama

hadi yaaa
benimde aklımda vardı ufo olmazsa kumtel diye en iyisi öğlen bikaç yere sorayım benneyaptımki

bide tasarruflusunu sorayım
yazarı buraya sonuçları

kumteli iyi değil diye duydum ama bilemem öle duydum sadece adaş

super köür sobasında anlamam kız hç yakmadımki
kim boşaltcak onun kovasınıakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…