2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

arse de bize haber vermeden izin kullanıyosa çok ayıp etmiş insanı merakta bırakıyo:umursamaz:

slm kızlar bende bu yıl haziranda evlenenler arasındayım, ama uzun zamandır netim yoktu kavuştum artık, bana da yer vardır aranızda sanırım :kedi:

slm kızlar bende bu yıl haziranda evlenenler arasındayım, ama uzun zamandır netim yoktu kavuştum artık, bana da yer vardır aranızda sanırım :kedi:

hoşgeldin mutluluklaropuyorumnanaktan

haziranın kaçı
ben 27:asigim:

arse de bize haber vermeden izin kullanıyosa çok ayıp etmiş insanı merakta bırakıyo:umursamaz:

cuma günü işleri vardı girip haber verememiştir..

a.s.hoşgeldin canım kaç hazirandelikafadulden

ne demek her zaman buyur gel..buyrunnnnnnnnn

hoşgeldin mutluluklaropuyorumnanaktan

haziranın kaçı
ben 27:asigim:

cuma günü işleri vardı girip haber verememiştir..

a.s.hoşgeldin canım kaç hazirandelikafadulden

ne demek her zaman buyur gel..buyrunnnnnnnnn

çok teşekkürler kızlar 2 düğünüm oldu birisi 17 haziranda diğeri 19 haziranda
benden de size mutluluklar olumunekankayizsmile

ee neler yapıyorsun selen evlilik nasıl anlatsana birde senin dilinden dinleyelim

ee neler yapıyorsun selen evlilik nasıl anlatsana birde senin dilinden dinleyelim

evde oturuyordum 3 aydır daha güzel gidiyordu dermişim kaydirigubbakcemile3
yeni çalışmaya başladım işte ama şaka bi yana gerçekten özlemişim çalışmayı
İstanbulda oturuyoruz, çok şükür eşimlede geçinip gidiyoruz, Allah kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesin, daima mutlu eylesin

kaydirigubbakcemile3:hulya:

amin canım amin..
çalışmakla iyi etmişin daha bir oturmuştur ..evlilik...yerimseniben

kaydirigubbakcemile3:hulya:

amin canım amin..
çalışmakla iyi etmişin daha bir oturmuştur ..evlilik...yerimseniben

çalışmamdan memnunum çok şükür hele birde bu kadar rahatken oooh, evlenmemden önceki çalıştığım yere kıyasla burası zemzem suyu ile yıkanmış maşallahkaydirigubbakcemile2

keşke şimdi evde olsaydım(

aa neden böyle dedin ki, ben biraz yabancıyım burda, aklıma 40 çeşit birden sebep geldi, hayırdır inş

evet sıkıldım uykum geldi ((

sabah yine geç kalıyodum azdaha:)) mışıl mışıl uyumuşuz kocişle:))ah ahhhhhboshayallersmile

:)))) uykum geldi de ondan:)))

ay ne olcak kocişin özlemiş..zuzu:asigim::asigim:

ne kadar uyku düşküsün zuzu annemin bir lafı vardı..

akşam yatmaz sabah kalkmaz...:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…