arse de bize haber vermeden izin kullanıyosa çok ayıp etmiş insanı merakta bırakıyo:umursamaz:
slm kızlar bende bu yıl haziranda evlenenler arasındayım, ama uzun zamandır netim yoktu kavuştum artık, bana da yer vardır aranızda sanırım :kedi:
hoşgeldin sen nirdesin kıs:hulya:
arse de bize haber vermeden izin kullanıyosa çok ayıp etmiş insanı merakta bırakıyo:umursamaz:
slm kızlar bende bu yıl haziranda evlenenler arasındayım, ama uzun zamandır netim yoktu kavuştum artık, bana da yer vardır aranızda sanırım :kedi:
yaaa işler yogundu anca şimdi fırsat buldumsempatiksalakcinni
hoşgeldin mutluluklaropuyorumnanaktan
haziranın kaçı
ben 27:asigim:
cuma günü işleri vardı girip haber verememiştir..
a.s.hoşgeldin canım kaç hazirandelikafadulden
ne demek her zaman buyur gel..buyrunnnnnnnnn
ee neler yapıyorsun selen evlilik nasıl anlatsana birde senin dilinden dinleyelim
evde oturuyordum 3 aydır daha güzel gidiyordu dermişim kaydirigubbakcemile3
yeni çalışmaya başladım işte ama şaka bi yana gerçekten özlemişim çalışmayı
İstanbulda oturuyoruz, çok şükür eşimlede geçinip gidiyoruz, Allah kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesin, daima mutlu eylesin
keşke şimdi evde olsaydım(
kaydirigubbakcemile3:hulya:
amin canım amin..
çalışmakla iyi etmişin daha bir oturmuştur ..evlilik...yerimseniben
çalışmamdan memnunum çok şükür hele birde bu kadar rahatken oooh, evlenmemden önceki çalıştığım yere kıyasla burası zemzem suyu ile yıkanmış maşallahkaydirigubbakcemile2
aa neden böyle dedin ki, ben biraz yabancıyım burda, aklıma 40 çeşit birden sebep geldi, hayırdır inş
çalışmamdan memnunum çok şükür hele birde bu kadar rahatken oooh, evlenmemden önceki çalıştığım yere kıyasla burası zemzem suyu ile yıkanmış maşallahkaydirigubbakcemile2
ne işle meşgulsun canım..
sevindim iyi çalıışmalar
aa neden böyle dedin ki, ben biraz yabancıyım burda, aklıma 40 çeşit birden sebep geldi, hayırdır inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?