2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar kimsecikler yok ama girmişken yazayım dedim lindadrk canım hoş geldin birsürü vadireler atlatmışsın çoookkk geçmiş olsun aynı zamanda deden için de başın sağolsun tatlım arsecim resimlerini ben göremedim dün pek nete giremedim bilmiyorumkismile lindadrk sen de resim ekleyecekmişsin ama göremedim ekledin mi hayatım kıslar hani size kredi vermior banka demiştim ya krediyi verdi hem de çoookkk düşük bir faizle o kadar az taksit ödicez ki çok ii oldu bu durum kira vermicez biz çünkü bi nevi kira veriyormuşus gibi olucak ayda 600 tl ödicez düşünün dün koltuğumuzu da aldık salon için bakın işte bu

bugün de tv ünitemizle yemek masamızı alıcaz inş yavaş yavaş evimizi düzüoruz yatak odamızı da aldık zaten o da bu bakın

işte böle kızlar

aa çok güsel bak herşey yoluna girer demiştik..gözün aydın....koltuk takımın çok cici...
ferah ferah güsel günlerde oturun inş..

mutluluklar canım..sevindim

günaydın heaven
mobilyaların çok güzel güle güle kullan..a.s.
sadeliktn yanasın galiba ikisi de beyaz çok hoş gerçekten

evet alçak supercim altı yüksek ama silinmesi kolay oluyor havuz yatak bu ben seviyorum böle yatakları bazalı yüksek yatakları sevmiyorum hiç nedense zuzucum evet sadeliği seviyorum ben beyaz evi hem aydınlık hem büyük gösteriyor köşenin kırlentleri kırmızı olucak o kahverengi olanlar kırmızı da aksesuarlar alıcam renkelndiricem tatlım

anladım canım
ev kiramı olcak:uhm:

supercm evim çok güsel allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım
koridor ve odadaki halını çok beğendim ayrıca banyon da çok genişmiş çok beğendim:lepi:

evet tatlım en azından bu yönden oldukça şanslıyız gerçekten ama yine de kredi borcu bitince kendimiz bir kooparatife giricez çünkü bu ev babamın gerçi farketmez babamın bizim ama olsun kendimizin de olsun bir evi öle olcak kısmetse hayırlısı olsun artık bakalım zaman ne göstericek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…