2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

iyim canım sen nsılsın
nevar ne yok
nasıl evlilik :)) kahvaltıdır yemektir nasıl gidiyor:)

iyim canım sen nsılsın
nevar ne yok
nasıl evlilik :)) kahvaltıdır yemektir nasıl gidiyor:)
iyiyim canım bende dünden beriz biraz rahatsızım.
hiç aynı valla evlilik iyi ya düzeldi herşey gibi duruyo. yemeğe 2 3 gündür ellemiyorum annem saolsun o yapıyor :) kahvaltı iki gündür yapamıyoruz geç kalıyoruz ben iş yerine getiriyorum orda yiyorum biraz :)

günaydın kızlar herkese

super seni şu haşlama merakından vazgeçiremedimya bana yazıklar olsun, arkadaşım tavuğun canı neki bide onu haşlıyosun, koy tavaya 7/8 dk kısık ateşte kendi halinde pişsin,zaten o kendi suyunu bırakıyo sonra içine ne koymak istiyosan aynen devam yasakkelime
uzun zamandır yemek konularına yetişemiyorumya bak hemen atladım :çok üzgünüm:

Yemekten sorumlu devlet bakanı günaydınnnn opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

günaydın lindadrk hoşgeldin,
iyimisin ne var ne yok
empatiktemi hamile kızlar ben onu bilmiyodum :kedi:
çok uzak kaldım bu ara yaaa

[]

ayyy arseakannehir
napım kısım ya..eşimin annesi böyle yapıyor eşimde böyle istiyor begeniyor yapcak bişey yok..:sm_confused:
annem dün dedi haşlamana gerek yok dedi:smiley-cool:

Son düzenleme:
[]

ayyy arseakannehir
napım kısım ya..eşimin annesi böyle yapıyor eşimde böyle istiyor begeniyor yapcak bişey yok..:sm_confused:
annem dün dedi haşlamana gerek yok dedi:smiley-cool:

emin ol eşin anlamaz bile onun haşlanmış veya haşlanmamış olduğunu. hatta daha lezzetli olmuş hayatım senin yaptığın annemi geçtin bile diyebilir. çünkü tavuğun lezzeti suya geçmiyo kendi içinde yemekte kalıyo. :içelim:
senin annenine tebrik ediyorum aynı şeyleri düşünmüşüz kaydirigubbakcemile5

çaktırmadan öyle yaparım artık..sen direk malzemlrle kavur diiyorsun yane öylemi???aklinialirimsmile

sinem zuzuyu sormuştu ..yine kapsama alanı dışına almışlar onu..çevrimdışı yane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…