2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben halen eşinizin sizi tehdit edip hastanelik ederim laflarını anlamadm yaww.
ben mi yanlış okudum kızlarkafamçokkarıştı

Doğru anLadın.. HAstaneLik Ederim Seni Demiş. Yanı Kapıya geLen Kişiyi Koruyor O hakLı Sen hakSızsın BöyLE yaparsan Bidaha HAstanelik Ederim Seni diyo sanırım

boşverceksin canım onları buşeyleri düşünmeyi.....

aile içine girilmesini hiç sevmiyorum ya..
sen aldırma evinizin huzuruna bakın eşine çoçuguna bak...
laflardan sözlerden uzak ol...kinci olma..selamını ver fazlda samimi olma yeteryerimseniben

eşin de bir garip,kendi eniştesi karısına kafasını gözünü kırarım diyor adam kös kös oturuyor,bide üstüne kapıyı açmadın diye hastanelik ederrim seni diyor,valla bu yorumu görmeden önce açman lazımdı demiştim ama şuan fikrimi değiştirdim,bende böyle bişşey yaşadığım insana kapıyı açmazdım,eşimin bana sitem etmesine aldırış etmez daha da üste çıkardım

Yuh Dicem yane Eşinde Buna Karşılık Hiç Birşey Demedimi O insana Karşı.. öyLece izLedi Yani..

aynen ben de üste cıkıyom cıkmaya calısıom eşime diyorum bana ne ler yaptıklarını bilmiyomusun die oda alay ederek ne yaptılar sana dövdülermi seni dio bende ona sen koca deilsin koca dediğin böle olmaz dedim enişteisne telde diyebilirdi acmak zorundamı veyada müsaitdeil falan diee

benim eşimin yanında bana seni hastanelik ederim dicekler kim olursa olsun wallahi billahi o adamı gebertir
değil öyle lafları sölücek üstüme yürümeye yeltense bile kırar kemiklerini
değil akrabasıolsun ,ister anası olsun ister babası herkes haddini bilecek

Zaten böyLe oLması Lazım.. Zaten Evlilikte Erkek Eşini Herşekilde Koruması Lazım..

ay sinir oldum yaa
kusura bakma canım ama eşinde bi garip
sen benim kardeşim olsan ben kız halimle kalkar haddini bildirirdim hatta bikaç tokatta yerdi öle kovardım o evden..
senin eşin sanki tv izler gibi oturmuşklava:

aynen canım,belki de müsait değildin,binbir türlü hal olabilir,bence sakın saçma sapan alttan alıpta kendini savunmaya kalkma,taviz verme söylediklerinden,benim eşim olsa eniştesinin ağzını burnunu kırardı daha o söz ağzından çıkar çıkmaz,,,
ayrıca eşine sor bakalım sanki dövdümü diyormuş,illa bişey olması için senin dayakmı yemen lazım

ya tamam belki ilk calmasında acmam lazımdı ama eşiminde beni onlara ezdirmesimi lazım bana kızsada yanlış yaptımı bilsede onlara yansıtmasın istiyorum aramızda sorunu halledelim istiyorum ama her defasında beni hor görüyo sinir ilacları kullanıyorum ya beynim almıyo artık hiç bişeyi ellerim titriyo ama olan yine bana oluyo onlar bi tane ilac bile içmiolar basları ağrımıyo ağlamaktan hep ben cekiyorum onların tafralarını

aynen ya o dediğim eniştesi öyle bi eş işte eşine kimse laf edemez bişi diyemez bende dahil zaten o üstüme yürümesi de görümcemle tartısma sırasında oldu adam eşini herkesten önde tutuyo görüümcem haksızda olsa onu savunuyo ee görümcemde napsın kadın öle bi kenarda oturuyo eşi beni tehtit ederken benm eşimle görümcem bizi izliodu ama benm eşimde beni savunsa benim arkamda olsa bende otururum kendimi savunma ma gerek kalmaz ama ben hep tek basıma olduğum için kendi kendimi savunuyorum bende karıslık veriyorum zaten elimden ne gelirse yapıyorum yaptığım halde böleler bide onlara ezik gibi görünürsem dahada üstüme gelirler die güclü olmasamda onalra karsı güclüymüş gibi duruyorum

Bence Sende Takmamayı Öğren Gamsız oL Biras Sıkıntı yapma. Eşinde Pek DeğişikLik oLmayacağına Göre... Eşinin Yaptığı da Baya SaçmaLık..

ben akşam 6 da evde oluyorum..onlar 7 de gelcekler bana

çay hazır kek bisküvi falan vercem
ardından meyve
ardından kahve..güle güle CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…