ben halen eşinizin sizi tehdit edip hastanelik ederim laflarını anlamadm yaww.
ben mi yanlış okudum kızlarkafamçokkarıştı
ah cnm ya onunla neler yasadığımızı bi bilsen adam gecen sene senin kafanı gözünü kırarım die benm üstüme yürüdü ve eşimde öle oturduğu yerde bizi izledi sanki film ceviriyoz gibi cok doluyum onlara karsı onun için acmak istemedim sorunumuz olmassa acardım :çok üzgünüm:
günaydın kızlar... ben gecende yazmıştım ama eskı adımla gıremıodum yenıden uye oldum nasılsınızzz
ah cnm ya onunla neler yasadığımızı bi bilsen adam gecen sene senin kafanı gözünü kırarım die benm üstüme yürüdü ve eşimde öle oturduğu yerde bizi izledi sanki film ceviriyoz gibi cok doluyum onlara karsı onun için acmak istemedim sorunumuz olmassa acardım :çok üzgünüm:
hastanelik işte ona göre cok basit onlara göre yani bende edebiliyosn et dedim ne diyimmbide eşim yanlıs yapmıssın dedi acıp alcaktın tabağı dedi eniştesine de telefeonda tamam ben ona sölerim diomus bende acmak zorunda deilim dedim konusmuyoruz dedim ama yok yine ben suclu oldum hep beni sucluyo her konuda onlara hiç bişi demiyo tehtit ediyo beni dün öle sinirlendim zamn hastanelik ederim seni falan dedi bana benneyaptımki[/
hastanelik ederim derken:uhm::1shok:
aynen ben de üste cıkıyom cıkmaya calısıom eşime diyorum bana ne ler yaptıklarını bilmiyomusun die oda alay ederek ne yaptılar sana dövdülermi seni dio bende ona sen koca deilsin koca dediğin böle olmaz dedim enişteisne telde diyebilirdi acmak zorundamı veyada müsaitdeil falan dieeeşin de bir garip,kendi eniştesi karısına kafasını gözünü kırarım diyor adam kös kös oturuyor,bide üstüne kapıyı açmadın diye hastanelik ederrim seni diyor,valla bu yorumu görmeden önce açman lazımdı demiştim ama şuan fikrimi değiştirdim,bende böyle bişşey yaşadığım insana kapıyı açmazdım,eşimin bana sitem etmesine aldırış etmez daha da üste çıkardım
benim eşimin yanında bana seni hastanelik ederim dicekler kim olursa olsun wallahi billahi o adamı gebertir
değil öyle lafları sölücek üstüme yürümeye yeltense bile kırar kemiklerini
değil akrabasıolsun ,ister anası olsun ister babası herkes haddini bilecek
aynen ben de üste cıkıyom cıkmaya calısıom eşime diyorum bana ne ler yaptıklarını bilmiyomusun die oda alay ederek ne yaptılar sana dövdülermi seni dio bende ona sen koca deilsin koca dediğin böle olmaz dedim enişteisne telde diyebilirdi acmak zorundamı veyada müsaitdeil falan diee
aynen ya o dediğim eniştesi öyle bi eş işte eşine kimse laf edemez bişi diyemez bende dahil zaten o üstüme yürümesi de görümcemle tartısma sırasında oldu adam eşini herkesten önde tutuyo görüümcem haksızda olsa onu savunuyo ee görümcemde napsın kadın öle bi kenarda oturuyo eşi beni tehtit ederken benm eşimle görümcem bizi izliodu ama benm eşimde beni savunsa benim arkamda olsa bende otururum kendimi savunma ma gerek kalmaz ama ben hep tek basıma olduğum için kendi kendimi savunuyorum bende karıslık veriyorum zaten elimden ne gelirse yapıyorum yaptığım halde böleler bide onlara ezik gibi görünürsem dahada üstüme gelirler die güclü olmasamda onalra karsı güclüymüş gibi duruyorumbenim eşimin yanında bana seni hastanelik ederim dicekler kim olursa olsun wallahi billahi o adamı gebertir
değil öyle lafları sölücek üstüme yürümeye yeltense bile kırar kemiklerini
değil akrabasıolsun ,ister anası olsun ister babası herkes haddini bilecek
ya tamam belki ilk calmasında acmam lazımdı ama eşiminde beni onlara ezdirmesimi lazım bana kızsada yanlış yaptımı bilsede onlara yansıtmasın istiyorum aramızda sorunu halledelim istiyorum ama her defasında beni hor görüyo sinir ilacları kullanıyorum ya beynim almıyo artık hiç bişeyi ellerim titriyo ama olan yine bana oluyo onlar bi tane ilac bile içmiolar basları ağrımıyo ağlamaktan hep ben cekiyorum onların tafralarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?