2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yok ya koydum kafaya bende devlet memuru olcam inşallahhhh.... gerçi bizde kurumsalız ama bugün tüm gün çalışıozz yaa.... haksızlık bu... yarın tatil....:mymeka:

ah ah biz bugün da yarın da yarından sonra da çalışıyoruz ya (

ya zuzucumm... sen smmm de çalışıon alla allaaa onların çalışma koşulları çok güzel oluyo ya... mesela onlarda resmi günlerde tatiller falan.. hafta sonu öölene kadar akşam 5 te çıkarlar... anlamadım ben senin patronu doğrusu....:mymeka:

bazıları öyle canım cumartesi ya gelmez yada erken çıkarlar bende yok malesef.....
ben tek elemanım daha çok yük var üzerimde çok zorlanıyorum bazen işleri yetiştirmede(
ama şuan tüm sm ve smmm ler çalışıyor bugün burada....

normalde 6 çıkıyolar yaaa ben 7de ..diyo zaten muhasebeci arkadaşlrm niye geç çıkıyonuz iş bitmez zaten istersen 10 a kadar çalış yine bitmez diyolar (doğru da) öle diyince daha da sinir oluyorum patronaklava:

ben buzamana kadar ne 23nisanda ne 19 mayıs da hiç tatil yapmadım yarım gün bile(

bu kurban bayramında ne dicek çok merak ediyorum ... Ankara ya gitmek istiyorum ama hayal...izin vermezki(

cumhuriyet bayramı nedeniyle bugün yarım gün çalıştılar ondan canım yarında tatil arakadaşlara :'((((

kıslarrrr, nasılsınız gününüz nasıl geçiyor bakalım? benim bilgisayarım sürekli gasp edildiğinden çok bakamıyorum sizlere. bugün baya az kişi çalışıyor galiba

Eskiden mendiller aşıkların göz yaşlariyla ıslanırdı. Şimdi ise gerçek aşk kalmadığından fabrikadan ıslak çıkıyor..."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…