canım sen onları ayıklayıp dolaba koydum demişsin kararmazmı onlar öle beklediği zaman çünkü onları genelde derin dondurucuya koyar annem kışın da çıkarıp pişiririm diye ve kızartıp da koyar hava almayan poşetlerin içinde derin dondurucuda saklar ben öle biliyorum aksi halde ayıklayıp hemen pişirmen gerekir kararır yoksa tatlım yanlış mı biliyorum acaba:uhm:
doğru haklısın hayatım eşyalar geldi yerleşti bilmem ne derken anlaşılmıyordur zamanın nasıl geçtiği bir bakmışım ki sabah uyanıyorum biricik eşim yanımda uyuyorrr :lepi:
valla canım yapıcak bişeyim yoktu,kayınvalideme ve anneme sordum öyle yap dediler,bugün eve gidince yapıcam,valla ne olursa olsun onları pişiricem ve eşime de zorla yediricem,dün eşime eğer beğenmezsen seni döverim demişim artık nasıl sıkıldıysam ayıklarken kaydirigubbakcemile3
gerçekten komikmiş cnm alışkanlık zamanla alışıcaz artıkbak sana en komik şeyi anlatayım :roflol:
Biz dün akşam sinemaya gittik,saat 21.00 matinesine yetiştik ama yer yoktu, 22.00 matinesine bilet aldık,ben tam telefonu elime aldımki annemi arayayımda anne biz bilet bulamadık bir sonrakine giricez geç kalıcam merak etme diyeyim, sevgilim dedi napıyosun, dedim annemi arıyorum, dedi niye :roflol: heee deyip o zaman jeton düştü :roflol: gülmekten öldük :roflol: yani alışana kadar böyle şeyler yaşıyosun
anneler öyle yap dediyse vardır bi bildikleri tecrübeliler nede olsayerimsenibenvalla canım yapıcak bişeyim yoktu,kayınvalideme ve anneme sordum öyle yap dediler,bugün eve gidince yapıcam,valla ne olursa olsun onları pişiricem ve eşime de zorla yediricem,dün eşime eğer beğenmezsen seni döverim demişim artık nasıl sıkıldıysam ayıklarken kaydirigubbakcemile3
bak sana en komik şeyi anlatayım :roflol:
Biz dün akşam sinemaya gittik,saat 21.00 matinesine yetiştik ama yer yoktu, 22.00 matinesine bilet aldık,ben tam telefonu elime aldımki annemi arayayımda anne biz bilet bulamadık bir sonrakine giricez geç kalıcam merak etme diyeyim, sevgilim dedi napıyosun, dedim annemi arıyorum, dedi niye :roflol: heee deyip o zaman jeton düştü :roflol: gülmekten öldük :roflol: yani alışana kadar böyle şeyler yaşıyosun
yeni topğiniz hayırlı olsun yeni gelinler benim evlenmeme daha 88 gün var kıslar yakında gelirim burada dertleşirim sizinle bana da yer açarsınız demiii supercim bu arada sen artık ev hanımlıını baya kapmışsın hayatım arsecim canım sana da hayırlı olsun ne güzel sizlere imreniyorum ben de kocama yemekler yapmak işe uğurlamak istiyorum sonra ona sarılıp uyumak istiyorum yaaaaa :asigim: geçsin şu 88 gün artıkkk
benim haftaya salı dogum günüm 23 e gircem canım...olumunekankayizsmilekızlar yaşlar kaç benim 24
saolun kızlar zaten ben superle ve arse ile diğer topikte de sohbet ediyordum ama o zaman onlar da bekardı şimdi evli bayan oldular maşallah çok da iyi beceriyorlar evlilik hayatını gurur duyuyorum sizinle kızlar sayenizde ben de burada tecrübe ediniyorum iyiki varsınız kızlar yaaa
benim haftaya salı dogum günüm 23 e gircem canım...olumunekankayizsmile
eşinle daha nice mutlu seneler dilerim inş
.şimdiden nice sağlıklı ömürler dilerim eşinle
eşinle daha nice mutlu seneler dilerim inş
oyy sagol canım benim..saglık mutluluk hepimizin olsun inşallah..:Saruboceq:
.şimdiden nice sağlıklı ömürler dilerim eşinle
teşekkür ederim kanki sagol..olumunekankayizsmile
evde kutlıcaz..ablamlar..abisi falan dolcaklar eve kalabalıkta makara oluyor yakaydirigubbakcemile3
doğum günün kutlu olsun canım sevdiğinle uzun bir ömür versin Rabbim sana :Saruboceq:
ooo hadi bakalım evde ilk partinide veriyosun
sagol cnm
kıslar durun anam salı günü kutlarsınız :hulya:kaydirigubbakcemile3
biz erkenden kutladık doğum gününükaydirigubbakcemile3
banane banane salı günüde kutlayın amasırnaşık şey herşey gününde güsel degilmidir..sırnaşık şey
o günde kutlarız cnm merak etme sen iki kutlama birden yapıcaz sanayerimsenibena.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?