2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ayy aynen canim ya bende sinir oldum Dosya yüklemesinde hata olustu diyor bende anlamadim biraz daha zaman gecsin deniyecegim tekrardan üst üste yapmim simdi..

[:S:S olmadı be yawrum olmadı güya haziranda olucaktı eylüle aktı sımdıde mayısda dusunuyrouz ah bı tarıh alsak ama bu ay sonu muhaakkak tarıh alıcaz mayıs olucak 2011 mayıs hayatım :S:83:

Zaman çok hızlı ilerliyor. Sen de ancak tamamlarsın hazırlıklarını =)

dün iş için bi denetime gitmem gerekiyordu tünel şantiyesine öğle vaktine denk geldi acıkmıştımda işçiler çok ısrar etti onların orda karavanada yemek yedim ama nasıl yedim varyaa herşey o kadar tatlı geldiki kendime inanmıyorum bezelye-pilav-salatalık turşusu-salata-helva ufff hala dasmağımda.. ama yer rezil bi yerdi ama fena yedim valla ekmekde yedim hemde:86::87::88:

valla hamileliğin en güzel tarafı bu olmalı aşermek bazen iş yerinde ay cnm şunu çekti diyorum hemen hamilemisn diyolar bizim daha çook erken ama inşallah düşündüğümüz zaman allah bizede nasip eder.
ya bu arad kızlar burdaki saatler bi türlü düzelmedi daha saçma sapan saatler yazıyor.

kızlar o kırmızı lahana salatasını nasıl yapıosunuz yoğurtlu mayonezli şekliyle doğrayıp sıcak suda hafif haşlıormusunuz nasıl oluor bilen anlatabilir mi akşam ben de yapaım

kızlar o kırmızı lahana salatasını nasıl yapıosunuz yoğurtlu mayonezli şekliyle doğrayıp sıcak suda hafif haşlıormusunuz nasıl oluor bilen anlatabilir mi akşam ben de yapaım

canın çekti dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…