2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ee benim cumartesi günki menüyü konuşalım kızlar..

çorba
musakka
pilav
iki çeşit salata
bu mudur diyorsunuz yane..

hemde musakka zaten kıymalı köfte kıyma no yani öyle dimi.

ben h sonu misafirlerime islim kebabı da yapmıştım musakka yerine onu da yapabilirsin bence.

fatma sağol ama kesinlikle ben tutmadım, yani kıyma fasulyenin içinde görünmez hal alır ve rengini koyulaştırır, tane tane durmaz gibime geliyo ama bilemiycem zevk meselesi. ben kurufasulye pek sevmem ama yerim, yediğimde böyle tane tane ezilmemiş,duru olacak çok salçalı falan kıpkırmızı veya koyu olmayacak

bak süper olur islim kebabı manyak güzel birşey, ama hala ısrarlıyım patlıcan mevsimi değilllll
bak çok güzel karnıbahar yemeği yapabilirsin yine kıymalı süper birşey oluyo, ve tam mevsimi

karnıbahar hiç denemedim onuda denemek isterim kıslar..
severim çünki..

arse az gelmezdimi menüde anlaştık tamam...ama dediğim gibi ilkez yaptıgm bişeyi ilk yapışımda sunmuyım kıza..
ögrendikçe dha pratik oluyorum ve daha hoş yapabiliyorum arsecim..

kıymalı karnıbahara bayılırm mesela

ben tavuguda ..kıymayıda yakıştırmıyorum hiç..en güzeli kuşbaşı yada sade..

ama isterk üzerine yapıyım nepim

selam kıslar...

dün akşam ajikalin verdiği zebra keki yaptım ve bugüne bir dilim bile kalmadı. iki komşumuzun tabakları vardı bizde daha önce birşeyler getirmişlerdi. kek koydum verdim onları. kocişimle ben yedik, biraz da ablamlara bitti gitti...

bu arada akşama ne yemek yapayım bilemiyorum ya. hadi bana fikir verin...

canım karnıbahar yapabilirsin fırında kaşarlı çabuk pişer ama iştesin şimdi dimi kaçta evde oluosun eşinden kaç saat önce evdesin biz hep aynı saatte evdeiz o yüzden akşam eve gidince yapamıprum yemek hep bir gün önceden yapıorum

canım genelde ben de hep birgün önceden yaparım yemekleri. ama bugünlerde ne yapayım karar veremiyorum. dün akşam karnabahar kızartmıştım üstüne sarımsaklı yoğurt ve sos yaptım. yanında da taze fasülye yemeğim vardı. akşam düşündüm düşündüm ne yapsam diye hep aklıma aynı yemekler geldi. farklı bir tat olsun istiyorum. en sık yaptığım yemekler, taze fasülye, bezelye, patates yemeği, musakka vs. bunlardan farklı birşey olsun istiyorum. bi de maalesef eşim de ben de çok yemek seçiyoruz. ondan sıkıştım iyice kenara

ben kurufasulye yi haniküçük fasulyeler oluyor ya ondan yapınca çok seviyorum..yani barbun gibi kocamanlar var onları sevmiyom..

ya sade olucak yada sucuklu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…