bal kabağı çorbası
zeytinyağlı biber dolma
garnitürlü biftek sarma
yeşilsalata
hatta bugüne dolmam kaldı 3 tane,yine salata yaparım cacık yapıp yanına bir yemek bulucam.sevgilimin canı cacık istemiş sabah mail attı,içi yandı galiba :roflol:
ohhh maşallah:)
bukadar şeyi nasıl yetiştiriyorsun acaba yaaa:uhm:
hadi hayırlısı olsun
Allah seni ne yapmasın, aşıkkmısınnnn leyyyllaaaa :roflol: :roflol: :roflol:
yuvarlanıp gidiyoz işte
ohhh maşallah:)
bukadar şeyi nasıl yetiştiriyorsun acaba yaaa??:uhm:
garnitürlü bifteği nasıl yapıyorsun peki:uhm:
pişttt:)
noldu kıss
arse hayranım sana:))Şeniz
çok kolay ben önceden müsait olduğum zamanlarda kendim hazırlıyorum garnitürleri dondurucuya koyuyorum. eğer öyle yapmazsan hazır garnitür alıp süzgeçte iyice sıcak su geçirmek gerekiyo üzerinden,yoksa farklı bir tat oluyo konservelerde uzun süre beklesin diye kimyasal karıştırıyolar.neyse. garnitür tamamya. bifteğide alıyosun istersen biraz sen inceltiyosun,istersen kasaba inceltip öyle al.
biftekleri süt,çok az zeytinyağı,karabiberli karşımla terbiyeliyon.sonra garnitürleri arasına koyuyosun ,bir parça tereyağı koyup rulo yapıyosun,kürdanla tutturuyosun.borcama koyuyosun. çok az salçalı su yapıp fırında pişiriyosun. son pişmeye yakın,üzerine kaşar rendesi birazcık kızarıyo oldu bitti afiyet olsunnn :içelim:[/QUOTtam benimkinin ağzına layik tam tarif bu demii deneyim bigün
çok kolay ben önceden müsait olduğum zamanlarda kendim hazırlıyorum garnitürleri dondurucuya koyuyorum. eğer öyle yapmazsan hazır garnitür alıp süzgeçte iyice sıcak su geçirmek gerekiyo üzerinden,yoksa farklı bir tat oluyo konservelerde uzun süre beklesin diye kimyasal karıştırıyolar.neyse. garnitür tamamya. bifteğide alıyosun istersen biraz sen inceltiyosun,istersen kasaba inceltip öyle al.
biftekleri süt,çok az zeytinyağı,karabiberli karşımla terbiyeliyon.sonra garnitürleri arasına koyuyosun ,bir parça tereyağı koyup rulo yapıyosun,kürdanla tutturuyosun.borcama koyuyosun. çok az salçalı su yapıp fırında pişiriyosun. son pişmeye yakın,üzerine kaşar rendesi birazcık kızarıyo oldu bitti afiyet olsunnn :içelim:
herkese iyi öğlenler afiyet bal şeker olsuncokacimcoook
evet zor değilmiş:)
bende bu akşam bi deniyim bakalım nasıl olucak:dance:
teşekkür ederimvereliniortak
arse senden kolay yemek tarifleri bekliyorum anacuum ama kolay olsun hee fazla sıkıntıya gelemem
mutfak işini severim ama o bekleme süreçleri beni öldürüyoo:bbo: hemen sonucu görmek istiyommm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?