2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bende gelebilirmiyim çok severimde:icecream:

Amin tatilimmmm ,sagol. Kiz senin nikahinida, dugununude takip ettim bennn butun resimlerini gordumm. ne guzel bi gelin olmusun sen oyle canim yaaa. Zaman ne cobuk geciyor yaaa. a.s

:1shok: aaa gördünmü canım çok mersi canım benim çok sagol....
begenmene çok sevindim...
o senin bakan gözlerinin güselliğiŞeniza.s.
zaman su gibi geciyor....canım seninde öyle olucak.....
dügünede..kınayada doyamıcaksın bu lafı unutmaa.s
evimide gördünmü bari:uhm:

Sen yapta ben geleyim,ben yaptım şimdi sıra sende canım,benim eşim sık sık altınovaya geliyor,gelince ona verirsin artık milföylerden :teytey:

senin yaptığını biz görmedik ama niysii:dilcikar:

madem kocan geliyo sen de gel kızz yapayımda evimde ye bari şimdi kocan getirene kadr soğur:))
bıraksın seni dönüşte alırkaydirigubbakcemile3

arabayla 10 dk faan,toplu ulaşımla 15 20 dk uzaklıktayım anneme.

iyimiş seninde sevindim..
anneler başka kıslarboshayallersmile

evet cnm çalışıyorum.sadece pazarım tatil.

iyi bari çalışıyorsun çok yorma kendni ben valla yemek yapınca iki kişilik yapıyorum..ertesi güne kalırsa çöpe gidiyor...çünkü:sm_confused:

günaydınnnn yeni gelinler:)

günaydınnnnn

Bak o topigini gormedim canimmm yaaaa. Nikah fotolarini, Balayi topigini, Dugun fotolarini herseyi gordummm ama onu gormedimmm hehe dur bakiyim bulabilicemm miiiii. :dance:

Vallah doyumm olmaz tatlimm olurmu hic yaaa. Hele ki ben muzigi duyunca yerimde duramam ki hiccc doktururum vallahhhhh :teytey:

Insallah cobuk gecer canim yaaaa daha cok var ama kuzum 225 gun, dile kolayyy. OFFFFF OFFFFFFF

SÜPER EVİNİN RESİMLRİDE VAR MI NERDE Bİ BAKAYIM

senin yaptığını biz görmedik ama niysii:dilcikar:

madem kocan geliyo sen de gel kızz yapayımda evimde ye bari şimdi kocan getirene kadr soğur:))
bıraksın seni dönüşte alırkaydirigubbakcemile3

ah canımmm,çalışmasam keşkeee kafamçokkarıştı

tatlım....ben hiç oturmadım ya hiççç:roflol::roflol: herkesten çok oynamdım her müzikte..hep hayalimdi zaten....

kına topiğimide görmemişin...sanırım
of deme çabuk geciyor sen her anının tadını çıkarmya baka.s

sormaaa canimm, benimkisi simdi agir abi modunda.. ben simdiden pazarligimi yapiyorum, bak ben her sarkida oynarimmm diye.. benimkisi otur oturdugun yere ben oynamazsam sende oynama diyo sonra dedikodu yaparlar ne oynak gelin diyee.. hehehe vallah bananee beeeee diyom.. oynicamm vallahhhh.. hatta bak simdi bile oynayasim geldiii :dance: 60-70-80 Onumuzde daha 1 nisan, 2 kina, 1 nikah+eglence ve 1 de dugun var... AYY BEN HEPSINDE NASIL DOKTURURUM BIR BILSENNN heheheheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…