2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

arzu_84 geçmiş olsun..sıcak iyi gelir...karnına değilde özellikle ayaklarına koy...

super tamm karıştırmıyom

mer canım kolay gelsin :)

Gecmiş olsun arzcum

benim bu ay agrımadı çünkü önlemimi aldım..sizde öyle yapın kızlar.
Hasta olmaya yakıon günler de belinize bişeyler sarın..ayagınıza kalın giyin...hiç bişeycik olmuyor..ilk denememde olmadı yani hiç agrı çekmedim bu ay

tsk kızlar canım benım ıs acayip soguk ve baya alıyorum burda soguk kat kat gıyınıp sarılsamda soguk hatta kuzey kutbuben hep karnıma kouyuyom evde ayagıma falan koyuyorumda botları ustu nasıl olur denemem lazım.super ohh ne guzel agrısız gecırdın darısı bana belıma denıyım havlu falans armayı bakalım patıkle gezıyorum evde bugun bıtsın yeter bana allahım

apandist için iyi değil diyolar sıcak su..nolur nolmaz sen karnına koyma...belki apandistin vardır bilmiyosundur azdırmasın...
sen yinede ayağınaa koy hep..zaten o içten içe alır sıcağı ayaktan...

zaten herşeyin başı ayak değilmi ayağını sıcak tuttuktan sonra korkma...

huhuuuu kimse yokmu...
super gelen giden yok ((

fatma da girmedi bugün hiç...ajikalde...

evet neyseeeee

super kargo margo gelmedi bana yaww
sen gelebilir diyince heyecan yapmıştım:))

BUGÜNDE AKŞAM OLDU ACIKTIM SANKİM..

AKŞAM YAN KOMŞUMU ÇAYA ALSAMMI ACABA...YOKSA YARIN İÇİNMİ DESEM..
ÇAY YAPTIM BUYRUN İÇELİM DESEM EMRİ VAKİİ Mİ OLUR...KADIN KAÇTIR GELMEK İSTEDİ..BİGÜN HABER VERMİŞTİM..Bİ AKSİLİK ÇIKTI BEN GİDEMEDİM EVE EŞİM İPTAL ETTİ..KADINA UYGUN BİŞEKİLDE SÖLEDİ...

zuzu tşklr cnm daha dikkatli olcam daha ıyıyım şuan mecbur ılac aldım istemeye ıstemeye
patron geldi karsımda oturuyor ağrımı daha fazla cekemicektim içtim hedıyelerinizi beklıyoruz:92:bakalım neler neler alınmıs kımlerden gelmiş toparlanıyım saglıkcakla kalın hayırlı aksamlar

sanada canım..iyi akşamlar...eve gidince yatarsın daha iyi olursun....

gel kargocu gel kargocu bitsin bu hasrettt..
yolunu bekleyen insan hediyesini beklerrr...

gel kargocu gel kargocu bitsin bu hasrettt..
Yolunu bekleyen insan hediyesini beklerrr...

çatlak

Ben hediyemin fotolarını çektim bilgisayara kaydettim bile şimdi

:98:

Ben aldım almadım aha göndermedim demeyin kızlar..
öyle kimin kime aldıgı açıca çıkıyor....
Merak emteyin cumaya kadar hepiniz kesin elinize alırsnız kızlar..
Oley eve gidip dinlencem..cumartesi markete gittim poşetler beni mahvetti bir daha asla..kuluçlarım agrıdı..agır taşımıcam ya hala agrıyor..
Annemle babamı yemege almıştım...başbaşa 4 kişiydik..
Fırında patates tavuk but yapmıştım

Iyi akşamlar hepinize:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…