2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

o kurnadannn bu kurnaya çirkeff sıçrammmışşş
45 yaşındaaa da adilede hanımm pekde kartlamıııışşşş

bütün replikleri biliyorum hahahaa kaydirigubbakcemile3

fatma bence sadece yoğurtla yense süper tadına varılır.
ben artık öyle 3 çeşit yemek falan yapmıyorum çünkü kilo aldık biz eşimle biliyosunuz dikkat ediyoruz. böyle sebze yemeği varsa yanına ya salata yiyoruz yada yoğurt yiyoruz. çorba varsa bide ızgara yapıyorum öyle dengeliyoruz

fatma bence sadece yoğurtla yense süper tadına varılır.
ben artık öyle 3 çeşit yemek falan yapmıyorum çünkü kilo aldık biz eşimle biliyosunuz dikkat ediyoruz. böyle sebze yemeği varsa yanına ya salata yiyoruz yada yoğurt yiyoruz. çorba varsa bide ızgara yapıyorum öyle dengeliyoruz

salata yaparım cacık yaparım yaa ben yediklerime dikkat ediyorum az yememeye çalışıyorum birazcık fazla yiyorum yaa bide ben çok sık acıkmaya başladım öğlen yedimya 4 e dogr acıkıyorum aşam yemeğinden sonrada 10 falan gibi acıkıyorum...

şimdi baktım 5. aya kadar devam edermiş eger bu ilerlyen aylarda görülürse psikolojik nedenler aranması gerekiyormuş:D:D:D:D

tatli cekince erkek oluyormus. :))) hep öyle oluyormus eksi yersen kiz benim annnem bana hamileyken hep limon yermis :))

salata yaparım cacık yaparım yaa ben yediklerime dikkat ediyorum az yememeye çalışıyorum birazcık fazla yiyorum yaa bide ben çok sık acıkmaya başladım öğlen yedimya 4 e dogr acıkıyorum aşam yemeğinden sonrada 10 falan gibi acıkıyorum...

sen hamilesin hatırlatmama gerek varmı :roflol: tabiki çok yiyeceksin ve çabuk acıkacaksın. ama uzmanlar sağlıklı hamile beslenmesi için sık sık ama az ve yeşillik ağırlıklı yemek gerektiğini söylüyo. sen folik alıyosun dimi, ben sana hergün ara öğünlerinde yemek gerektiğini söyleyeyim, mutlaka gün içinde bir ara öğününde ceviz yemelisin yarım çay bardağı ama fazla değil,( bide cevizde çok dikkat et sizin oralarda daha fazla vardır, ilaçlanmamış olması lazım yani kabuklu ceviz doğal olandan yemen lazım,bebeğin zihinsel gelişimine çok etkiliymiş ) sonra başka bir ara öğünde muz yemen lazım bir tane küçük boy .başka ara öğünde pekmez iki yemek kaşığı.bide şu çok önemli eğer midende yanma varsa kaynama varsa mutlaka bir çay bardağı sarı leblebi ye çok etkili geçiriyo, çünkü midende asit oluyo ondan oluyo leblebide alıyo onu. bide haftada 2 kere mutlaka balık yemen gerek ama sakın tava yağda falan değil, sadece ızgara veya fırında buğlama tarzında :teytey: hihoyyyt

Back
X