• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

napsın bgn huzuruszdu biraz yıkadım bende rahatladı babası ile uyuyorlar yatakta :) gel babası yapıyoruz artık biz :66:

ya ben de evi yerleştiremedim, alışveriş de yapmadık diye ha bire dışarıdan yemek yiyoruz. bugün bu gidişe bir dur demem lazım. :20::20:

Enkudi süper sofra hazırlamışın ne yemekler yaptın bakıyım:56:öğlen sadece karpuzla duruyorum acıktım:56:

canım benim açsın canın ister şimdi bgün yolunuz düşerse daha güzellerini hazılarım size

mercimek köfte,paçanga böreği,fırında mantar, amerikan salatası, közlenmiş biber,patates kızartması ,köfte pasta çerezler ve meyve

canım benim açsın canın ister şimdi bgün yolunuz düşerse daha güzellerini hazılarım size

mercimek köfte,paçanga böreği,fırında mantar, amerikan salatası, közlenmiş biber,patates kızartması ,köfte pasta çerezler ve meyve

oo süper ellerine sağlık hepsini yedinizmi kız:9:canım benim nice yıllara:38:
Eos:3:seninle tanışmadık biz dimi:34:

tanışmaz olurmuyuz tatlım ya.. sen dedn ya burda olursan görüşürüz diye tatile giderken bende dedm bal kızımla burdayım :)die

sağol eos :38:geldiğimde görürüm tekrar seni inşallah bi yere kaybolma:34:
elfişşş:3:unutmadan sen tatildeyken ben daha gelmemiş olucam iyi tatiller canım bol bol eğlen görümceni sakın kafana takıp huzurunu tatilini bozma:38:
bolcum sanada beebğin ve eşinle iyi tatiller:38:
burda kalan arkadaşlarımada sıkılmadan huzurlu günler iyi çalışmalar sonrasındada iyi tatiller olur inşallah:91:

bakk burda :)))))):9::9::9:

napsın bgn huzuruszdu biraz yıkadım bende rahatladı babası ile uyuyorlar yatakta :) gel babası yapıyoruz artık biz :66:
maşallah size :nazar:

ya ben de evi yerleştiremedim, alışveriş de yapmadık diye ha bire dışarıdan yemek yiyoruz. bugün bu gidişe bir dur demem lazım. :20::20:
canım kahvaltılık türü şeyler alın yanınıza, sıcakta zaten yemek yenmiyo :)))

kızım tv izlemek istiyor laf atıyorum banamısın demiyor ya tv kapattım ozmn çığlık atıyor. yemek neler yaptınız kızlar yua ben bişi bulamadım

bu arada aydan hala yok ya mrk ettm

tanışmaz olurmuyuz tatlım ya.. sen dedn ya burda olursan görüşürüz diye tatile giderken bende dedm bal kızımla burdayım :)die
pardon canım ya kafa kalmadı:1:çok yorgunum bide açım:56:
heyy annemle aynı uçakta döncez, ablam bizim uçaktan aldı biletini:66::66::66:

nasıl ya anlamadım nereye döneceksiniz canım

Back
X