bence de düğün sezonundan sonrası için konuşmuştur ama bu altın muhabbetinde 1 gün bile çok şeyi değiştirebiliyor maalesef. bence işin acil olmadıkça altın bozmayacaksın. durduğu yerde mutlaka kazandırıyor çünkü altın uzun vadede.
bol ve elfinin tatili ne zaman bitiyor acaba?
tatili bilmiyorum da, iş başı olayı pazartesi diye biliyorum benCuma gittiler ama, kaç geceydi yaa...bol bence yarın gelir :)) onunki fazla izin vermemiştir

araştırmak lazım, ben bayramda gidince bi sorucam çevremdekilereumarım yaşamazsın canım
aslında ordan alıp tr plakaya çevirme işi ne kadar tutar acaba merak ettim bende

onlarda balayındalar kuzum benim geziyolarmış ohh ona göre ne var öğretmen 3 ay tatil
onlarda balayındalar kuzum benim geziyolarmış ohh ona göre ne var öğretmen 3 ay tatil
 kızlar ya gıcık oldum eşim tatil fotolarını face koydurmuyo burayada izin vermiyo ama ben koyarım
kızlar ya gıcık oldum eşim tatil fotolarını face koydurmuyo burayada izin vermiyo ama ben koyarım  eşim diyoki orası tatil orda giyilir normal ama ben o kıyafetlerle facede foton olsun istemiyorum diyo
eşim diyoki orası tatil orda giyilir normal ama ben o kıyafetlerle facede foton olsun istemiyorum diyo
 kız zaten orda herkes öyle kapalı olmak abes oluyo
 kız zaten orda herkes öyle kapalı olmak abes oluyo 

giydim valla zaten hep ruslar vardı türklerin çok olduğu otel olsa belki izin vermezdi
giydim valla zaten hep ruslar vardı türklerin çok olduğu otel olsa belki izin vermezdi en güzeli orta yolu bulmak benim eşim yerine göre giymemden yana mesela burda fazla açık giyemem hemen kıskançlık krizleri tutar
en güzeli orta yolu bulmak benim eşim yerine göre giymemden yana mesela burda fazla açık giyemem hemen kıskançlık krizleri tutar